Н У Х Т

Ігри розуму першокурсників

18 вересня 2023

Ігри розуму першокурсників

Студентські роки – це не тільки навчання. Днями команда наукового сектору студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю підготувала дещо особливе для здобувачів першого курсу.

На факультеті відбувся брей-ринг «Гра розуму». Вперше за останні роки в очному форматі та ще й у студклубі університету! Неймовірна можливість прокачати свої скіли та розум зацікавила першокурсників, та й як можна відмовитися від живого спілкування в університеті?

Ведучою заходу була заступниця голови наукового сектору Лілія Попова. До журі увійшли старшокурсники – ерудовані та неповторні Артур Захаров, Андрій Гафійчук і Тетяна Топіха.

Бажаючих взяти участь було багато, зрештою, змагалися чотири команди.

Капітанкою першої команди «Екобіо феї» була Олена Бадзюк (група БТ-1-1). Учасниці команди: Альона Дзірун (група БТ-1-1), Крістіна Балаян (група БТ-1-1), Анна Сонько (група БТ-1-1).

Другу команду «Воля або смерть» очолив Тимур Соколовський (група БТ-1-1), до її складу увійши Анастасія Безрукова (група БТ-1-1) та Анастасія Щур (група ЕК-1-3).

Третя команда «Восьминіг Василій» змагалася під проводом Анастасії Кравченко з групи БТ-1-2. Учасниками були: Дарія Гальперіна (група БТ-1-1), Дмитро Лаврега (група ЕК-1-3) та Дмитро Сисоєв (група БТ-1-1).

До четвертої команди «Таргани» на чолі зі Світланою Тихенко з групи ЕК-1-3 входили Тетяна Тарасенко (група БТ-1-1), Марія Каменна (група БТ-1-1), Вікторія Пархоменко (група БТ-1-2).

Боротьба за перше місце була важкою та запеклою, адже кожна команда мала дуже цікаві відповіді на запитання та була активною. Гра складалася з трьох раундів, в яких було по три запитання, між раундами ж було три перерви по 5 хвилин. Завдання для гравців подавалися в дуже цікавій презентації, яка виводилась на екран. Кожна група мала можливість подумати над запитанням, а вже потім давати відповідь. І вже в кінці змагання, після підрахунку балів, усі з нетерпінням очікували на ім’я команди-переможця. Нею стала команда «Екобіо феї» зі 129 балами. Друге місце посіла команда «Воля або смерть», третє – «Восьминіг Василій», четверте – «Таргани».

Гра стала мандрівкою до глибин швидкого, ясного розуму, де кожен знайдений пазл стає провідником у світ інтелектуальних досягнень. За участь усі також отримали приємний бонус у вигляді додаткових балів. Безумовно, всі залишились дуже задоволені, адже з користю провели час та отримали масу позитивних емоцій і мотивації. 

Опублікований: 18-09-2023
Читайте також:
Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти

6 червня 2019 року студенти групи ТО-1-1М і доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш відвідали Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2019» та Спеціалізовану виставку «ORGANIC-2019» у Національному комплексі «Експоцентр України». Студенти мали змогу поспілкуватися з виробниками вітчизняної органічної про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти 07 червня 2019

Третьокурсники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у «Немішаївському агротехнічному коледжі»

Згідно з планом заходів із профорієнтаційної роботи кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на поточний навчальний рік студенти групи МЯ-3ск Тетяна Шевченко, Валентина Манькова та Марія Кисленко відвідали свою першу Альма матер – відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Немішаївський агротех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у «Немішаївському агротехнічному коледжі» 28 жовтня 2019

Літо з користю

Магістрантка освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» Валентина Жданюк і здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Дар'я Благодир навчаються у Summer School, що працює в університеті Жешува (Польща). На початку стажування здобувачки прослухали лекцію щодо екологічних, економічних і соціальних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літо з користю 22 липня 2022

Спеціалізованим вченим радам дозволили проводити засідання у форматі відеозв’язку

В умовах карантину спеціалізовані вчені ради зможуть проводити засідання з використанням засобів відеозв’язку в режимі реального часу. 15 липня 2020 року за внесення відповідних змін до Порядку присудження наукових ступенів проголосував Уряд. Програмне забезпечення для таємного голосування має бути автономним і забезпечувати верифікацію голосів. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціалізованим вченим радам дозволили проводити засідання у форматі відеозв’язку 16 липня 2020