Н У Х Т

Erasmus+ дарує широкі можливості: академічна мобільність викладачки в Університеті Західної Аттіки (Греція)

22 квітня 2024

Erasmus+ дарує широкі можливості: академічна мобільність викладачки в Університеті Західної Аттіки (Греція)

Доцентка кафедри економіки і права Тетяна Луцька стала учасницею міжнародної академічної мобільності в рамках програми Erasmus+. Метою є обмін досвідом викладання економічних дисциплін і підвищення рівня та розширення теоретичних і практичних інструментів, які використовуються на кафедрі бізнес-адміністрування Університету Західної Аттіки (Афіни, Греція), зміцнення та поглиблення відносин між нашим університетом і Університетом Західної Аттіки, зокрема розширення обсягів і напрямів академічної мобільності студентів і викладачів, проведення спільних науково-практичних заходів між університетами та їх підрозділами.

Тетяна Луцька зустрілася з представниками Erasmus+ Фані Папауци та з інституційною представницею, професоркою Марією Цірінтані. Колегами обговорили презентації співпрацюючих університетів і пропозиції можливого розширення співпраці в рамках міжінституціональної угоди та подальшого драфту на майбутні періоди – мобільність студентів за різними напрямами навчання, мобільність аспірантів економічних спеціальностей та проведення спільних науково-практичних заходів. Приємним результатом зустрічей стало рішення додати до навчально-тренінгової мобільності викладачів академічну мобільність для студентів економічних спеціальностей на 2024-2025 навчальний рік.

На нашу доцентку справили позитивне враження екскурсії бібліотекою Університету Західної Аттіки, що є зразком інклюзивності сучасного європейського освітнього простору та одним із улюблених місць студентів університету; зустріч із представниками кафедри бізнес-адміністрування, під час якої обговорено практики викладання, особливості складання навчальних програм із напрямів, вимоги для номінації та проведення студентської мобільності, програми проведення таких мобільностей для студентів нашого університету.

Також Тетяна Луцька прочитала лекції для групи студентів class E02, що знаходяться в Університеті Західної Аттіки за програмою обміну Erasmus+ з іншими університетами та проходять курс Business Administration, за темами: «Business organisational environment», «Organisational culture», «Corporate social responsibility».

Співпраця в рамках академічної мобільності з Університетом Західної Аттіки триває. Невдовзі здобувачка кафедри економіки і права Марія Демчихіна (група ЕП-2-1) зможе розповісти про свій досвід і враження.

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Ректорат прийняв рішення про преміювання співробітниць університету з нагоди свята

Наближається 8 Березня, і жінки приймають вітання та подарунки від представників сильної статі. У нашому університеті ставлення до жінок особливе, тож ректорат прийняв рішення за зразкове виконання трудових обов’язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності преміювати прекрасну частину нашого колективу з нагоди свята. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректорат прийняв рішення про преміювання співробітниць університету з нагоди свята 07 березня 2019

Третьокурсники-екологи дізнавалися, як вирішують екологічні проблеми на хлібокомбінаті №6

10 квітня студенти-екологи 3 курсу разом із доцентом кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Салавор побували на дочірньому підприємстві ВАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 6». «Київхліб» – найбільший столичний виробник хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів, що вже понад 85 років утримує провідні позиції у галузі вітчизняного хлібо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-екологи дізнавалися, як вирішують екологічні проблеми на хлібокомбінаті №6 11 квітня 2019

Ректор університету зустрівся з аташе Посольства Франції в Україні

21 вересня до університету завітала аташе з питань університетського та наукового співробітництва Посольства Франції в Україні Алікс де Гассар. Гостя поспілкувалася з ректором університету Олександром Шевченком і начальницею відділу міжнародних зв’язків Іриною Воловик. Пані аташе ініціювала цю зустріч аби налагодити регулярний контакт між нашим у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректор університету зустрівся з аташе Посольства Франції в Україні 22 вересня 2021