Н У Х Т

Англомовний лекторій від представниці Швейцарської освітньої групи для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 квітня 2021

Англомовний лекторій від представниці Швейцарської освітньої групи для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 квітня для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся англомовний лекторій від регіональної менеджерки Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі Крістіни Кірілової.

Сьогодні створена в 1982 році SEG – це 5 закладів вищої освіти з кампусами у різних франко- і німецькомовних регіонах Швейцарії. Заклади SEG є лідерами світового освітнього рейтингу QS World University з підготовки бакалаврів і магістрів для індустрії гостинності: Swiss Hotel Management School SHMS (4-е місце), Hotel Institute Montreux HIM (6-е місце), César Ritz Colleges CRC (7-е місце), Culinary Arts Academy CAA (8-е місце), School of Hotel Management IHTTI (10-е місце).

Партнерами бакалаврських і магістерських освітніх програм SEG є University of Derby (Великобританія), Northwood University (США) і Washington State University (США) у рамках програми подвійного дипломування, а стейкхолдерами – підприємства міжнародних готельних мереж. SEG – це 40-річний досвід у готельно-ресторанному бізнесі та кулінарному мистецтві, висока якість академічних програм і міжнародна освітня репутація.

Крістіна Кірілова, яка і сама є випускницею SEG, поділилася з нашими здобувачами вищої освіти особливостями підготовки бакалаврів і магістрів у швейцарських освітніх закладах, організацією практичної підготовки, нетворкінгу з успішними випускниками і кар’єрному коучингу, hard і soft skills компетенціями професіоналів сфери гостинності, затребуваними на міжнародному ринку праці, особливостями навчального процесу в умовах пандемії Covid-19, можливостями академічної мобільності між нашими університетами.

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають методологію гостинності на міжнародному рівні разом із гостьовими лекторами.

В.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і гарантка освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова, яка і була ініціатором онлайн-зустрічі, від усього колективу кафедри готельно-ресторанної справи і студентства висловила щиру вдячність Крістіні Кіріловій за мотивуючий і надихаючий до професійного і особистого розвитку англомовний лекторій.

Викладачі кафедри іздобувачі освіти з нетерпінням чекають на нові зустрічі в онлайні та офлайні у нашій Alma-mater і сподіваються на успішну реалізацію спільних проєктів з міжнародної мобільності у рамках Меморандуму про взаєморозуміння між нашими університетами.

Опублікований: 22-04-2021
Читайте також:
Аспіранти дослухаються думки досвідчених фахівців

На п’ятому засіданні клубу «Сучасна індустрія <-> НУХТ», темою якого були онтології моделі інформаційних систем підприємства, аспірант першого року навчання кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Максим Романов презентував свої теоретичні дослідження та практичні результати у напрямку розроб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти дослухаються думки досвідчених фахівців 08 липня 2024

Коли в Україні виходить книга про здорове харчування – серед авторів точно НУХТівці!

Нещодавно побачила світ книга «Алгоритм довголіття: здорове харчування та фізична рекреація» авторства лауреатки Державної премії України в галузі науки і техніки, лауреатки Премії Кабміну за впровадження інноваційних технологій, докторки технічних наук, завідувачки кафедри технології оздоровчих продуктів, професорки Галини Сімахіної. Серед її спів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли в Україні виходить книга про здорове харчування – серед авторів точно НУХТівці! 04 серпня 2025

НУХТ не помітив опору НУФВСУ

4 грудня збірна команда нашого університету приймала збірну Національного університету фізичного виховання і спорту (НУФВСУ) у рамках четвертого туру Вищої ліги з футзалу під егідою Футбольної асоціації студентів Києва. Наші футзалісти вирішили з перших хвилин продемонструвати свої найкращі якості, та вже на другій хвилині сильним ударом рахунок в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ не помітив опору НУФВСУ 06 грудня 2018

Гостьовий лекторій від експертки у сфері сталого споживання та виробництва

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція на тему «Еко-, органік-, натуральний продукт – переваги на ринку та підтвердження відповідності» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» та освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій від експертки у сфері сталого споживання та виробництва 29 листопада 2024