Н У Х Т

Студенти хіміки-технологи проходять практику на провідних підприємствах

20 лютого 2018

Студенти хіміки-технологи проходять практику на провідних підприємствах

Поки в університеті триває період дистанційного навчання, у студентів 4-го курсу не менш відповідальна пора навчання – виробнича й переддипломна практики. Фахівці випускових кафедр докладають усіх зусиль аби їх вихованці могли здобуті теоретичні знання закріплювати на провідних підприємствах і в кращих наукових установах. Не виключення і колектив кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, який невпинно працює над розширенням пулу баз практик.

Зокрема, четвертокурсниця кафедри Ярославна Каширіна проходила виробничу та переддипломну практики на Ізюмському комбінаті хлібопродуктів (ІКХП), який входить до складу обласного Міжрегіонального громадського союзу птахівників і кормовиробників, а також Київської спілки птахівників і кормовиробників.

На підприємстві виробляються повнораціонні комбікорми високої якості, для всіх видів сільськогосподарських тварин, птахів, риби та ін. Виготовляються комбікорми декількох типів: розсипні, гранульовані та у вигляді крупки.

Продукція Ізюмського комбінату хлібопродуктів – абсолютно натуральний, екологічно чистий продукт, який не містить у своєму складі гормонів, антибіотиків, штучних стимуляторів росту. Повнораціонні комбікорми повністю забезпечують потребу в поживних і біологічно активних речовинах с/г птахів, тварин, риб (всіх вікових груп), що забезпечує ефективність використання їх потенціалу.

Основний принцип роботи ІКХП, в чому наша практикантка змогла переконатися особисто, – успіх підприємства визначається успіхами споживачів. Це свідчить про відповідальність на будь-якому етапі виробництва продукції – від початку створення і розроблення рецептури до упакування.

Проходячи тут практику, студентка разом із хіміком-технологом підприємства, працювала у лабораторії. Допомагала провадити контроль якості комбікормів для сільськогосподарських тварин. Брала участь у розробленні рецептури комбікормів, виконувала інші завдання молодшого спеціаліста.

Тепер майбутній хімік-технолог із усією відповідальністю засвідчує, що випускники НУХТ здатні вносити своєю працею вклад у роботу підприємства, приносячи користь його споживачам. Вони контролюють відповідні технологічні процеси, створюють і застосовують харчові добавки, провадять аналіз харчових продуктів і виконують інші відповідні дії для покращення якості продукції.

Опублікований: 20-02-2018
Читайте також:
Кафедра туристичного та готельного бізнесу продовжує серію практикумів із партнерами

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася вже друга лекція-практикум «PR подій» від практикуючої піарниці й спеціалістки з міжнародних комунікацій Тетяни Сугак. Лекторка поділилася зі здобувачами реальними кейсами та розповіла на прикладі конкретних проєктів про тонкощі роботи піарника в івент-індустрії. Серед основних тем обговорили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра туристичного та готельного бізнесу продовжує серію практикумів із партнерами 30 березня 2023

Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування

Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування, що працювала у Волинському коледжі НУХТ. Ї мета – надати школярам, учням і студентам можливість проявити свою майстерність у мистецтві розроблення web-сайтів, зокрема розглядали перші кроки по запуску сайту, HTML-CSS та JavaScript та використання популярних фреймворків. Заняття проходили у форматі з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування 03 лютого 2020

Співпраця задля інновацій в освіті: НУХТ і «Центр освіти Оптіма» об’єднують зусилля!

Днями в університеті відбулася важлива подія – підписання договору про співпрацю між НУХТ і ТОВ «Центр освіти «Оптіма». Документ підписали ректор Олександр Шевченко і співзасновник ТОВ «Центр освіти «Оптіма», директор науково-дослідного підрозділу Робертс Вайшла. Основна мета угоди – створення єдиного освітнього простору, що сприятиме розвитку твор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця задля інновацій в освіті: НУХТ і «Центр освіти Оптіма» об’єднують зусилля! 21 квітня 2025

Міждисциплінарна лабораторна магістрантів в Інноваційному центрі PURATOS UKRAINE

Для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» було проведено міждисциплінарне лабораторне заняття, що об’єднало дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» і «Сучасні технології борошняних та кондитерських виробів спеціального призначення». Заняття в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міждисциплінарна лабораторна магістрантів в Інноваційному центрі PURATOS UKRAINE 12 березня 2025