Н У Х Т

Наші науковці мають доступ до провідних світових баз даних

06 серпня 2024

Наші науковці мають доступ до провідних світових баз даних

Науково-технічна бібліотека університету – потужний ресурс із забезпечення нашого колективу необхідними навчальними, науковими, інформаційними та довідковими матеріалами. Її фахівці невпинно працюють над розширенням можливостей доступу до провідних ресурсів світу.

Наразі викладачі, науковці, здобувачі освіти та співробітники університету мають доступ до світових баз даних наукових публікацій:

Bentham Science. Видавець рецензованої наукової літератури, що забезпечує видання понад 130 наукових журналів, які містять результати досліджень у галузях фармакології та медицини, технічних і суспільних наук. Значна частина журналів видавництва індексується провідними бібліографічними базами даних.

Research4Life. Найбільша у світі платформа науково-технічної, природничої, медичної та суспільно-політичної літератури від провідних міжнародних видавців. У межах платформи забезпечується доступ до більше ніж 154 тисяч наукових журналів і книг від понад 200 видавців із усього світу.

ScienceDirect. Один із ключових продуктів компанії Elsevier. На платформі представлено майже 39 тисяч видань: електронні книги, книжкові серії, довідкові видання, навчальні посібники з різних галузей знань.

Scopus. Мультидисциплінарна бібліографічна і реферативна база даних та інструмент для відстеження цитованості статей, опублікованих у наукових виданнях. Scopus пропонує всебічний огляд дослідницьких результатів у різних сферах науки. Містить понад 82 млн. документів (наукові рецензовані журнали, матеріали конференцій, серіальні книжкові видання тощо).

Web of Science. Мультидисциплінарна бібліографічна і реферативна платформа, на якій розміщені бази наукової літератури і патентів. Ресурс має вбудовані можливості пошуку, аналізу та управління бібліографічною інформацією.

З питаннями щодо користування вищезазначеними базами даних звертайтеся за адресою library@nuft.edu.ua або в режимі реального часу – сервіс «Tawk.to».

Приємного користування!

Опублікований: 06-08-2024
Читайте також:
Ударна доза мотивації на черговому засіданні movie club

Якщо вам потрібно отримати ударну дозу мотивації, сміливо вмикайте «У гонитві за щастям». Цей фільм вразив студентів групи ТУ-1-12а факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка і змусив переглянути своє ставлення до багатьох речей. Не здаватися за жодних обставин – цей слоган повинен звучати у кожному з нас. Фі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ударна доза мотивації на черговому засіданні movie club 16 лютого 2022

Шкільні канікули як привід для навчання

Рано чи пізно випускники загальноосвітніх, фахових передвищих або професійних закладів освіти постають перед вибором, яким шляхом розвивати своє майбутнє. Для багатьох це – дуже складне питання, бо сучасний світ професій вражає своїм різноманіттям і вабить захоплюючими перспективами. Щоб наблизитися до мрії варто продовжувати навчання і здобувати п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шкільні канікули як привід для навчання 31 жовтня 2024

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів презентує цикл лекцій для майбутніх вступників

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко презентувала гостьову лекцію «Рослинні олії і жири для здорового харчування» здобувачам освіти Івано-франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ і Вінницького фахового коледжу НУХТ. Слухачі дізналися, що рослинні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів презентує цикл лекцій для майбутніх вступників 07 березня 2025

Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій

28 жовтня на кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція на тему «Гідроліз крохмалю: сутність процесу, продукти, використання в харчових технологіях», яку у рамках вивчення дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 3» прочитав для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології» к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій 29 жовтня 2024