Н У Х Т

Акредитація, як основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

11 грудня 2018

Акредитація, як основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

На кафедрі інтегрованих автоматизованих систем управління відбулася вкрай важлива та надзвичайно необхідна процедура сучасного становлення освітнього процесу України – акредитація освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» другого (магістерського рівня). До цієї роботи були залучені представники експертної комісії, призначеної МОН України – голова комісії, доктор технічних наук, завідувач кафедри автоматизації виробничих процесів, Центральноукраїнського національного технічного університету Сергій Осадчий і член комісії, декан факультету комп’ютерних наук та інженерії Українського державного хіміко-технологічного університету, доцент кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій та автоматизації, кандидат технічних наук Ігор Левчук.

Експертна комісія провела ретельну перевірку та дійшла висновку, що усі документи, матеріали акредитаційної справи за переліком, обсягом і повнотою відповідають державним вимогам щодо акредитації здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» другого (магістерського рівня) у закладах вищої освіти. Комісія констатувала, що зміст підготовки здобувачів вищої освіти відповідної освітньо-професійної програми відповідає державним вимогам, потребам працедавців і здобувачів вищої освіти й регламентується відповідною документацією, затвердженою в установленому порядку. При цьому рівень наукової та професійної підготовки науково-педагогічних працівників, які забезпечують підготовку магістрів, відповідає акредитаційним вимогам.

Родзинкою та переконливою основою для позитивного висновку, що було відзначено комісією, заслуговує високий, один із найкращих в Україні, рівень оснащення навчальних лабораторій сучасними технічними та програмними засобами автоматизації провідних фірм світу.

Таким чином, можна зі впевненістю сказати, що наш університет є одним із найбільш потужних навчальних закладів із підготовки фахівців по спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» за освітньо-професійною програмою «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління».

Опублікований: 11-12-2018
Читайте також:
Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій відправив великодні посилки для бійців АТО

Доброю традицією в Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ) є доброчинність, якою займаються і студенти, і викладачі. Напередодні найбільшого християнського свята – Великодня, колектив інституту за участі своєї студентської ради та волонтера Костянтина Скопи приготували для бійців АТО великодні посилки. Аби наші захисники змогли х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій відправив великодні посилки для бійців АТО 06 квітня 2018

Талантами багаті у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Стало прекрасною традицією міста Сміла проводити фестиваль-конкурс «Сузір’я талантів багатодітної родини». Цього року Смілянський коледж харчових технологій НУХТ представляла плеяда талановитої молоді. Приємно відзначити, що всі учасники стали переможцями у своїй номінації . Найкращими стали: - у номінації«Вокальне мистецтво»: 1 місце - Іван Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Талантами багаті у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 21 червня 2018

Методиками самоорганізації навчального процесу озброїлися першокурсники на заході від кафедри іноземних мов професійного спрямування

З нагоди Міжнародного дня студента викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олеся Старкова 19 листопада організувала пізнавальний захід «Students around the World» для студентів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Студенти підготували доповіді про особливості студентського життя та навчального процесу в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методиками самоорганізації навчального процесу озброїлися першокурсники на заході від кафедри іноземних мов професійного спрямування 21 листопада 2018

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин»

Відповідно до графіка навчального процесу студенти групи ТІ-ІІ-6 під керівництвом доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Олени Супрун-Крестової відвідали ТОВ «Столичний млин». Виробнича потужність цього європейського підприємства дає змогу щоденно постачати понад 1000 тонн високоякісного борошна та іншої продукції українським і зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин» 07 лютого 2018