Н У Х Т

Виробничники відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

20 червня 2018

Виробничники відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів завершена сесія із захисту бакалаврських випускових робіт. За традицією кращі студенти –  Анастасія Сірош, Ольга Музика, Юлія Дьячук, Христина Наливайко та Анна Грищенко виконали бакалаврські роботи науково-дослідного характеру.

Наукові роботи Анастасії Сірош, Ольги Музики та Юлії Дьячук були присвячені дослідженням технології та властивостей олії із насіння ненаркотичних конопель і виконані на замовлення ТОВ «СОЛАРТІС» згідно із тристороннім договором про співпрацю, учасником якого є також Інститут луб’яних культур НААН України.

На відкритому засіданні екзаменаційної комісії із захисту був присутній директор ТОВ «СОЛАРТІС» Олександр Циганков, який зазначив, що науково-дослідні роботи бакалаврів мають як теоретичну, так і практичну цінність і сприяють розширенню асортименту рослинних олій на споживчому ринку.

Екзаменаційна комісія та викладачі кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів вітають бакалаврів із успішним захистом випускових робіт і бажають успіхів у магістратурі.

Опублікований: 20-06-2018
Читайте також:
Відмінні результати бакалаврів

На кафедрі інформаційних систем відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки». Здобувачі презентували на розгляд Екзаменаційної комісії актуальні й цікаві розробки, зокрема проєкт із удосконалення модуля анкетування здобувачів НУХТ, а також різноманітні інформаційні систем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відмінні результати бакалаврів 24 червня 2022

Високий рівень викладання демонструють молоді викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися одразу два відкритих практичних заняття. Старший викладач Ольга Пушка провела заняття «Технологія кулінарної продукції з сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролів» для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Технологія продукції рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють молоді викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 27 листопада 2018

Два дні тривав ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики

23 та 24 травня 2020 р. відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики. Олімпіада проводилася дистанційно з використанням платформи відеоконференцій Zoom. За два дні в олімпіаді взяли участь 49 майбутніх вступників. Для визначення рівня підготовки школярам були запропоновані 10 завдань: три – тестові, які оцінювались по 5 балів, чотири...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Два дні тривав ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики 26 травня 2020

Урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Хвилююче, надзвичайно щире і разом із тим урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ - випуск молодих спеціалістів! Завершилися навчальні заняття, пройшов напружений та відповідальний період - захист дипломних проектів… Завдяки творчій та наполегливій праці всього педагогічного колективу, підтримці батьків дипломи вру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 02 липня 2018