Н У Х Т

Акредитація, як основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

11 грудня 2018

Акредитація, як основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

На кафедрі інтегрованих автоматизованих систем управління відбулася вкрай важлива та надзвичайно необхідна процедура сучасного становлення освітнього процесу України – акредитація освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» другого (магістерського рівня). До цієї роботи були залучені представники експертної комісії, призначеної МОН України – голова комісії, доктор технічних наук, завідувач кафедри автоматизації виробничих процесів, Центральноукраїнського національного технічного університету Сергій Осадчий і член комісії, декан факультету комп’ютерних наук та інженерії Українського державного хіміко-технологічного університету, доцент кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій та автоматизації, кандидат технічних наук Ігор Левчук.

Експертна комісія провела ретельну перевірку та дійшла висновку, що усі документи, матеріали акредитаційної справи за переліком, обсягом і повнотою відповідають державним вимогам щодо акредитації здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» другого (магістерського рівня) у закладах вищої освіти. Комісія констатувала, що зміст підготовки здобувачів вищої освіти відповідної освітньо-професійної програми відповідає державним вимогам, потребам працедавців і здобувачів вищої освіти й регламентується відповідною документацією, затвердженою в установленому порядку. При цьому рівень наукової та професійної підготовки науково-педагогічних працівників, які забезпечують підготовку магістрів, відповідає акредитаційним вимогам.

Родзинкою та переконливою основою для позитивного висновку, що було відзначено комісією, заслуговує високий, один із найкращих в Україні, рівень оснащення навчальних лабораторій сучасними технічними та програмними засобами автоматизації провідних фірм світу.

Таким чином, можна зі впевненістю сказати, що наш університет є одним із найбільш потужних навчальних закладів із підготовки фахівців по спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» за освітньо-професійною програмою «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління».

Опублікований: 11-12-2018
Читайте також:
Представляємо університет гімназистам і ліцеїстам Полтавщини

Старший викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Андрій Слюсенко завітав до закладів освіти м. Лубни, що на Полтавщині. Він зустрівся зі старшокласниками гімназії ім. Володимира Малика, гімназії ім. Героя України Віри Роїк і Лубенського професійного ліцею. Викладач розповів про наш університет, зокрема, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представляємо університет гімназистам і ліцеїстам Полтавщини 27 травня 2024

Сучасна інженерія в дії!

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки за підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка провела захопливий майстер-клас у новітніх лабораторіях кафедри. Подія була орієнтована на робототехнічні комплекси пакувального обладнання за спеціальністю G9 – напрям, що поєднує інженерію, мех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна інженерія в дії! 03 жовтня 2025

Науковий семінар викладачки кафедри обліку і аудиту

26 травня 2023 року відбулося міжкафедральне засідання Навчально-наукового інституту економіки і управління, на якому розглядали дисертаційну роботу «Формування кластерів за участю підприємств молочної промисловості» старшої викладачки кафедри обліку і аудиту Світлани Ніколаєнко. Дослідження, виконане під науковим керівництвом  професора Леоніда Че...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар викладачки кафедри обліку і аудиту 31 травня 2023

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

7 і 8 жовтня 2020 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися планові відкриті заняття – асистента кафедри Оксани Фурсік з дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» (лабораторне заняття) для студентів другого курсу напряму підготовки «Харчові технології» та асистента кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 12 жовтня 2020