Н У Х Т

Акредитація, як основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

11 грудня 2018

Акредитація, як основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

На кафедрі інтегрованих автоматизованих систем управління відбулася вкрай важлива та надзвичайно необхідна процедура сучасного становлення освітнього процесу України – акредитація освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» другого (магістерського рівня). До цієї роботи були залучені представники експертної комісії, призначеної МОН України – голова комісії, доктор технічних наук, завідувач кафедри автоматизації виробничих процесів, Центральноукраїнського національного технічного університету Сергій Осадчий і член комісії, декан факультету комп’ютерних наук та інженерії Українського державного хіміко-технологічного університету, доцент кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій та автоматизації, кандидат технічних наук Ігор Левчук.

Експертна комісія провела ретельну перевірку та дійшла висновку, що усі документи, матеріали акредитаційної справи за переліком, обсягом і повнотою відповідають державним вимогам щодо акредитації здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» другого (магістерського рівня) у закладах вищої освіти. Комісія констатувала, що зміст підготовки здобувачів вищої освіти відповідної освітньо-професійної програми відповідає державним вимогам, потребам працедавців і здобувачів вищої освіти й регламентується відповідною документацією, затвердженою в установленому порядку. При цьому рівень наукової та професійної підготовки науково-педагогічних працівників, які забезпечують підготовку магістрів, відповідає акредитаційним вимогам.

Родзинкою та переконливою основою для позитивного висновку, що було відзначено комісією, заслуговує високий, один із найкращих в Україні, рівень оснащення навчальних лабораторій сучасними технічними та програмними засобами автоматизації провідних фірм світу.

Таким чином, можна зі впевненістю сказати, що наш університет є одним із найбільш потужних навчальних закладів із підготовки фахівців по спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» за освітньо-професійною програмою «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління».

Опублікований: 11-12-2018
Читайте також:
Іноземні слухачі Підготовчого відділення ближче познайомилися з кафедрами університету

У рамках Днів гостинності в університеті іноземні громадяни з Сирії, Алжиру, Пакистану, Йорданії, Туреччини, Туркменістану, які навчаються на Підготовчому відділенні Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності, відвідали кафедри університету: технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології консервування, автоматизац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Іноземні слухачі Підготовчого відділення ближче познайомилися з кафедрами університету 02 квітня 2019

Віртуальна екскурсія третьокурсників-туристів у рамках вивчення дисципліни «Організація екскурсійної діяльності»

21 квітня 2020 року у рамках вивчення дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» взяли участь у цікавій та пізнавальній віртуальній екскурсії «Батурин – гетьманська столиця» (на платформі My own conference). Гідом виступила засновниця та голова правління ГО «Гільдія професійних екскурсоводів та гідів-пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна екскурсія третьокурсників-туристів у рамках вивчення дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» 22 квітня 2020

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на масштабній гастрономічній події PRO TISTO FORUM 2025

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи стали учасниками масштабної гастрономічний події в Україні для всіх, хто працює з тістом – PRO TISTO FORUM 2025, яка відбулася у КВЦ «Парковий». Колектив кафедри завітав на PRO TISTO 2025 на запрошення ідеолога проєкту – шеф-кухаря та піцайоло з 18-річним досвідом Віталія Колошиця. Серед спікерів – пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на масштабній гастрономічній події PRO TISTO FORUM 2025 23 вересня 2025

Здобувачі освіти представляють НУХТ на «Black Sea Science-2024»

Наші талановиті здобувачі освіти щорічно беруть участь і виборюють перемоги у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science», який проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Цього року до участі у секції «Харчова наука і техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти представляють НУХТ на «Black Sea Science-2024» 18 березня 2024