Н У Х Т

Як здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів звіти з практики на ВДНГ захищали…

14 вересня 2020

Як здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів звіти з практики на ВДНГ захищали…

Карантинні обмеження вносять свої корективи у наше життя. І навчальний процес не виключення. Для наших викладачів безпека і здоров’я здобувачів вищої освіти – головний пріоритет, тож вони неухильно дотримуються усіх рекомендацій щодо протиепідемічних заходів.

Одна з рекомендацій – за можливості організовувати навчання на свіжому повітрі. Вереснева погода дозволяє зробити це, і викладачі університету залюбки користуються нагодою поєднати корисне з приємним.

Зокрема, асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська запропонувала здобувачам групи ХЕ-3-9 захищати звіти з практики згідно з рекомендаціями МОЗ на свіжому повітрі, в яблуневому саду на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ).

Такий незвичний формат заняття припав до душі студентам. Звіти здавалися, відповіді на численні питання викладача знаходилися, дихалося легко, настрій був чудовий! 

Опублікований: 14-09-2020
Читайте також:
FOOD for LIFE: обмін міжнародним досвідом у сфері цукрових інновацій

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у міжнародному онлайн-семінарі в рамках конференції «FOOD for LIFE», організованому Інститутом продовольчих ресурсів НААН України і присвяченому інноваційним технологіям у цукровій галузі. Воркшоп під назвою «Еволюція...

ЧИТАТИ ДАЛІ

FOOD for LIFE: обмін міжнародним досвідом у сфері цукрових інновацій 17 квітня 2025

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець міських змагань з футзалу

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ зайняла 1-е місце з футзалу серед ВНЗ І-ІІ р.а. м. Суми. У фінальній зустрічі команда нашого коледжу перемогла колег із Сумського будівельного коледжу з рахунком 5:3. Команда в складі Віктора Кошкова, Миколи Котляренка, Юрія Шеденка, Дмитра Стеценка, Володимира Саєнка, Олександра Зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець міських змагань з футзалу 26 лютого 2018

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті

Оприлюднена постанова Кабінету міністрів України, якою затверджені обсяги державного замовлення у 2021 році та перелік державних замовників на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних і робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів. У зв’язку зі збільшенням кількості випускників 11-х класів закладів загальної се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті 14 липня 2021

Освіта має слугувати творенню суспільства освіченого загалу: відбулася Всеукраїнська серпнева конференція освітян України

19 серпня відбувся традиційний освітянський форум – Всеукраїнська серпнева конференція. «Останні роки ми фактично торкнулися змінами кожної сфери освіти, дали їй значний поштовх для змін. Але чого нам не вистачає, так це клею, який об’єднав би ці ланки в єдину систему навчання впродовж життя для кожної людини», – зазначила міністр освіти і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освіта має слугувати творенню суспільства освіченого загалу: відбулася Всеукраїнська серпнева конференція освітян України 20 серпня 2019