Н У Х Т

Студенти хіміки-технологи проходять практику на провідних підприємствах

20 лютого 2018

Студенти хіміки-технологи проходять практику на провідних підприємствах

Поки в університеті триває період дистанційного навчання, у студентів 4-го курсу не менш відповідальна пора навчання – виробнича й переддипломна практики. Фахівці випускових кафедр докладають усіх зусиль аби їх вихованці могли здобуті теоретичні знання закріплювати на провідних підприємствах і в кращих наукових установах. Не виключення і колектив кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, який невпинно працює над розширенням пулу баз практик.

Зокрема, четвертокурсниця кафедри Ярославна Каширіна проходила виробничу та переддипломну практики на Ізюмському комбінаті хлібопродуктів (ІКХП), який входить до складу обласного Міжрегіонального громадського союзу птахівників і кормовиробників, а також Київської спілки птахівників і кормовиробників.

На підприємстві виробляються повнораціонні комбікорми високої якості, для всіх видів сільськогосподарських тварин, птахів, риби та ін. Виготовляються комбікорми декількох типів: розсипні, гранульовані та у вигляді крупки.

Продукція Ізюмського комбінату хлібопродуктів – абсолютно натуральний, екологічно чистий продукт, який не містить у своєму складі гормонів, антибіотиків, штучних стимуляторів росту. Повнораціонні комбікорми повністю забезпечують потребу в поживних і біологічно активних речовинах с/г птахів, тварин, риб (всіх вікових груп), що забезпечує ефективність використання їх потенціалу.

Основний принцип роботи ІКХП, в чому наша практикантка змогла переконатися особисто, – успіх підприємства визначається успіхами споживачів. Це свідчить про відповідальність на будь-якому етапі виробництва продукції – від початку створення і розроблення рецептури до упакування.

Проходячи тут практику, студентка разом із хіміком-технологом підприємства, працювала у лабораторії. Допомагала провадити контроль якості комбікормів для сільськогосподарських тварин. Брала участь у розробленні рецептури комбікормів, виконувала інші завдання молодшого спеціаліста.

Тепер майбутній хімік-технолог із усією відповідальністю засвідчує, що випускники НУХТ здатні вносити своєю працею вклад у роботу підприємства, приносячи користь його споживачам. Вони контролюють відповідні технологічні процеси, створюють і застосовують харчові добавки, провадять аналіз харчових продуктів і виконують інші відповідні дії для покращення якості продукції.

Опублікований: 20-02-2018
Читайте також:
Бакалаври-економісти представили кваліфікаційні роботи на попередні захисти

У студентів молодших курсів кафедри економіки і права активно проходить модульний тиждень та іспити, а випускники 4 курсу освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» спеціальності 051 «Економіка» успішно пройшли попередній захист кваліфікаційних робіт для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». На цьогорічних випускників чекало багато в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-економісти представили кваліфікаційні роботи на попередні захисти 12 червня 2020

Київський молодіжний центр рекомендує вступникам спеціальності, за якими готують у НУХТ

Вступ, вступник, пріоритет, прохідний бал – чи не найпопулярніші слова наразі. І це не дивно, адже 1 серпня розпочалася реєстрація електронних кабінетів, а 13-го стартує процес вступу до закладів вищої освіти. Дехто досі вагається, який університет обрати. Усі опції виглядають дуже привабливими, але як обрати ту єдину? Київський молодіжний центр ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Київський молодіжний центр рекомендує вступникам спеціальності, за якими готують у НУХТ 06 серпня 2020

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів

Щорічно між групами студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр», у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа», проводиться конкурс з тематичного оформлення столів до різних свят чи подій. Цього року марафон дружніх змагань розпочала група ГС-1-3. Студентами були обрані різні темат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів 18 квітня 2018

Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

27 та 28 травня відбулися онлайн-консультації завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професора Олександри Нєміріч з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів груп ХЧ-3-13ск і ХЧ-3-14ск за допомогою сервісу відеоконференцій ZOOM. Під час консультацій здобувачі були озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 травня 2020