Н У Х Т

Нетворкінг кафедри готельно-ресторанної справи з випускниками

01 червня 2020

Нетворкінг кафедри готельно-ресторанної справи з випускниками

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на запрошення випускниці кафедри і проджект-менеджера «International Hospitality Awards» Тетяни Калініченко відвідали серію онлайн-заходів для представників сфери HoReCa.

Засновником і організатором премії виступає Клуб готельєрів та рестораторів «Hoteliero», а також серед проектів компанії – Національна ресторанна премія «СІЛЬ», Creative Chefs Summit, BAROMETER International Bar Show.

Під час карантину «Hoteliero» ініціювала вебінари на актуальні для професіоналів індустрії гостинності теми для обміну досвідом, знаннями і консолідації готельєрів і рестораторів у цей непростий час.

Здобувачі 3 курсу у рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомел’є» долучилися до Zoom-конференції «Бар. Що далі?» і «Крафт. Шлях до бару» від Barometer International Bar Show. Модератором зустрічей був засновник Barometer Андрій Скіпьян, а серед запрошених гостей – власники барів і бар-менеджери, які ділилися власним досвідом щодо подолання кризи та обговорювали, яке майбутнє чекає на барну індустрію.

Активну участь в онлайн майстер-класах від фуд-фотографа Олександра Сляднева «11 секретів крутого кадру в фуд-фотографії» і «Секрети зйомки відеорецептів» на платформі Zoom здобувачі брали у рамках вивчення дисципліни «PR-технології в готельно-ресторанному господарстві». Лектор поділився рекомендаціями щодо побудови композиції, підбору колірного рішення для страви, створення цікавого кадру, зйомок і оброблення фото, монтажу відеорецептів, особливостей підготовчих етапів.

Тепер наші студенти знають не тільки, як приготувати вишукані ресторанні страви, а і як забезпечити їхню якісну візуалізацію у соціальних мережах Instagram і Facebook, створювати якісний контент для залучення нових гостей до закладів ресторанного господарства.

Опублікований: 01-06-2020
Читайте також:
Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, експертка Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олена Подобій взяла участь у дводенному онлайн-тренінгу для керівників експертних груп, організованому агентством. Під керівництвом професійних тренерів учасники тренінгу підвищили кв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 09 липня 2021

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 06 червня 2019

Підготовка до Дня відкритих дверей НУХТ на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

У рамках підготовки до Дня відкритих дверей НУХТ викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації побували у навчальних закладах м. Києва та Київської обл. – Ірина Караєва відвідала школу І-ІІІ ступенів №134 ім. Гагаріна, Алла Щеглова – середню ЗОШ I-III ступенів № 101 Шевченківського району м. Києва, Юлія Старунська – спеціалізо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка до Дня відкритих дверей НУХТ на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 26 квітня 2019

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела разом із американським гостем Stuart Snuggs захід, присвячений святу Thanksgiving Day, зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління й факультету автоматизації і комп’ютерних систем. День подяки – одне з найулюбленіших свят...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 25 листопада 2021