Н У Х Т

Випускниці кафедри експертизи харчових продуктів діляться зі здобувачами нюансами їх майбутньої професії

25 листопада 2020

Випускниці кафедри експертизи харчових продуктів діляться зі здобувачами нюансами їх майбутньої професії

Днями доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Петрушою була проведена онлайн-зустріч здобувачів групи ХЕ-2-7 із випускниками кафедри, які успішно працюють за спеціальністю, фахівчинею відділу контролю якості ТОВ «НОВУС Україна» Діаною Бідах і фахівчинею з НАССР (напрямок «Клінінг») ТОВ «Fozzy group» Анастасією Сербенюк.

Зустріч була присвячена орієнтуванню студентів на особливості майбутньої професії фахівця з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції, особливостям проходження співбесіди на посаду за спеціальністю.

Здобувачів особливо цікавили особливості професійної роботи, шляхи досягнення успіху. Випускниці намагалися мотивувати здобувачів на необхідність навчання, розповідаючи, як вони в певні моменти професійної діяльності відчувають потребу у поверненні до інформації, що викладалася під час навчання.

Опублікований: 25-11-2020
Читайте також:
Вічна пам'ять колезі!

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 17 липня 2025 року на 86-му році обірвалося життя професора кафедри технології цукру і підготовки води Логвіна Володимира Матвійовича. Пішла з життя щира, порядна і добра людина, великий педагог і науковець. У цей болісний час колектив кафедри приносить щирі співчуття родині Володимира Матвійовича. Ми вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вічна пам'ять колезі! 18 липня 2025

Можливість зазирнути у професійне майбутнє дає переддипломна практика

Практика закріплює теорію. З такими напутніми словами підійшли студенти-магістранти 2-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології до проходження практики на ПрАТ «Індар». ПрАТ «Індар» – одне з найбільших фармацевтичних підприємств України, що отримало «Національний сертифікат GMP», а це в свою чергу свідчить про високу якість виготовлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливість зазирнути у професійне майбутнє дає переддипломна практика 19 жовтня 2020

Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку усіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день об’єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ 23 січня 2019

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Березова відвідала спеціалізовану школу з поглибленим вивченням англійської мови № 216 (м. Київ). Ганна Березова ознайомила учнів старших класів із особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» і «магістр»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216 02 жовтня 2019