Н У Х Т

Вільний від навчання час здобувачі проводять із користю

24 травня 2021

Вільний від навчання час здобувачі проводять із користю

Після тижня на дистанційних парах нашим здобувачам освіти завжди хочеться відірватися від екранів гаджетів і гайнути разом із друзями в місто. Навіть, зважаючи на карантинні обмеження, кожний може спланувати своє дозвілля з користю, як для свого здоров’я, так і для власного саморозвитку.

Саме так студенти-біотехнологи групи БТ-1-2 провели свої вихідні, відвідавши захопливу виставу в Театрі на Подолі. Після перегляду вони були у захваті і з радістю ділилися своїми враженнями.

Микола Сидоренко так прокоментував свій візит вихідного дня: «За своє життя я декілька разів був у театрі, але Театр на Подолі справив на мене нові враження. Незважаючи на маленьку сцену та напівзаповнену через карантинні умови залу,  неперевершена гра акторів дала мені можливість відчути себе учасником цієї історії. Живий музичний супровід підсилював мої емоції та надавав завершеності картині. Декорації та одяг героїв дозволили поринути з головою в початок 20 століття. Я зміг насолодитися цією атмосферою. Дуже вдячний куратору за можливість приємно провести час.».

Аліса Соколова також поділилася своїми враженнями від перегляду: «Мені дуже сподобався спектакль. Мені взагалі подобається творчість Булгакова, але постановки за його творами ще не доводилося бачити раніше. Я чудово провела вечір. Відмінна гра акторів і костюми. Творчий підхід до декорацій і приємна жива музика.».

У сучасних умовах, не зважаючи на карантинні обмеження, молодим людям необхідно якомога частіше збиратися та проводити час разом, прогулююсь квітучими парками або відвідуючи культурно-просвітницькі заходи, як це зробили студенти групи БТ-1-2. Тож збирайте компанію однокурсників та діліться своїм дозвіллям – світлинами та враженнями. 

Опублікований: 24-05-2021
Читайте також:
Здобувачі опановують інформальну освіту щодо санітарних і гігієнічних вимог для закладів громадського харчування

На другому занятті інтенсиву «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП» бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» і магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опановували hard skills у межах теми «Санітарні і гігієнічні вимоги для закладів громадського харчування». Основн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі опановують інформальну освіту щодо санітарних і гігієнічних вимог для закладів громадського харчування 15 листопада 2023

Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат

Упродовж всього семестру четвертокурсники-біотехнологи, студіюючи навчальні дисципліни, розкривали свій творчий і професійний потенціал. Зокрема, на дисципліні «Природоохоронні біотехнології» остання пара була запланована, як ділова гра, і дала можливість майбутнім біотехнологам показати себе і свої знання у всій красі. Здобувачі освіти розділили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат 23 грудня 2020

Відбулася Міжнародна науково-технічна конференція за тематикою 24-ї секції Наукової ради МОН

8 листопада в університеті вже в одинадцяте відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Цьогоріч науковий захід був присвячений 45-й річниці Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ і проводилася з метою ознайомлення експертів харчової промис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася Міжнародна науково-технічна конференція за тематикою 24-ї секції Наукової ради МОН 10 листопада 2022

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Неперевершений майстер-клас і педагогічну майстерність із проведення лекційних занять продемонструвала доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Юлія Теличкун для провідних викладачів нашого університету і гостей із Політехнічного університету Тімішоари (Румунія). Пані лектор разом із потоком найкращих студентів універс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 27 квітня 2018