Н У Х Т

Інтелектуально-творчо підійшли до захистів кваліфікаційних дипломних робіт магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 лютого 2020

Інтелектуально-творчо підійшли до захистів кваліфікаційних дипломних робіт магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 17 лютого 2020 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачами освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання.

Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Валентина Кочерга. До складу комісії увійшли професор кафедри Віктор Доценко, доценти Лариса Шаран і Тетяна Нікітіна. Неоціненною для магістрантів була допомога секретаря комісії, доцента Оксани Кирпіченкової.

У кваліфікаційній дипломній роботі здобувачі визначили концептуальні засади діяльності таких засобів розміщення, як бізнес-готель, конгрес-готель, туристичний готель, екскурсійний готель, курортний готель, SPA-готель, сімейний готель, оздоровчий готель, рекреаційний готель, санаторій, еко-готель, гірськолижний готельний комплекс, транзитний готель, а також інноваційного для вітчизняної індустрії гостинності готелю-музею гончарного мистецтва.

У готельних підприємствах майбутні готельєри і ресторатори впровадили інноваційні розробки – спеціалізований сервіс оброблення персональних даних, модулі Energy Floor, цифрові технології, інтегровані еко-технології, інтерактивні технології Foodpairing, інноваційні підходи до організації сніданків, спортивного харчування, програми детокс-харчування, геронтологічні програми, етнокультурні програми, коворкинг-центр і eSports-центр тощо.

Магістранти підійшли інтелектуально-творчо до презентації результатів науково-дослідної роботи, за результатами якої були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних та всеукраїнських фахових наукових конференцій, отримані патенти України на корисну модель.

Члени комісії відзначили наукову обґрунтованість концепцій закладів готельно-ресторанного господарства, відповідність наукового рівня кваліфікаційних дипломних робіт здобувачів освітньо-професійній програмі магістра і своїм рішенням присвоїли випускникам освітню кваліфікацію «магістр» з готельно-ресторанної справи.

15 здобувачів, які мають високі навчальні й наукові досягнення, захистили на «відмінно» дипломну роботу, були рекомендовані на отримання дипломів із відзнакою.

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників із успішним виконанням освітньої програми магістерського рівня вищої освіти і бажає успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 19-02-2020
Читайте також:
Практична допомога у професійному розвитку спеціалістам олійно-жирової галузі від наших фахівців

Протягом двох десятиріч Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ плідно співпрацює у сфері професійного розвитку спеціалістів олійно-жирової галузі з асоціацією «Укроліяпром», яка вже більше 20 років об’єднує більшість підприємств галузі і представляє їхні інтереси як на вітчизняному, так і на міжнародному ринку. Підприємства-члени асоціації п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична допомога у професійному розвитку спеціалістам олійно-жирової галузі від наших фахівців 30 липня 2019

Хвилини наставництва в сучасних умовах

У складних умовах дистанційного навчання і здобувачам освіти, і викладачам довелося переходити на інші шляхи комунікації з метою проведення лабораторних, практичних і лекційних занять. Ці зміни торкнулись і наставництва та проведення кураторських годин, які традиційно, не зважаючи ні на що, відбуваються раз на два тижні. Саме така чергова кураторс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилини наставництва в сучасних умовах 01 квітня 2021

«Солодка» подорож з доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Зануритися в історію появи перших солодощів і простежити розвиток виробництва кондитерських виробів від давнини до сьогодення запропонувала доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан на гостьових лекціях, що відбулися 11 та 13 березня для здобувачів відокремлених структурних підрозділів НУХТ: Київського фахового...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодка» подорож з доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 березня 2025

Ділові ігри здобувачів-фінансистів

На кафедру фінансів доценткою Ганною Рогановою були запрошені тренери з фінансової грамотності Ольга Анголенко та Андрій Пиріг задля впровадження в навчальний процес сучасного методу навчання за допомогою тренажера фінансової обізнаності – гри Cash Flow. Здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь у двох ділови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділові ігри здобувачів-фінансистів 24 жовтня 2023