Н У Х Т

Крок до підприємницького мислення

11 вересня 2025

Крок до підприємницького мислення

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у семінарі «Від діагностики проблем до залучення інвестицій: як підготувати бізнес до розвитку та ефективно презентувати бізнес-план», який провела директорка з розвитку бізнесу UFuture та CEO інвестиційного акселератора INDAX Наталія Калінкіна.

Під час семінару, який відбувся на платформі Ukraine Global Faculty (UGF Academy), учасники дізналися, як діагностувати проблеми бізнесу, що гальмують його розвиток, освоїли методи підготовки бізнес-плану та ефективної презентації інвесторам. Окрему увагу було приділено помилкам, яких слід уникати під час зустрічей з інвесторами або донорами, а також структурі й формату презентацій бізнес-плану.

Подібні заходи допомагають здобувачам освіти формувати підприємницьке мислення, розвивають їх готовність до створення власних стартапів і роботи з інвесторами у реальних умовах бізнес-середовища. Це не лише підсилює освітній процес у НУХТ, а й створює додану цінність для економіки країни, адже випускники університету стають драйверами інновацій та розвитку малого й середнього бізнесу.

Участь у семінарі дозволила поєднати теоретичні знання з практичними навичками та продемонструвала здобувачам освіти і викладачам реальні сценарії взаємодії бізнесу й інвестиційного ринку, що є важливим кроком на шляху до створення успішних проєктів у майбутньому.

Опублікований: 11-09-2025
Читайте також:
Фотовиставка-конкурс «Коли оживають старі фотографії...»

Фотографія – це застигла мить життя. А чи може вона ожити? Так, якщо за справу беруться студенти 3 курсу спеціальності 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв'язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. Цього року вже традиційна фотовиставка третьокурсників, яка є інтегрованою підсумковою роботою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фотовиставка-конкурс «Коли оживають старі фотографії...» 28 грудня 2021

Новий сезон профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи

З початком навчального року на кафедрі готельно-ресторанної справи стартувала і активна профорієнтаційна робота з метою підготовки до вступної кампанії 2024 року. З 18 по 22 вересня відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри, асистент Артем Ущаповський та здобувачі першого і другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий сезон профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи 25 вересня 2023

Всесвітній день надання першої допомоги на кафедрі фізики та професійної безпеки

Уже понад 20 років поспіль у другу суботу вересня відзначають Всесвітній день надання першої допомоги (World First Aid Day), у який особлива увага приділяється формуванню навичок і популяризації знань із надання першої домедичної допомоги. На кафедрі фізики та професійної безпеки дисципліни напрямку охорони праці, які викладають доцентки Ольга Євт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день надання першої допомоги на кафедрі фізики та професійної безпеки 16 вересня 2024

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style»

Компанія «Leko Style» є провідною із надання  косметичних інгредієнтів на ринку України. Окрім постачання сировини, компанія проводить різноманітні тренінги, майстер-класи, консультації, а також розробляє інноваційні косметичні засоби. Цього року компанія започаткувала серію семінарів, які проводила у різних регіонах України. Завершальний семінар ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style» 12 листопада 2018