Виробник – компанія «Alma-Veko Food Ingredients» поділилася з учасниками чергового smart-лекторію кафедри мехатроніки та пакувальної техніки своїм баченням комплексних рішень для функціональних і смакових сумішей харчової промисловості. Спікерка, асистентка виконавчого директора, HR-менеджерка Тетяна Мостіпан докладно представила концепції компанії, направлені на підвищення якості харчових продуктів, діджиталізацію професійного спілкування з постачальниками та замовниками на виробництві, спрощення технологічних буднів, інноваційні розробки функціональних добавок.
Після завершення лекції почалось обговорення креативних підходів до розвитку харчової галузі з учасниками лекторію, здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальностей 131 «Прикладна механіка» (освітньо-професійної програми «Прикладна механіка») та 133 «Галузеве машинобудування» (освітньо-професійних програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв», «Інжиніринг харчових виробництв»).
Модерувала подію завідувачка кафедри, професорка Людмила Кривопляс-Володіна.
Колектив кафедри щиро вдячний Тетяні за підготовку матеріалу і бажає подальшого процвітання холдингу «Alma-Veko Food Ingredients».
Робота smart-лекторію продовжується, організатори запрошують усіх зацікавлених слухачів доєднуватись до цієї ініціативи! Працюємо і Перемагаємо!