Н У Х Т

Англомовний лекторій від представниці Швейцарської освітньої групи для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 квітня 2021

Англомовний лекторій від представниці Швейцарської освітньої групи для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 квітня для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся англомовний лекторій від регіональної менеджерки Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі Крістіни Кірілової.

Сьогодні створена в 1982 році SEG – це 5 закладів вищої освіти з кампусами у різних франко- і німецькомовних регіонах Швейцарії. Заклади SEG є лідерами світового освітнього рейтингу QS World University з підготовки бакалаврів і магістрів для індустрії гостинності: Swiss Hotel Management School SHMS (4-е місце), Hotel Institute Montreux HIM (6-е місце), César Ritz Colleges CRC (7-е місце), Culinary Arts Academy CAA (8-е місце), School of Hotel Management IHTTI (10-е місце).

Партнерами бакалаврських і магістерських освітніх програм SEG є University of Derby (Великобританія), Northwood University (США) і Washington State University (США) у рамках програми подвійного дипломування, а стейкхолдерами – підприємства міжнародних готельних мереж. SEG – це 40-річний досвід у готельно-ресторанному бізнесі та кулінарному мистецтві, висока якість академічних програм і міжнародна освітня репутація.

Крістіна Кірілова, яка і сама є випускницею SEG, поділилася з нашими здобувачами вищої освіти особливостями підготовки бакалаврів і магістрів у швейцарських освітніх закладах, організацією практичної підготовки, нетворкінгу з успішними випускниками і кар’єрному коучингу, hard і soft skills компетенціями професіоналів сфери гостинності, затребуваними на міжнародному ринку праці, особливостями навчального процесу в умовах пандемії Covid-19, можливостями академічної мобільності між нашими університетами.

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають методологію гостинності на міжнародному рівні разом із гостьовими лекторами.

В.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і гарантка освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова, яка і була ініціатором онлайн-зустрічі, від усього колективу кафедри готельно-ресторанної справи і студентства висловила щиру вдячність Крістіні Кіріловій за мотивуючий і надихаючий до професійного і особистого розвитку англомовний лекторій.

Викладачі кафедри іздобувачі освіти з нетерпінням чекають на нові зустрічі в онлайні та офлайні у нашій Alma-mater і сподіваються на успішну реалізацію спільних проєктів з міжнародної мобільності у рамках Меморандуму про взаєморозуміння між нашими університетами.

Опублікований: 22-04-2021
Читайте також:
Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів

Маркетингові мейнстріми у закладах харчування та фудтренди, що виводять бренди на новий рівень. Про це і не тільки говорили майбутні маркетологи на черговому засіданні студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Вишукані смаки, креатив та естетика, найсміливіші ідеї відомих рестораторів і харчових брендів зібрали у дружньому колі маркето...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів 26 березня 2024

Нові фахові компетенції від партнерів – ТОВ «Дебет Плюс»

З метою підвищення кваліфікації викладачів і набуття нових фахових компетенцій здобувачами освіти, Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ був підписаний меморандум про співпрацю з ТОВ «Дебет Плюс». У межах меморандуму викладачі і здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту і кафедри економіки праці та менеджменту пройшли курс навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові фахові компетенції від партнерів – ТОВ «Дебет Плюс» 27 січня 2023

Визначені призери сезону 2019/2020 у Вищій лізі з футзалу серед жіночих команд: у наших – бронза

На початку липня відбулося засідання Виконкому Асоціації футзалу України. Головним питанням його порядку денного стало завершення Чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги з футзалу сезону 2019/2020 років і визначення його призерів. Зважаючи на рекомендації УЄФА та УАФ щодо підстав завершення Чемпіонату України з футзалу та їх юридичного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені призери сезону 2019/2020 у Вищій лізі з футзалу серед жіночих команд: у наших – бронза 23 липня 2020

Ювілейний «Золотий каштан» підвів підсумки

12 листопада на базі нашого університету відбулася підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан», на якій свої наукові роботи захистили цьогорічні переможці конкурсу. Конкурс був започаткований у 2000 році Клубом пакувальників України й з того часу проводитьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейний «Золотий каштан» підвів підсумки 12 листопада 2019