Н У Х Т

Інституційний репозитарій «eNUFTIR» – у десятці кращих репозитаріїв ЗВО України!

13 травня 2024

Інституційний репозитарій «eNUFTIR» – у десятці кращих репозитаріїв ЗВО України!

За результатами світового рейтингу «Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar» від Webometrics, репозитарій нашого університету вже другий рік поспіль утримує шосте місце серед понад 90 інституційних репозитаріїв України та гідно займає 124-ту позицію серед 3994 репозитаріїв світу.

Рейтинг Webometrics оцінює кількість наукових документів, розміщених у репозитарії та ступінь їх індексації системою Google Scholar.

Наразі в інституційному репозитарії університету представлено понад 41 тисячу повнотекстових документів. Крім того, «eNUFTIR» має свій власний Міжнародний стандартний серійний номер ISSN – 2310-8282, що надає йому статус офіційного електронного видання.

Вітаємо наукову спільноту НУХТ та працівників Науково-технічної бібліотеки! Спільна робота сприяє постійному підвищенню рейтингових показників інституційного репозитарію «eNUFTIR» у світовому науковому просторі!

Опублікований: 13-05-2024
Читайте також:
Відкриття Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбулося на кафедрі гуманітарних дисциплін

8 листопада на кафедрі гуманітарних дисциплін відбулося відкриття XІII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Метою конкурсу є вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання студентської молоді до вивчення української мови. Важко переоцінити значення творчості Тарас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриття Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбулося на кафедрі гуманітарних дисциплін 08 листопада 2022

Фініш і старт: на кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми

На кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Гарантка програми, завідувачка кафедри, професорка Галина Сімахіна так відреагувала на отримання сертифікату: « Звершилося! 29 грудня 2022 року наша освітня програма от...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш і старт: на кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми 09 січня 2023

Фахівці Підготовчого відділення знайомлять школярів із перевагами отримання вищої освіти в НУХТ

Завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна та асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ірина Соколовська згідно з договором про співпрацю побували у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 307 із поглибленим вивченням природничих наук Деснян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Підготовчого відділення знайомлять школярів із перевагами отримання вищої освіти в НУХТ 16 квітня 2018

Магістранти-біотехнологи у вирі наукових досліджень

Магістранти І року навчання кафедри біотехнології і мікробіології наполегливо працюють над дослідженнями за темами своїх дипломних робіт. Відкривати і стукати у двері актуальних новинок та проблем біотехнології продовжує Софія Дуб’янська, яка досліджує геномодулювальні властивості ліпополісахаридів (ЛПС) Pseudomonas syringae pv. atrofaciens на баз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи у вирі наукових досліджень 01 лютого 2019