Н У Х Т

Барви осені в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

15 жовтня 2020

Барви осені в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася виставка осінніх композицій «Барви осені», яку підготували студенти. Захід відбувається щороку, і кожного разу вражають фантазія, талант і майстерність виконання робіт.

Нікого не залишили байдужим різнокольорові екібани, чудові букети з елементами художнього оформлення, складні квітково-фруктові композиції, прикрашені дарами осені, пожовклим листям. Деякі роботи сповнені глибоким символічним змістом, інші – тонким гумором, проте всі відзначаються національним колоритом.

Були відзначені  всі композиції й у різних номінаціях, зокрема, за креативність, підтримання народних і фольклорних традицій, найкраще втілення ідеї конкурсу, оригінальність та нестандартний підхід, естетичний смак, яскравість вирішення теми, розмаїття експозиції тощо.

Студентська винахідливість і майстерність справжніх митців зробили цьогорічну виставку справжньою подією.

Опублікований: 15-10-2020
Читайте також:
Вітаємо з обранням голову студентського самоврядування НУХТ!

Відбулися вибори голови студентського самоврядування НУХТ, перемогу у яких у запеклій боротьбі здобула студентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар. З 2018 року Ірина очолювала культурно-просвітницький сектор студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю, а вже з 2019 і до початку 2021 року була головою студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з обранням голову студентського самоврядування НУХТ! 26 березня 2021

Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів

5 листопада 2025 року відбулася IV Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів», яка зібрала науковців, викладачів і студентів для обговорення актуальних питань розвитку фінансово-економічної сфери України. Організатори конференції – кафедра фінансів та кафедра обліку і аудиту. З вітальним слов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів 06 листопада 2025

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є кафедра готельно-ресторанної справи і кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Перше вступне заняття урочисто розпочала координаторка програми, професорка кафедри г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 21 травня 2021

Подвійна перемога! І це лише початок…

При акредитації освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» одне із зауважень експертної групи під керівництвом професорки Тетяни Димань стосувалося відсутності на кафедрі технології оздоровчих продуктів викладачів, які мають сертифікат на володіння англійською мовою рівня В2 та досвіду з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійна перемога! І це лише початок… 18 січня 2024