Н У Х Т

Державний іспит з іноземної мови складають майбутні фахівці з готельного обслуговування

03 лютого 2017

Державний іспит з іноземної мови складають майбутні фахівці з готельного обслуговування

З 30 січня по 3 лютого 2017 р. студенти 4-их курсів спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету складали державний іспит з іноземної мови.

Головою державної екзаменаційної комісії була призначена доцент кафедри іноземних мов Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат філологічних наук Наталія Рубель. До складу комісії також увійшов директор коледжу, кандидат економічних наук Михайло Григорців.

Знання однієї або кількох іноземних мов стане в нагоді майбутнім фінансистам під час роботи з економічними міжнародними програмами, при складанні документів, офіційних листів, договорів, проведенні переговорів з іноземними клієнтами чи партнерами та просто підвищує шанси знайти цікаву й високооплачувану роботу.

Студенти, відповідаючи на питання білетів, продемонстрували достатній рівень знань.

 

Опублікований: 03-02-2017
Читайте також:
Традиції і звичаї України та англомовних країн

У центрі уваги здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – традиції і звичаї України та англомовних країн. Під час заходу студенти групи ГС-1-7 розповіли про свої улюблені свята – Великдень, Різдво, Новий рік. Здобувачі та доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко обговорили, що спільного і відмінного мають ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції і звичаї України та англомовних країн 03 травня 2024

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій відправив великодні посилки для бійців АТО

Доброю традицією в Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ) є доброчинність, якою займаються і студенти, і викладачі. Напередодні найбільшого християнського свята – Великодня, колектив інституту за участі своєї студентської ради та волонтера Костянтина Скопи приготували для бійців АТО великодні посилки. Аби наші захисники змогли х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій відправив великодні посилки для бійців АТО 06 квітня 2018

Курсові проєкти з дисципліни «Харчова біотехнологія» захистили четвертокурсники

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися захисти курсових проєктів з дисципліни «Харчова біотехнологія» здобувачами вищої освіти четвертого курсу. У рамках виконання цього курсового, кожний зі здобувачів мав підібрати технологію виділення та очищення цільового біотехнологічного продукту. Зауважимо, для того щоб розробити подібний проєкт ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курсові проєкти з дисципліни «Харчова біотехнологія» захистили четвертокурсники 26 квітня 2021

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів зі здобувачами першого та третього курсів взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів». Захід проводився компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення 02 жовтня 2023