Н У Х Т

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи долучився до роботи Всеукраїнського Ресторанного Саміту

27 вересня 2024

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи долучився до роботи Всеукраїнського Ресторанного Саміту

26 вересня 2024 р. відбувся Всеукраїнський Ресторанний Саміт, участь у якому взяв доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук.

Учасники масштабного івенту змогли дізнатися про тренди, актуальні проблеми та виклики, стратегії розвитку та успішні кейси ресторанного бізнесу від топових рестораторів, лідерів галузі, фахівців-практиків, взяти участь у нетворкінгу з роботодавцями і управлінцями ресторанного бізнесу.

Наш викладач долучився у рамках роботи саміту до панельної дискусії «Інклюзивність та доступність в ресторанах».

Модерував дискусію юрист і Business developer ЮК «GLOBAL LAW» Євген Комаров, а серед спікерів: заступниця голови правління ГО «Група активної реабілітації», голова правління ГС «Ліга сильних», консультантка з питань безбарʼєрності Superhumans Center Уляна Пчолкіна, член Міжнародної асоціації фахівців з доступності, співзасновник студії універсального дизайну ORFO (Київ), консультант з безбар’єрності в ГС «Ліга Сильних» Володимир Висоцький, начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

Під час панельної дискусії обговорили потреби маломобільних груп населення, створення безбар’єрного простору для гостей підприємств сфери HoReCa, психологічно безпечне робоче середовище та ментальне здоров’я співробітників, інклюзивність як прояв соціальної відповідальності підприємств індустрії гостинності.

Отримані знання та цінні інсайти доцент випускової кафедри зможе використати під час наповнення нової вибіркової освітньої компоненти «Безбар’єрність у сфері гостинності» для здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 27-09-2024
Читайте також:
Святкові вітання від Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку

У нинішні буремні часи нам всім не завадить трохи свята, особливо, якщо воно сповнене справжніми українськими традиціями. Різдво – це завжди про надію, світло та віру. І навіть робочі будні можуть стати неймовірно натхненними, якщо ми зробимо їх такими. Наша творча молодь і фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкові вітання від Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку 28 грудня 2023

Наука в основі всіх процесів

Випускник кафедри біотехнології і мікробіології  2018 року Валентин Моцар прочитав першокурсникам лекцію з дисципліни «Вступ до фаху». Валентин був головою студради факультету біотехнології та екологічного контролю, ще під час навчання займався науково-дослідною роботою, в т.ч. і на базі АТ «Фармак», нині він – інженер технологічної лабораторії цен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука в основі всіх процесів 27 вересня 2021

Нове поповнення магістрів з безпеки харчових продуктів

11 грудня 20224 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної та заочної форм здобуття освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення магістрів з безпеки харчових продуктів 12 грудня 2024

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників

17 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ольга Коваль прочитала відкриту лекцію «Вивчення технології виготовлення олій холодного віджиму» з дисципліни «Модуль 2. Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників 24 листопада 2022