Н У Х Т

Випускниці кафедри експертизи харчових продуктів діляться зі здобувачами нюансами їх майбутньої професії

25 листопада 2020

Випускниці кафедри експертизи харчових продуктів діляться зі здобувачами нюансами їх майбутньої професії

Днями доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Петрушою була проведена онлайн-зустріч здобувачів групи ХЕ-2-7 із випускниками кафедри, які успішно працюють за спеціальністю, фахівчинею відділу контролю якості ТОВ «НОВУС Україна» Діаною Бідах і фахівчинею з НАССР (напрямок «Клінінг») ТОВ «Fozzy group» Анастасією Сербенюк.

Зустріч була присвячена орієнтуванню студентів на особливості майбутньої професії фахівця з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції, особливостям проходження співбесіди на посаду за спеціальністю.

Здобувачів особливо цікавили особливості професійної роботи, шляхи досягнення успіху. Випускниці намагалися мотивувати здобувачів на необхідність навчання, розповідаючи, як вони в певні моменти професійної діяльності відчувають потребу у поверненні до інформації, що викладалася під час навчання.

Опублікований: 25-11-2020
Читайте також:
Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вручили нагороди переможцям міжнародного конкурсу

У 1994 році компанією «Укрпиво» була започаткована іміджева акція «Свято пива» – оригінальний захід, який мав на меті об’єднання всіх підприємств пивобезалкогольної галузі України, обмін досвідом, знайомство з новими зразками продукції, пропагування відповідального споживання пива. Пізніше рамки заходу розширилися, і був заснований Міжнародний кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вручили нагороди переможцям міжнародного конкурсу 30 серпня 2021

Секрети вдалого виступу перед публікою від HR-практика

31 січня 2023 відбулася гостьова лекція для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» та студентів першого курсу економічних спеціальностей від старшої спеціалістки з розвитку бренду роботодавця відділу по роботі з персоналом міжнародної компанії KPMG в Україні Марії Кандюк. Лекція «Як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети вдалого виступу перед публікою від HR-практика 01 лютого 2023

Книжкові новинки

Науково-технічна бібліотека університету пропонує ознайомитися з навчальною літературою, що надійшла до фондів на замовлення кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту та кібербезпеки. Представлені підручники й навчальні посібники охоплюють теми – алгоритми, програмування, аналіз даних, адміністрування комп’ютерних систем і мереж, web-ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки 20 червня 2024

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 жовтня 2022 року в рамках дисципліни «Моделювання діяльності закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій «Програмне забезпечення для управління сферою гостинності» від головного виконавчого директора компанії «Expert Solution» Ігоря Гречка. Лектор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 жовтня 2022