Н У Х Т

Святкові вітання від Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку

28 грудня 2023

Святкові вітання від Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку

У нинішні буремні часи нам всім не завадить трохи свята, особливо, якщо воно сповнене справжніми українськими традиціями. Різдво – це завжди про надію, світло та віру. І навіть робочі будні можуть стати неймовірно натхненними, якщо ми зробимо їх такими.

Наша творча молодь і фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку організували святковий захід із виконанням українських колядок.  Колядники завітали до всіх структурних підрозділів і, навіть, на засідання вченої ради університету.

Зворушливі слова у виконанні солістів Народної студії естрадного співу, їх керівника Андрія Бута та директора Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку Володимира Дикого не залишили байдужими жодного, торкнулися кожної душі та вкотре нагадали, що ми – українці –  єдиний, незламний і непереможний народ.

Наші митці створили справжнє свято, подарувавши чудовий настрій. Сподіваємося наступного року до святкового вертепу, до наших традиційних різдвяних співів і добрих справ зможе приєднатися ще більше людей.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість жити, навчатися, працювати й берегти наші традиції у незалежній Україні! Бажаємо нашим воїнам здоров'я та сил вистояти й скоріше повернутися додому з перемогою!

Опублікований: 28-12-2023
Читайте також:
Технологія французького круасану: ще одна «смачна» лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» у межах дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» продовжують опановувати в домашніх умовах технології хлібобулочних і кондитерських виробів інших країн. Виконуючи лабораторну роботу «Техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологія французького круасану: ще одна «смачна» лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 05 травня 2020

Третьокурсники поєднують цікаве з корисним

Здобувачі вищої освіти груп ГС-3-8 і ГС-3-9ск факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка з доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганною Бойко долучились до заходів з нагоди святкування 140-річного ювілею нашого університету і влаштували захід, присвячений цій події. Студенти підготували пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники поєднують цікаве з корисним 18 жовтня 2024

Хімтехнологи й біотехнологи ознайомилися з кар’єрними перспективами у МХП

30 квітня за сприяння відділу працевлаштування випускників НУХТ і гарантки освітньо-професійної програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» Олени Подобій відбулася зустріч студентів спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» з представниками провідної міжнародної компанії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімтехнологи й біотехнологи ознайомилися з кар’єрними перспективами у МХП 02 травня 2025

Про стартапи простими словами здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

25 квітня 2025 року за ініціативи лектора Олексія Собіна в рамках вивчення дисципліни «Франчайзинг у сфері гостинності» третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прослухали лекцію «Про стартапи простими словами» від Co-Founder Superperfect.io Head of Creative Services Руслана Петрова. Гостьовий спікер розповів про основні перес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про стартапи простими словами здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 квітня 2025