Н У Х Т

Фестиваль української кухні від маркетологів

17 жовтня 2024

Фестиваль української кухні від маркетологів

Українська кухня з давніх-давен славилась вишуканими кулінарними традиціями, які збереглися й донині, приваблюючи гурманів неймовірним калейдоскопом смаків, як в Україні, так і за кордоном. Гострі нотки спецій, вогняна паприка та солодкий ягідний смак, поєднання ситного та витонченого, етнічного та сучасного – наче казкові візерунки українських орнаментів були представлені студентами кафедри маркетингу в межах івенту «Фестиваль української кухні» до Дня працівників харчової промисловості України.

Івент відбувся у креативному просторі, студентському клубі НУХТ, де, як і зазвичай, панували творча атмосфера й натхнення. Здобувачі і викладачі кафедри маркетингу презентували найрізноманітніші страви «Ukrainian cuisine», приготовані своїми руками. Банош, полядвиця, розмаїття вареників за рецептами різних регіонів України, соковиті голубці та ніжно-вогняні крученики, і звісно, традиційний український борщ, який у кожної господині має свій крафтовий рецепт.

Крім основних страв, майбутні маркетологи дивували відвідувачів фестивалю етнічними і сучасними смаколиками: хрустиками, пампушками, налисниками, млинцями, пиріжками та пирогами, і, навіть, неймовірним львівським сирником із карамеллю. З-поміж напоїв були представлені узвар, компот, квас і кисіль за крафтовими рецептами студентів-маркетологів.

До речі, фестиваль української кухні був організований викладачами і студентами кафедри маркетингу в межах дисциплін «Інсайти маркетингових активностей» для першого курсу та «Івент-маркетинг» для четвертого курсу. Старшокурсники взяли на себе організаційні моменти та проведення івенту, а першачки відточували навички ораторського мистецтва, презентуючи власні страви. Такий цікавий формат набуття hard і soft skills є однією з родзинок нашої кафедри маркетингу, що об’єднує здобувачів і викладачів у справжню дружну родину.

Опублікований: 17-10-2024
Читайте також:
Оприлюднені рейтингові списки вступників на контракт на відкриті і фіксовані конкурсні пропозиції

9 серпня розпочалося оприлюднення рейтингових списків вступників до бакалавртату із зазначенням рекомендованих до зарахування на навчання на відкритих і фіксованих конкурсних пропозиціях. У е-кабінетах вступників статус заяв, за якими отримані рекомендації, змінився на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оприлюднені рейтингові списки вступників на контракт на відкриті і фіксовані конкурсні пропозиції 09 серпня 2024

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів

Здобувачі освіти кафедри маркетингу набувають скіли, що розширюють світогляд маркетолога та можливості працевлаштування. Нещодавно студенти спеціальностей «Маркетинг» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися за віртуальним круглим столом, щоб обговорити маркетингові мейнстріми у сфері гостинності. Кожний з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів 30 квітня 2021

Останній рубіж бакалаврів-обліковців заочної форми навчання

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри, доцентка Ольга Михайленко. У складі комісії працювали: гарантка освітньо-професійної програми, кандидатка економічних наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній рубіж бакалаврів-обліковців заочної форми навчання 20 лютого 2024

Екскурсійна практика для третьокурсників спеціальності «Туризм»

Оскільки комплексність і багатогранність туристичної діяльності вимагають практичного ознайомлення з різними сферами туризму, насамперед із туристичними ресурсами та методикою екскурсійного показу, традиційно кафедрою туристичного та готельного бізнесу для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм» влітку організовується екскурсійна практика. Відтак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурсійна практика для третьокурсників спеціальності «Туризм» 21 червня 2018