Н У Х Т

Крок до підприємницького мислення

11 вересня 2025

Крок до підприємницького мислення

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у семінарі «Від діагностики проблем до залучення інвестицій: як підготувати бізнес до розвитку та ефективно презентувати бізнес-план», який провела директорка з розвитку бізнесу UFuture та CEO інвестиційного акселератора INDAX Наталія Калінкіна.

Під час семінару, який відбувся на платформі Ukraine Global Faculty (UGF Academy), учасники дізналися, як діагностувати проблеми бізнесу, що гальмують його розвиток, освоїли методи підготовки бізнес-плану та ефективної презентації інвесторам. Окрему увагу було приділено помилкам, яких слід уникати під час зустрічей з інвесторами або донорами, а також структурі й формату презентацій бізнес-плану.

Подібні заходи допомагають здобувачам освіти формувати підприємницьке мислення, розвивають їх готовність до створення власних стартапів і роботи з інвесторами у реальних умовах бізнес-середовища. Це не лише підсилює освітній процес у НУХТ, а й створює додану цінність для економіки країни, адже випускники університету стають драйверами інновацій та розвитку малого й середнього бізнесу.

Участь у семінарі дозволила поєднати теоретичні знання з практичними навичками та продемонструвала здобувачам освіти і викладачам реальні сценарії взаємодії бізнесу й інвестиційного ринку, що є важливим кроком на шляху до створення успішних проєктів у майбутньому.

Опублікований: 11-09-2025
Читайте також:
Найвизначніший день студентів-магістрантів ІІ року навчання спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»

17 лютого 2020 року стало найвизначнішим днем для студентів-магістрантів ІІ року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – розпочалися захисти випускових кваліфікаційних дипломних робіт. Ще півтора роки тому вони, випускники-бакалаври, нервово писали фахове вступне випробування для продовження навчання в магістратурі, а сьогодні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найвизначніший день студентів-магістрантів ІІ року навчання спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» 18 лютого 2020

Від цікавої молекули до «Біомонополії»: як магістранти опановують новітні біотехнології

Кінець семестру – час не лише для підсумків, а й для того, аби поділитися «рецептами» того, як зробити навчання цікавим марафоном з новими відкриттями та «крутими фішками» у прямому сенсі цього слова. Як приклад інтеграції активних методів навчання у підготовку магістрантів-біотехнологів, можна згадати креативні завдання з дисципліни «Новітні напря...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від цікавої молекули до «Біомонополії»: як магістранти опановують новітні біотехнології 26 грудня 2023

Учень Волинського коледжу НУХТ – переможець обласної олімпіади з комп’ютерної графіки

З метою прищеплення учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти стійкого інтересу до вивчення комп’ютерних дисциплін, виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді на Волині відбулася обласна олімпіада з комп’ютерної графіки. Всього на розгляд журі були представлено роботи 21 учасника з 14 навчальних закладів у тематичних номін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учень Волинського коледжу НУХТ – переможець обласної олімпіади з комп’ютерної графіки 16 липня 2018

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни

12 листопада 2024 р. магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали можливість відвідати лекторій-семінар на тему «Сучасні тенденції розвитку культури споживання вина» з відомою українською сомельє, переможницею конкурсу «Український сомельє 2021», Sommelier Goodwine та засновницею проєкту «Винні вечорниці» Ольгою Гірман. Фахівчиня ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни 14 листопада 2024