Н У Х Т

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів визначили переможців конкурсу на звання кращого техніка-технолога серед студентів коледжів НУХТ

24 травня 2018

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів визначили переможців конкурсу на звання кращого техніка-технолога серед студентів коледжів НУХТ

Завершився конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який традиційно щороку проводиться кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій, ректорату НУХТ та керівництва цеху № 7 ПАТ «Київхліб».

Конкурс складався з трьох етапів.

На першому етапі випробувань учасники конкурсу показали свої практичні навички в умовах виробничого цеху № 7 ПАТ «Київхліб». Вміння студентів оцінювала комісія на чолі з завідувачем виробничої лабораторії Тетяною Васильченко, в комісію також входили доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та асистент Віталій Пічкур.

На другому етапі учасники представили домашнє завдання – «Східні солодощі». Конкурсанти мали представити вироби та розповісти про традиції виготовлення: «Пахлави кримської», «Пахлави сухумської», «Пахлави медової» та «Пахлави турецької».

Домашнє завдання оцінювалося за ґрунтовністю представленої доповіді та дегустацією виробів. Членами конкурсної комісії другого етапу були директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, професор Вікторія Дорохович, доценти Олена Кохан, Наталія Фалендиш та асистенти Ірина Соколовська і Віталій Пічкур.

Третій етап конкурсу полягав у вирішенні теоретичних і практичних задач із технології хлібопекарського і кондитерського виробництва.

Усі учасники показали досить високі результати при вирішенні теоретичних і практичних задач, а також під час представлення домашнього завдання, тому обрати одного переможця було досить складно.

Рішенням комісії учасників нагородили дипломами та грамотами і привітали з перемогою директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко та завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса у номінаціях:

– «Високий рівень теоретичної і практичної підготовки» – студентів Смілянського коледжу харчових технологій Євгенію Яременко та Дарину Белину;

– «Високий рівень практичної підготовки» та «Презентація домашнього завдання» – студентів Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості Анну Майданську і Ульяну Мізик та студентів Київського коледжу ресторанного господарства Марину Лола та Аліну Йолтухівську;

– «Високий рівень теоретичної підготовки та домашнього завдання» - студентів Сумського коледжу харчової промисловості Анну Гордієнко і Вікторію Ткаченко.

У командному заліку з мінімальною перевагою перше місце вибороли студенти Сумського коледжу харчової промисловості, друге місце між собою поділили студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості та Смілянського коледжу харчових технологій і третє місце дісталось студентам Київського коледжу ресторанного господарства.

Приємним додатком до нагород стали комплекти навчальної літератури та сувеніри, подаровані всім учасникам конкурсу.

Конкурсна комісія відзначила також керівників студентів – викладачів Тетяну Федорову, Людмилу Черниш, Оксану Шуляк, Наталію Павельчук, Любов Лісіцину та побажала усім творчих успіхів.

Опублікований: 24-05-2018
Читайте також:
Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів

Травневі пари обіцяють багато цікавого, адже сонячна погода, насичені аромати весняних квітів і цвіт київських каштанів сповнюють емоцій та надихають на креатив. Студенти-маркетологи зібралися разом на парі з «Маркетингу в галузях і сферах діяльності», щоб прокачати Soft і Hard Skills, а також краще зрозуміти майбутніх клієнтів у дії. Сегментація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів 29 травня 2023

Що цікавого відбувається 28 вересня в житті іноземців з’ясували студенти 2-го курсу на занятті з іноземної мови

Кожний день у житті кожної людини по-своєму особливий. Варто не забувати й про локальні свята та події кожної країни. Студенти групи ГС-2-7 на занятті з іноземної мови разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь занурилися у повсякденне життя американців і розповіли, які дивні та локальні свята відзначають ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що цікавого відбувається 28 вересня в житті іноземців з’ясували студенти 2-го курсу на занятті з іноземної мови 29 вересня 2021

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

4 грудня 2020 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Eva Ivanisova, PhD. Лекція «Coffee: benefits, nutrition and risks» чита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 грудня 2020

Нові перемоги збірної НУХТ з футзалу

Чоловіча збірна університету з футзалу продовжує здобувати перемоги, радуючи вболівальників й стрімко рухаючись до вершин турнірних таблиць. У рамках 10-го туру Вищої футзальної ліги ФАСК наші збірники зустрічалися з командою Інституту кримінально-виконавчої служби (ІКВС). Після поразки команди НПУ ім. Драгоманова в матчі з «Політехніком», нашій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перемоги збірної НУХТ з футзалу 27 лютого 2018