Н У Х Т

Випускниці кафедри експертизи харчових продуктів діляться зі здобувачами нюансами їх майбутньої професії

25 листопада 2020

Випускниці кафедри експертизи харчових продуктів діляться зі здобувачами нюансами їх майбутньої професії

Днями доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Петрушою була проведена онлайн-зустріч здобувачів групи ХЕ-2-7 із випускниками кафедри, які успішно працюють за спеціальністю, фахівчинею відділу контролю якості ТОВ «НОВУС Україна» Діаною Бідах і фахівчинею з НАССР (напрямок «Клінінг») ТОВ «Fozzy group» Анастасією Сербенюк.

Зустріч була присвячена орієнтуванню студентів на особливості майбутньої професії фахівця з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції, особливостям проходження співбесіди на посаду за спеціальністю.

Здобувачів особливо цікавили особливості професійної роботи, шляхи досягнення успіху. Випускниці намагалися мотивувати здобувачів на необхідність навчання, розповідаючи, як вони в певні моменти професійної діяльності відчувають потребу у поверненні до інформації, що викладалася під час навчання.

Опублікований: 25-11-2020
Читайте також:
Систему вищої освіти Німеччини вивчали фахівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Делегація викладачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на чолі з директором Сергієм Блаженком повернулася з чотирьохденного стажування у столиці Німеччини Берліні. Своє стажування Олена Кулик, Олена Чепелюк, Юрій Вересоцький та Сергій Блаженко пройшли в одному із найбільших університетів прикладних наук Німеч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Систему вищої освіти Німеччини вивчали фахівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 10 грудня 2019

Гостьова лекція «PR: успішні кейси та стратегії» для здобувачів спеціальності «Туризм і рекреація»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція «PR: успішні кейси та стратегії» від практикуючої піарниці й спеціалістки з міжнародних комунікацій з дев’ятирічним досвідом роботи Тетяни Сугак. Лекція була побудована на основі досвіду організації масштабних кейсів і проєктів, серед яких концерти, національні церемонії, фест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «PR: успішні кейси та стратегії» для здобувачів спеціальності «Туризм і рекреація» 13 березня 2023

Семінар для гарантів від Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету

Сьогодні фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету провели для керівництва навчально-наукових підрозділів і гарантів освітньо-професійних та освітньо-наукових програм семінар на тему «Підготовка до акредитації освітніх програм у 2025-2026 навчальному році». Учасників зустрічі привітав перший проректор Волод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар для гарантів від Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету 09 вересня 2025

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine»

Здобувачі групи ХЕ 2-10, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Здобувачів детально ознайомили з іст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine» 23 травня 2024