Н У Х Т

Перспективи та тенденції розвитку інфраструктури якості з’ясовувала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

17 жовтня 2018

Перспективи та тенденції розвитку інфраструктури якості з’ясовувала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

У рамках тижня метрології та стандартизації Національним органом стандартизації UAS ДП «УкрНДНЦ» була проведена IIІ Міжнародна науково-практична конференція «Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку», у якій взяла участь відповідальний секретар Технічного комітету 64 «Спиртогорілчані вироби, дріжджі», доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Світлана Олійник.

На конференції були висвітлені важливі питання приєднання Національного органу стандартизації UAS до міжнародного проекту Twinning, що сприятиме безпосередньому технічному співробітництву між членами-країнами ЄС та Україною, впровадженню передової практики, норм і стандартів Європейського Союзу.

Під час роботи конференції відбулось обговорення актуальних питань ринкового нагляду, стандартизації, метрологічного забезпечення виробництва, оцінювання відповідності продукції за технічними регламентами, екологічної безпеки та систем менеджменту.

Важливою ознакою конференції стала плідна співпраця представників технічних комітетів, виробничників, науково-педагогічних працівників і студентства, що сприятиме впровадженню отриманої інформації у навчальний процес, підвищенню якості наукових досліджень та розвитку вітчизняного виробництва.

Опублікований: 17-10-2018
Читайте також:
Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa для студентів від технолога-проєктанта компанії-лідера ринку

Онлайн-лекцію «Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa» для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства» прочитала технолог-проєктант компанії «Total Kitchen» і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa для студентів від технолога-проєктанта компанії-лідера ринку 29 квітня 2020

У кращих туристичних дестинаціях Болгарії стажуються студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

З метою підвищення ефективності міжнародної співпраці та якості практичної підготовки фахівців, цього року студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ проходили міжнародне фахове стажування в Болгарії у готелі White Lagoon Beach****. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У кращих туристичних дестинаціях Болгарії стажуються студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 15 жовтня 2019

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі

Викладачі  кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у щорічній VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася 25 жовтня 2022 року за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта», за підтримки проєкту «Німецько-україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі 28 жовтня 2022

Лідерство і відповідальність від менеджерів персоналу

Ще один рік відзначився для здобувачок  освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» неймовірною перемогою! Єлизавета Козаченко та Анастасія Стойка (група МП 3-8) виявили величезний ентузіазм і лідерські якості, здобувши перемогу на виборах голови студентської ради університету та голови студентської ради Навчально-наукового інституту екон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лідерство і відповідальність від менеджерів персоналу 18 грудня 2023