Н У Х Т

Інтелектуально-творчо підійшли до захистів кваліфікаційних дипломних робіт магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 лютого 2020

Інтелектуально-творчо підійшли до захистів кваліфікаційних дипломних робіт магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 17 лютого 2020 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачами освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання.

Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Валентина Кочерга. До складу комісії увійшли професор кафедри Віктор Доценко, доценти Лариса Шаран і Тетяна Нікітіна. Неоціненною для магістрантів була допомога секретаря комісії, доцента Оксани Кирпіченкової.

У кваліфікаційній дипломній роботі здобувачі визначили концептуальні засади діяльності таких засобів розміщення, як бізнес-готель, конгрес-готель, туристичний готель, екскурсійний готель, курортний готель, SPA-готель, сімейний готель, оздоровчий готель, рекреаційний готель, санаторій, еко-готель, гірськолижний готельний комплекс, транзитний готель, а також інноваційного для вітчизняної індустрії гостинності готелю-музею гончарного мистецтва.

У готельних підприємствах майбутні готельєри і ресторатори впровадили інноваційні розробки – спеціалізований сервіс оброблення персональних даних, модулі Energy Floor, цифрові технології, інтегровані еко-технології, інтерактивні технології Foodpairing, інноваційні підходи до організації сніданків, спортивного харчування, програми детокс-харчування, геронтологічні програми, етнокультурні програми, коворкинг-центр і eSports-центр тощо.

Магістранти підійшли інтелектуально-творчо до презентації результатів науково-дослідної роботи, за результатами якої були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних та всеукраїнських фахових наукових конференцій, отримані патенти України на корисну модель.

Члени комісії відзначили наукову обґрунтованість концепцій закладів готельно-ресторанного господарства, відповідність наукового рівня кваліфікаційних дипломних робіт здобувачів освітньо-професійній програмі магістра і своїм рішенням присвоїли випускникам освітню кваліфікацію «магістр» з готельно-ресторанної справи.

15 здобувачів, які мають високі навчальні й наукові досягнення, захистили на «відмінно» дипломну роботу, були рекомендовані на отримання дипломів із відзнакою.

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників із успішним виконанням освітньої програми магістерського рівня вищої освіти і бажає успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 19-02-2020
Читайте також:
Кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 своїх вихованців

Друга половина останнього місяця зими в нашому університеті вже традиційно знаменується хвилею захистів дипломних робіт студентами-випускниками. Цієї зими кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 студентів. У результаті засідань Екзаменаційних комісій протягом 18-21 лютого 2019 року було прийняте рішення присвоїти освітні ступені: «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 своїх вихованців 28 лютого 2019

У вирі вакцин побували четвертокурсники-біотехнологи

Наближається завершення останнього навчального семестру для наших здобувачів 4 року навчання, а отже і вичитуються останні лекції. На кафедрі біотехнології і мікробіології доцентка Світлана Старовойтова прочитала чергову лекцію з дисципліни «Технології пробіотиків і вакцин», під час якої  здобувачі мали змогу ознайомитись із найактуальнішою темою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У вирі вакцин побували четвертокурсники-біотехнологи 20 квітня 2021

Естафету успішних захистів прийняли бакалаври-заочники Кам’янець-Подільської філії НУХТ

У Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменаційно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Естафету успішних захистів прийняли бакалаври-заочники Кам’янець-Подільської філії НУХТ 19 лютого 2020

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася лекція за участю експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Темою цієї лекції була обрана проблема утворення гліцидилових ефірів та 3-монохлорпропандіолу у харчових продуктах. Більшу увагу експерт приділив питанню вмісту цих сполук у кондитерських виробах із в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 31 травня 2021