Н У Х Т

Вільний від навчання час здобувачі проводять із користю

24 травня 2021

Вільний від навчання час здобувачі проводять із користю

Після тижня на дистанційних парах нашим здобувачам освіти завжди хочеться відірватися від екранів гаджетів і гайнути разом із друзями в місто. Навіть, зважаючи на карантинні обмеження, кожний може спланувати своє дозвілля з користю, як для свого здоров’я, так і для власного саморозвитку.

Саме так студенти-біотехнологи групи БТ-1-2 провели свої вихідні, відвідавши захопливу виставу в Театрі на Подолі. Після перегляду вони були у захваті і з радістю ділилися своїми враженнями.

Микола Сидоренко так прокоментував свій візит вихідного дня: «За своє життя я декілька разів був у театрі, але Театр на Подолі справив на мене нові враження. Незважаючи на маленьку сцену та напівзаповнену через карантинні умови залу,  неперевершена гра акторів дала мені можливість відчути себе учасником цієї історії. Живий музичний супровід підсилював мої емоції та надавав завершеності картині. Декорації та одяг героїв дозволили поринути з головою в початок 20 століття. Я зміг насолодитися цією атмосферою. Дуже вдячний куратору за можливість приємно провести час.».

Аліса Соколова також поділилася своїми враженнями від перегляду: «Мені дуже сподобався спектакль. Мені взагалі подобається творчість Булгакова, але постановки за його творами ще не доводилося бачити раніше. Я чудово провела вечір. Відмінна гра акторів і костюми. Творчий підхід до декорацій і приємна жива музика.».

У сучасних умовах, не зважаючи на карантинні обмеження, молодим людям необхідно якомога частіше збиратися та проводити час разом, прогулююсь квітучими парками або відвідуючи культурно-просвітницькі заходи, як це зробили студенти групи БТ-1-2. Тож збирайте компанію однокурсників та діліться своїм дозвіллям – світлинами та враженнями. 

Опублікований: 24-05-2021
Читайте також:
Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024!

Магістрант першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Ростислав Коваль, який навчається за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» (спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»), став переможцем щорічного конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Цього навчального р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024! 17 червня 2024

Перший захист кваліфікаційних робіт менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти

15-16 лютого 2024 року на кафедрі економіки праці та менеджменту вперше відбулися засідання екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» заочної форми здобуття освіти. У складі екзаменаційної комісії працювали: п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший захист кваліфікаційних робіт менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти 16 лютого 2024

Зустріч здобувачів освіти і викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зі стейкхолдером

У межах розвитку освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася відеозустріч здобувачів освіти, що починають свій шлях в опануванні знань, зі стейкхолдером освітньо-професійної програми, випускником кафедри, а нині начальником відділу розробки та впровадження ПрАТ «Укрпластик», к.т.н. Дени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч здобувачів освіти і викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зі стейкхолдером 07 квітня 2021

Високий рівень викладацької майстерності продемонстрував професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Проведення відкритих занять – важливий елемент удосконалення професійної майстерності викладача. Адже це змога отримати зворотній зв'язок не лише від здобувачів освітнього ступеню, але й від колег, як старших (що мають більший досвід і кваліфікацію), так і молодших (які краще обізнані зі сучасними цифровими технологіями). Професор кафедри технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладацької майстерності продемонстрував професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 жовтня 2020