Н У Х Т

Smart-concept виробництва в лекторії на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

22 листопада 2022

Smart-concept виробництва в лекторії на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Виробник – компанія «Alma-Veko Food Ingredients» поділилася з учасниками чергового smart-лекторію кафедри мехатроніки та пакувальної техніки своїм баченням комплексних рішень для функціональних і смакових сумішей харчової промисловості. Спікерка, асистентка виконавчого директора, HR-менеджерка Тетяна Мостіпан докладно представила концепції компанії, направлені на підвищення якості харчових продуктів, діджиталізацію професійного спілкування з постачальниками та замовниками на виробництві, спрощення технологічних буднів, інноваційні розробки функціональних добавок.

Після завершення лекції почалось обговорення креативних підходів до розвитку харчової галузі з учасниками лекторію, здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальностей 131 «Прикладна механіка» (освітньо-професійної програми «Прикладна механіка») та 133 «Галузеве машинобудування» (освітньо-професійних програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв», «Інжиніринг харчових виробництв»).

Модерувала подію завідувачка кафедри, професорка Людмила Кривопляс-Володіна.

Колектив кафедри щиро вдячний Тетяні за підготовку матеріалу і бажає подальшого процвітання холдингу «Alma-Veko Food Ingredients».

Робота smart-лекторію продовжується, організатори запрошують усіх зацікавлених слухачів доєднуватись до цієї ініціативи! Працюємо і Перемагаємо!

Опублікований: 22-11-2022
Читайте також:
З новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції знайомлять здобувачів фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі вищої освіти групи ТО-1-14М разом із викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, доцентами Наталією Фалендиш та Інною Зінченко відвідали ХVІ Міжнародну спеціалізовану виставку екотоварів «ЕСО-ЕХРО», що працювала у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Серед продукції зарубіжних компаній на виставці була пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції знайомлять здобувачів фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 березня 2020

Систему вищої освіти Німеччини вивчали фахівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Делегація викладачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на чолі з директором Сергієм Блаженком повернулася з чотирьохденного стажування у столиці Німеччини Берліні. Своє стажування Олена Кулик, Олена Чепелюк, Юрій Вересоцький та Сергій Блаженко пройшли в одному із найбільших університетів прикладних наук Німеч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Систему вищої освіти Німеччини вивчали фахівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 10 грудня 2019

Профспілка НУХТ – активний учасник акції протесту проти звуження прав і гарантій освітян

29 жовтня представники Профспілки НУХТ взяли активну участь у мирній громадській акції протесту проти звуження прав і гарантій освітян. Співробітники НУХТ разом із іншими працівниками закладів освіти висловили протест проти намірів влади щодо звуження трудових і соціально-економічних прав і гарантій працівників закладів освіти замість виконання вим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профспілка НУХТ – активний учасник акції протесту проти звуження прав і гарантій освітян 30 жовтня 2019

Викладачі відвідують професійні заходи

30 вересня-1 жовтня у Києві на локації КВЦ «Парковий» відбувся фестиваль «Be Wine Show». «Be Wine Show» – масштабна подія винного світу від HOTELIERO, що об’єднує локальних і міжнародних виробників, рестораторів, готельєрів, експертів винної індустрії, професійних сомельє та поціновувачів винної культури. На заході були представлені українські та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі відвідують професійні заходи 02 жовтня 2023