Н У Х Т

Smart-concept виробництва в лекторії на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

22 листопада 2022

Smart-concept виробництва в лекторії на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Виробник – компанія «Alma-Veko Food Ingredients» поділилася з учасниками чергового smart-лекторію кафедри мехатроніки та пакувальної техніки своїм баченням комплексних рішень для функціональних і смакових сумішей харчової промисловості. Спікерка, асистентка виконавчого директора, HR-менеджерка Тетяна Мостіпан докладно представила концепції компанії, направлені на підвищення якості харчових продуктів, діджиталізацію професійного спілкування з постачальниками та замовниками на виробництві, спрощення технологічних буднів, інноваційні розробки функціональних добавок.

Після завершення лекції почалось обговорення креативних підходів до розвитку харчової галузі з учасниками лекторію, здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальностей 131 «Прикладна механіка» (освітньо-професійної програми «Прикладна механіка») та 133 «Галузеве машинобудування» (освітньо-професійних програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв», «Інжиніринг харчових виробництв»).

Модерувала подію завідувачка кафедри, професорка Людмила Кривопляс-Володіна.

Колектив кафедри щиро вдячний Тетяні за підготовку матеріалу і бажає подальшого процвітання холдингу «Alma-Veko Food Ingredients».

Робота smart-лекторію продовжується, організатори запрошують усіх зацікавлених слухачів доєднуватись до цієї ініціативи! Працюємо і Перемагаємо!

Опублікований: 22-11-2022
Читайте також:
Давні традиції писанкарства на майстер-класі від студентської ради університету

Творчо готуються до святкування Великодня наші здобувачі освіти. 29 та 30 квітня в університеті пройшов майстер-клас з писанкарства від студентської ради університету. Всі охочі могли навчитися або розвинути свої навички цієї давньої техніки. Також за допомогою приймальної комісії до участі були запрошені учні декількох шкіл. Мистецтву писанкарств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Давні традиції писанкарства на майстер-класі від студентської ради університету 01 травня 2024

Гостинність без бар’єрів – викладачі вивчають нюанси

22 вересня Державне агентство розвитку туризму провело вебінар «Гостинність без бар’єрів» для  фахівців сфери гостинності і туризму. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції  також взяли участь у цьому заході, де були розглянуті питання нормативної бази при плануванні і проєктуванні об’єктів готельно-ресторанного комплексу, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостинність без бар’єрів – викладачі вивчають нюанси 22 вересня 2023

Викладачі НУХТ – у молодіжних ініціативах

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, Посол Всесвітнього Альянсу Молоді Марія Омельченко взяла участь у міжнародному онлайн-моделюванні засідання Європейського Парламенту (Model European Parliament, MEP), організованому ініціативою «Посли європейської молоді в Україні». Захід був присвячений детальному знайомству з роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ – у молодіжних ініціативах 26 серпня 2025

Впроваджуємо інноваційні технології у процес навчання іноземним мовам

16 травня 2018 року викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провели ІV Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладах». На пленарному засіданні з доповідями виступили завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впроваджуємо інноваційні технології у процес навчання іноземним мовам 17 травня 2018