Н У Х Т

Управлінські технології розвитку обговорили магістранти освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування»

07 листопада 2023

Управлінські технології розвитку обговорили магістранти освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування»

Нещодавно магістранти кафедри економіки праці та менеджменту разом із викладачами здійснили огляд застосування управлінських технологій розвитку на прикладі відомих підприємств України.

Ініціаторкою такого формату лекції стала доцентка кафедри Світлана Стахурська в межах дисципліни «Менеджмент організацій», учасники – магістранти спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування».

Матеріали теми «Управління розвитком організації» розглядались у розрізі івентів, організованих у рамках NUFT Career Chance 2023. Для обговорення студенти й викладачка обрали дві відомі організації – ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА» та Компанію «Данон», які напередодні презентували свій бізнес здобувачам НУХТ на Ярмарку вакансій.

Зазвичай використовують три основні підходи до розвитку підприємств: гуманітарний, інженерний та емпіричний, втім на практиці має місце їх поєднання. Які ж технології застосовують відомі компанії та як на їх вибір впливають Цілі сталого розвитку (документ Саміту ООН «Перетворення нашого світу: порядок денний у сфері сталого розвитку до 2030 року») та сучасні світові мегатренди? Ці та інші питання обговорили магістранти на практичних прикладах у цікавому інтерактивному форматі. У заході взяли участь Юрій Клягін, Влад Панченко, Артем Поліщук, Дмитро Кутас, Дмитро Ханенко, Андрій Алімов, Олександр Ільченко та інші здобувачі.

Жваве обговорення актуальних питань розвитку відомих підприємств залишило приємні враження, зміцнило soft skills і hard skills майбутніх менеджерів, які своєю практичною діяльністю сприятимуть підвищенню продовольчої безпеки країни та поліпшенню соціального добробуту.

Опублікований: 07-11-2023
Читайте також:
Новий рівень стратегічного партнерства

Нещодавно у нашого університету з’явився ще один партнер – Київський професійний коледж сфери послуг. Днями у рамках робочої зустрічі викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з адміністрацією коледжу відбулося підписання Договору про співробітництво та погоджено план проведення профорієнтаційних заходів на 2024-2025 навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий рівень стратегічного партнерства 17 березня 2025

Дипломи випускникам вручили в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

1 лютого 2017 року в актовій залі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася урочиста подія – вручення дипломів випускникам 2017 року. Із привітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, духовний наставник отець Михайло, голова державної кваліфікаційної комісії Володимир В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дипломи випускникам вручили в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 02 лютого 2017

Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології стартували онлайн-захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». Доробок здобувачів оцінювала екзаменаційна комісія з атестації здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 15 лютого 2023

Локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» розпочато в Навчально-науковому інституті харчових технологій

На початку січня в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося перше у 2023 році засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко окреслила коло завдань, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» розпочато в Навчально-науковому інституті харчових технологій 13 січня 2023