Н У Х Т

Нетворкінг кафедри готельно-ресторанної справи з випускниками

01 червня 2020

Нетворкінг кафедри готельно-ресторанної справи з випускниками

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на запрошення випускниці кафедри і проджект-менеджера «International Hospitality Awards» Тетяни Калініченко відвідали серію онлайн-заходів для представників сфери HoReCa.

Засновником і організатором премії виступає Клуб готельєрів та рестораторів «Hoteliero», а також серед проектів компанії – Національна ресторанна премія «СІЛЬ», Creative Chefs Summit, BAROMETER International Bar Show.

Під час карантину «Hoteliero» ініціювала вебінари на актуальні для професіоналів індустрії гостинності теми для обміну досвідом, знаннями і консолідації готельєрів і рестораторів у цей непростий час.

Здобувачі 3 курсу у рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомел’є» долучилися до Zoom-конференції «Бар. Що далі?» і «Крафт. Шлях до бару» від Barometer International Bar Show. Модератором зустрічей був засновник Barometer Андрій Скіпьян, а серед запрошених гостей – власники барів і бар-менеджери, які ділилися власним досвідом щодо подолання кризи та обговорювали, яке майбутнє чекає на барну індустрію.

Активну участь в онлайн майстер-класах від фуд-фотографа Олександра Сляднева «11 секретів крутого кадру в фуд-фотографії» і «Секрети зйомки відеорецептів» на платформі Zoom здобувачі брали у рамках вивчення дисципліни «PR-технології в готельно-ресторанному господарстві». Лектор поділився рекомендаціями щодо побудови композиції, підбору колірного рішення для страви, створення цікавого кадру, зйомок і оброблення фото, монтажу відеорецептів, особливостей підготовчих етапів.

Тепер наші студенти знають не тільки, як приготувати вишукані ресторанні страви, а і як забезпечити їхню якісну візуалізацію у соціальних мережах Instagram і Facebook, створювати якісний контент для залучення нових гостей до закладів ресторанного господарства.

Опублікований: 01-06-2020
Читайте також:
13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ

Вінницький коледж нашого університету урочисто відсвяткував 13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва. Документи про освіту отримали 41 випускник спеціальності «Харчові технології», з них: 24 за освітньою програмою «Виробництво жирів і жирозамінників», 17 – «Виробництво харчової продукції» та 19 – спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ 12 лютого 2020

Відбулося перше засідання нового складу профкому співробітників НУХТ

12 грудня 2019 року відбулося перше засідання нового складу профкому співробітників НУХТ, який буде працювати протягом наступних 5 років. Головним питанням, винесеним на порядок денний, було затвердження складу комісій та обрання їх голів. Отже, у нинішньому профкомі НУХТ працюватимуть: - Комісія з організаційної роботи – голова Світлана Скоморо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося перше засідання нового складу профкому співробітників НУХТ 16 грудня 2019

Магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно захистили дипломні проекти

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентами освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання. Екзаменаційну комісію, яка оцінювала спроектовані підприємства готельного господарства, очолював зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно захистили дипломні проекти 24 лютого 2018

Передові світові інновації на одному з кращих підприємств України вивчали студенти разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

Здобувачі групи ТІ-2-8 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Наталією Поповою відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Компанія «Carlsberg Ukraine» – лідер ринку пива в країні, приклад найуспішнішого підприємства, один із найкращих роботодавців. Київський пив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передові світові інновації на одному з кращих підприємств України вивчали студенти разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів 13 листопада 2019