Н У Х Т

Фестиваль української кухні від маркетологів

17 жовтня 2024

Фестиваль української кухні від маркетологів

Українська кухня з давніх-давен славилась вишуканими кулінарними традиціями, які збереглися й донині, приваблюючи гурманів неймовірним калейдоскопом смаків, як в Україні, так і за кордоном. Гострі нотки спецій, вогняна паприка та солодкий ягідний смак, поєднання ситного та витонченого, етнічного та сучасного – наче казкові візерунки українських орнаментів були представлені студентами кафедри маркетингу в межах івенту «Фестиваль української кухні» до Дня працівників харчової промисловості України.

Івент відбувся у креативному просторі, студентському клубі НУХТ, де, як і зазвичай, панували творча атмосфера й натхнення. Здобувачі і викладачі кафедри маркетингу презентували найрізноманітніші страви «Ukrainian cuisine», приготовані своїми руками. Банош, полядвиця, розмаїття вареників за рецептами різних регіонів України, соковиті голубці та ніжно-вогняні крученики, і звісно, традиційний український борщ, який у кожної господині має свій крафтовий рецепт.

Крім основних страв, майбутні маркетологи дивували відвідувачів фестивалю етнічними і сучасними смаколиками: хрустиками, пампушками, налисниками, млинцями, пиріжками та пирогами, і, навіть, неймовірним львівським сирником із карамеллю. З-поміж напоїв були представлені узвар, компот, квас і кисіль за крафтовими рецептами студентів-маркетологів.

До речі, фестиваль української кухні був організований викладачами і студентами кафедри маркетингу в межах дисциплін «Інсайти маркетингових активностей» для першого курсу та «Івент-маркетинг» для четвертого курсу. Старшокурсники взяли на себе організаційні моменти та проведення івенту, а першачки відточували навички ораторського мистецтва, презентуючи власні страви. Такий цікавий формат набуття hard і soft skills є однією з родзинок нашої кафедри маркетингу, що об’єднує здобувачів і викладачів у справжню дружну родину.

Опублікований: 17-10-2024
Читайте також:
Вчена рада університету зібралася на планове засідання

25 квітня відбулося планове засідання вченої ради університету. Заступник голови ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його з вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Далі вчена рада приступила до розгляду питань порядку денного. Першими розглянули кадрові питання. Кандидатури на заміщення вакантних посад п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету зібралася на планове засідання 25 квітня 2019

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів

Наукова робота – невід’ємна частина студентського життя. Цієї осені, як уже багато років поспіль, розпочинається черговий марафон наукових досліджень, а отже і написання тез на конференції, на яких кожний молодий науковець може представити свої наукові здобутки, а також обмінятися успіхами з однодумцям. Здобувачі різних освітніх ступенів (від бака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів 10 жовтня 2022

Щоб гарно вчити, треба постійно вчитися

Викладачі кафедри екології та екоменеджменту, професор Ігор Якименко, доцентки Оксана Салавор, Оксана Ничик і Наталія Бублієнко взяли участь у онлайн-тренінгу з основ виробництва біометану в Україні. Він був зорганізований одним із флагманів відновлюваної енергетики нашої країни – Біоенергетичною асоціацією України UABIO. Лекторами виступили знані ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щоб гарно вчити, треба постійно вчитися 06 березня 2024

Нестандартний погляд на екологічні проблеми демонструють здобувачі-першокурсники

Вааауууу! Саме так лаконічно і дуже емоційно виразила свої почуття доцентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Бублієнко щодо презентацій, підготовлених першокурсниками на останнє в цьому семестрі заняття з дисципліни «Екологія та охорона довкілля». Це були не просто картинки і формальна інформація – глибокі, цікаві, зроблені від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартний погляд на екологічні проблеми демонструють здобувачі-першокурсники 17 грудня 2020