Н У Х Т

Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

08 листопада 2018

Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

8 листопада атмосфера свята знову панувала у актовій залі університету. 

Ще у холі святкова фотозона наводила на думку, що настав цей день, день, коли у світ пригод, гумору, дружби й кохання покличе факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Інтригуюче закрита завіса, останні приготування і ось, нарешті, у залі гасне світло, й дійство починається. На авансцені з’являється голова студради факультету Віталій Євстаф’єв, який дякує всім, хто прийшов підтримати митців, у тому числі й випускникам факультету – членам студентського самоврядування попередніх років, і бажає усім «bon voyage». Саме так називалася вистава, яку на суд вибагливого глядача цього разу представив творчий колектив факультету.

Щойно розсунулася завіса, як присутні опинилися на круїзному лайнері, який саме вирушає у рейс. Капітан Собін або просто кеп вітає гостей судна і серед них трійку друзів-студентів. Одного з них, Ярика, вражає стріла Купідона, й він закохується у дочку капітана, прекрасну Елеонору, ім’ям якої названий корабель. Тепер у нього лише одна мета – сподобатися дівчині, й юнак благає друзів про допомогу. Але Елеонора – дочка капітана.

З чим лише не довелося стикнутися Ярику на судні – і настирлива жіночка, що так наполегливо залицялася до нього, аж мусив тікати (а їй, як виявилося, просто вільний шезлонг на палубі був потрібен), і невдала спроба зірвати куш у казино, аби купити мільйон троянд коханій, і гала-вечір у кают-компанії. Бурхливі емоції викликали у публіки сцена позичання грошей для гри у казино у декана факультету Віктора Доценка, який аж кишені повивертав, так хотів допомогти своєму студентові у сердечних справах й сама гра, коли ставки робила дуже колоритна особа у оберезі з курячих лапок, а потім і взагалі священика зі святою водою привела. Та апофеозом став момент близького знайомства героя з Елеонорою (її переконливо зіграв магістрант Микола Запорожець), яка виявилася трохи крупнішою й зовсім іншою дівчиною, а не тією, про яку думав Ярик. Кеп познайомив його іще з однією свою дочкою – Кароліною, яка, здається, більше цікавиться булочками, ніж романтичними зустрічами. А от кохана Ярика виявилася третьою дочкою капітана, і звали її Лєра. Хлопець намагається освідчитися, але його увесь час заглушає гудок корабля. Тому далі діалог продовжився мовою танцю. Круїз завершився, а як там склалося у головних героїв – це вже зовсім інша історія...

Гостей вечора факультету розважали різноплановими хореографічними номерами – від контемпу до моряцького танка та бездоганними й дуже атмосферними вокальними партіями.

Варто згадати, що разом зі студентами ролі у постановці зіграли аспіранти кафедри готельно-ресторанної справи Олексій Собін (кеп) і Євген Амаріца (конферансьє гала-вечора).

А завершився вечір спільним виконанням гімну факультету. Розходилися неохоче, а це значить – voyage вдався на всі 100%.

Опублікований: 08-11-2018
Читайте також:
Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ

4 і 6 грудня 2024 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до міжнародного семінару «NICHE TOURISM», організованого кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету спільно з La Fondation pour la Formation Hôtelière (Швейца...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ 11 грудня 2024

Потужна наукометрична база FSTA почала індексування наукових журналів університету

В усьому світі результативність роботи вченого підтверджується цитуванням його наукових праць. Відповідно, сучасні наукові журнали в умовах конкурентної боротьби за якісні наукові статті мають швидко донести інформацію до світової наукової спільноти, і максимально представити її у електронній мережі. Оперативне поширення інформації у світі та висо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна наукометрична база FSTA почала індексування наукових журналів університету 04 липня 2018

Про навчання за скороченою формою дізналися старшокурсники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Відбулася зустріч здобувачів фахової передвищої освіти  4-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів» відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості» НУХТ із завідувачем кафедри біотехнології прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про навчання за скороченою формою дізналися старшокурсники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 15 червня 2021

Викладачі університету поповнюють ряди експертів НАЗЯВО

Ще одна викладачка нашого університету увійшла до числа експертів з акредитації освітніх програм. Рішення щодо включення професорки кафедри економіки праці та менеджменту Світлани Бурлуцької до реєстру експертів було прийняте на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 26 березня 2024 року. Процедура конкурсного відбор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету поповнюють ряди експертів НАЗЯВО 08 квітня 2024