Н У Х Т

Інтелектуально-творчо підійшли до захистів кваліфікаційних дипломних робіт магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 лютого 2020

Інтелектуально-творчо підійшли до захистів кваліфікаційних дипломних робіт магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 17 лютого 2020 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачами освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання.

Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Валентина Кочерга. До складу комісії увійшли професор кафедри Віктор Доценко, доценти Лариса Шаран і Тетяна Нікітіна. Неоціненною для магістрантів була допомога секретаря комісії, доцента Оксани Кирпіченкової.

У кваліфікаційній дипломній роботі здобувачі визначили концептуальні засади діяльності таких засобів розміщення, як бізнес-готель, конгрес-готель, туристичний готель, екскурсійний готель, курортний готель, SPA-готель, сімейний готель, оздоровчий готель, рекреаційний готель, санаторій, еко-готель, гірськолижний готельний комплекс, транзитний готель, а також інноваційного для вітчизняної індустрії гостинності готелю-музею гончарного мистецтва.

У готельних підприємствах майбутні готельєри і ресторатори впровадили інноваційні розробки – спеціалізований сервіс оброблення персональних даних, модулі Energy Floor, цифрові технології, інтегровані еко-технології, інтерактивні технології Foodpairing, інноваційні підходи до організації сніданків, спортивного харчування, програми детокс-харчування, геронтологічні програми, етнокультурні програми, коворкинг-центр і eSports-центр тощо.

Магістранти підійшли інтелектуально-творчо до презентації результатів науково-дослідної роботи, за результатами якої були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних та всеукраїнських фахових наукових конференцій, отримані патенти України на корисну модель.

Члени комісії відзначили наукову обґрунтованість концепцій закладів готельно-ресторанного господарства, відповідність наукового рівня кваліфікаційних дипломних робіт здобувачів освітньо-професійній програмі магістра і своїм рішенням присвоїли випускникам освітню кваліфікацію «магістр» з готельно-ресторанної справи.

15 здобувачів, які мають високі навчальні й наукові досягнення, захистили на «відмінно» дипломну роботу, були рекомендовані на отримання дипломів із відзнакою.

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників із успішним виконанням освітньої програми магістерського рівня вищої освіти і бажає успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 19-02-2020
Читайте також:
Перший доктор філософії на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

14 грудня 2022 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради Національного університету харчових технологій Андрій Слюсенко успішно захистив дисертацію «Науково-практичні засади удосконалення ежекційних апаратів харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 13 «Механічна інженерія» за спеціальністю 133...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший доктор філософії на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 16 грудня 2022

Інструментарій для осучаснення лекційних курсів опанували викладачі кафедри фізики

Викладацький склад кафедри фізики під керівництвом Світлани Літвинчук продовжує осучаснювати лекційні курси, використовуючи презентації під час проведення занять. Оформлення матеріалу у вигляді презентацій позитивно впливає на його засвоєння, особливо, під час дистанційного вивчення дисциплін.  І дводенний «Курс Power Point» від JTI та UGEN у рамка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інструментарій для осучаснення лекційних курсів опанували викладачі кафедри фізики 13 листопада 2020

Чекаємо на учасників ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології 2018 року!

Цьогоріч 24-26 квітня вже п’ятий рік поспіль кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ прийматиме студентів-біотехнологів із різних куточків України – учасників II-го туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Позмагатися за звання кращого виявили бажання більше 50 студентів із 16 вищих навчальних закладів України. Викладачі кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чекаємо на учасників ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології 2018 року! 11 квітня 2018

Старшокласники Обухова знайомляться з НУХТ

Профорієнтаційна команда університету відвідала Комунальний заклад загальної середньої освіти «Академічний ліцей №4» і Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та Центр військово-патріотичного виховання і допризовної підготовки» Обухівської міської ради Київської області. Під час зустрічі учні мали змогу поспілкуватися з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокласники Обухова знайомляться з НУХТ 18 вересня 2025