Н У Х Т

Професійні обов’язки із дотриманням високих стандартів сервісу навчилися виконувати наші здобувачі

19 жовтня 2020

Професійні обов’язки із дотриманням високих стандартів сервісу навчилися виконувати наші здобувачі

Вереснева практика здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходила у кращих готельних підприємствах м. Києва і всієї України.

Вони набували практичні навики у службах управління номерним фондом, службах обслуговування в номерах (room service), закладах харчування при готелях.

Практиканти дізналися про виконання професійних обов’язків із дотриманням високих стандартів сервісу і протиепідемічних заходів. Переконалися, що безпека гостя готельного підприємства – понад усе.

Здобувачі, що проходили практику у готелі «Hilton Kyiv», кажуть, що кожного дня був новий челендж. Для когось – прокинутись о п’ятій ранку, щоб прийти на зміну, для когось – наліпити 300 вареників, а для когось – прибрати цілий поверх удвох. Але за все чекала нагорода: нові скіли, враження, цікаві майстер-класи, друзі.

Основні цінності готелю «Hilton Kyiv» – гостинність, сумлінність, лідерство, робота в команді, відповідальність і своєчасність. Наші здобувачі довели, що підтримують цінності компанії і справили стовідсотково гарне враження на генерального менеджера та керівників департаментів готелю.

Студенти вдячні колективу кафедри готельно-ресторанної справи і відповідальній за практичну підготовку, доценту Олені Шидловській за здійснення мрії – практику у готелі-титані індустрії гостинності. І вони з нетерпінням чекають на наступну практику.

Опублікований: 19-10-2020
Читайте також:
Як експерт від України виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на семінарі-практикумі у Киргизстані

К.т.н., доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко як експерт від України взяв участь у Міжнародному семінарі-практикумі «Инновации для энергоэффективных зданий: современные практики за рубежом и в Кыргызстане», де виступив із доповіддю «Вопросы проектирования инженерного оборудования в энергоэффективных зданиях». Семі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як експерт від України виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на семінарі-практикумі у Киргизстані 08 листопада 2019

Патріотичний захід із гостем зі США на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем зі США Stuart Snuggs провела виховний захід на національно-патріотичну тематику «Ukraine is in my heart». У заході взяли участь студенти  4 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління. Спочатку студенти обговорювали з викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичний захід із гостем зі США на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 21 вересня 2021

Останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії на кафедрі технології оздоровчих продуктів

18 червня на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії щодо захистів кваліфікаційних робіт бакалаврів. Протягом чотирьох засідань на розгляд комісії були представлені 24 проєкти виробництва оздоровчих продуктів із різних галузей харчової промисловості, зокрема молочної, безалкогольної, хлібоп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії на кафедрі технології оздоровчих продуктів 19 червня 2020

Гостьовий лекторій, нетворкінг та кар’єрний коучинг від креативної директорки івент-агенції – здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Успішні випускники надихають здобувачів освіти кафедри готельно-ресторанної справи до сумлінного навчання, професійного та особистого розвитку . Викладацький колектив кафедри був радий вітати в освітньому діджитал-просторі талановиту випускницю, креативну директорку івент-агенції Love Agency та проєкту Love Agency Kids Вікторію Новікову. Професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій, нетворкінг та кар’єрний коучинг від креативної директорки івент-агенції – здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 15 лютого 2024