Н У Х Т

Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

08 листопада 2018

Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

8 листопада атмосфера свята знову панувала у актовій залі університету. 

Ще у холі святкова фотозона наводила на думку, що настав цей день, день, коли у світ пригод, гумору, дружби й кохання покличе факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Інтригуюче закрита завіса, останні приготування і ось, нарешті, у залі гасне світло, й дійство починається. На авансцені з’являється голова студради факультету Віталій Євстаф’єв, який дякує всім, хто прийшов підтримати митців, у тому числі й випускникам факультету – членам студентського самоврядування попередніх років, і бажає усім «bon voyage». Саме так називалася вистава, яку на суд вибагливого глядача цього разу представив творчий колектив факультету.

Щойно розсунулася завіса, як присутні опинилися на круїзному лайнері, який саме вирушає у рейс. Капітан Собін або просто кеп вітає гостей судна і серед них трійку друзів-студентів. Одного з них, Ярика, вражає стріла Купідона, й він закохується у дочку капітана, прекрасну Елеонору, ім’ям якої названий корабель. Тепер у нього лише одна мета – сподобатися дівчині, й юнак благає друзів про допомогу. Але Елеонора – дочка капітана.

З чим лише не довелося стикнутися Ярику на судні – і настирлива жіночка, що так наполегливо залицялася до нього, аж мусив тікати (а їй, як виявилося, просто вільний шезлонг на палубі був потрібен), і невдала спроба зірвати куш у казино, аби купити мільйон троянд коханій, і гала-вечір у кают-компанії. Бурхливі емоції викликали у публіки сцена позичання грошей для гри у казино у декана факультету Віктора Доценка, який аж кишені повивертав, так хотів допомогти своєму студентові у сердечних справах й сама гра, коли ставки робила дуже колоритна особа у оберезі з курячих лапок, а потім і взагалі священика зі святою водою привела. Та апофеозом став момент близького знайомства героя з Елеонорою (її переконливо зіграв магістрант Микола Запорожець), яка виявилася трохи крупнішою й зовсім іншою дівчиною, а не тією, про яку думав Ярик. Кеп познайомив його іще з однією свою дочкою – Кароліною, яка, здається, більше цікавиться булочками, ніж романтичними зустрічами. А от кохана Ярика виявилася третьою дочкою капітана, і звали її Лєра. Хлопець намагається освідчитися, але його увесь час заглушає гудок корабля. Тому далі діалог продовжився мовою танцю. Круїз завершився, а як там склалося у головних героїв – це вже зовсім інша історія...

Гостей вечора факультету розважали різноплановими хореографічними номерами – від контемпу до моряцького танка та бездоганними й дуже атмосферними вокальними партіями.

Варто згадати, що разом зі студентами ролі у постановці зіграли аспіранти кафедри готельно-ресторанної справи Олексій Собін (кеп) і Євген Амаріца (конферансьє гала-вечора).

А завершився вечір спільним виконанням гімну факультету. Розходилися неохоче, а це значить – voyage вдався на всі 100%.

Опублікований: 08-11-2018
Читайте також:
Третьокурсники-фінансисти вивчали роботу бюджетного симулятора ОТГ

Центр соціально-економічних досліджень CASE Україна за підтримки USAID/DOBRE та Бюро з питань демократії, прав людини та праці Державного департаменту США (DRL) провели презентацію інструментів контролю бюджетних витрат на місцевому рівні: бюджетного симулятора ОТГ та інтерактивних бюджетів школи, медзакладу. У заході взяли участь студенти третьог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-фінансисти вивчали роботу бюджетного симулятора ОТГ 05 червня 2019

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання  спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід організований лектором ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 червня 2020

Військову присягу на вірність українському народові склали наші здобувачі-випускники кафедри військової підготовки

Багато наших здобувачів одночасно здобувають дві вищі освіти. Таку можливість вони мають у нашому університеті (якою більшість і користується), а для тих, хто бажає отримати військову освіту, ми подбали про укладення договорів про співпрацю з військовими кафедрами кількох київських вишів. Основний же партнер НУХТ у цьому питанні – Військовий інстит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Військову присягу на вірність українському народові склали наші здобувачі-випускники кафедри військової підготовки 25 серпня 2020

Онлайн семінар-дискусія науковців кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з болгарськими колегами

З нагоди Дня слов'янської писемності партнери НУХТ із Русенського університету спільно з асоціацією «Європейський напрям» (Болгарія) проводять цікаві наукові та просвітницькі заходи (нагадаємо, що легендарні особи – Кирило і Мефодій за походженням були болгарами). Одна з останніх подій, до участі в якій були запрошені наші фахівці – онлайн семінар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн семінар-дискусія науковців кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з болгарськими колегами 28 травня 2020