Н У Х Т

Секрети ефективності кейтерингового бізнесу дізналися наші викладачі

24 лютого 2022

Секрети ефективності кейтерингового бізнесу дізналися наші викладачі

22 лютого 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на запрошення кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського та її завідувачки, професорки Марії Паски взяли участь у гостьовій лекції Людмили Шастало «Організація виїзного кейтерингу разом із «Дефіляда-кейтеринг», присвяченій організації роботи виїзного обслуговування та ефективності кейтерингового бізнесу в Україні.

Лекторка охоче поділилася з присутніми секретами ефективності кейтерингового бізнесу. Адже останнім часом з’явилася стійка тенденція переміщення послуг із організації споживання продукції та обслуговування споживачів із залів ресторанного господарства до: робочих місць, місць відпочинку, місць святкування ювілеїв та інших офіційних і неофіційних, святкових подій або домівок. Ця послуга має назву у міжнародній індустрії гостинності «catering».

Кейтеринг стає все більш популярною послугою. Усе частіше компанії і окремі люди звертаються в організації для проведення урочистої події на високому рівні. Серед найбільш популярних такі види кейтерингу: кава-брейк, ланч, коктейльне обслуговування тощо.

Учасники заходу отримали максимум практичної інформації про виїзний кейтеринг. У ході активної дискусії фахівчиня надала відповіді на всі запитання.

Людмила Шастало – засновниця «Дефіляда кейтеринг» та ресторану української сучасної кухні «Дефіляда», членкиня Комітету ресторанного бізнесу при Жіночій Діловій палаті України.

Наші викладачі щиро вдячні за запрошення та організацію професійного заходу!

Опублікований: 24-02-2022
Читайте також:
Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наукова інформація є основою розвитку науки та освіти. Доступ до актуальних досліджень і знань є критично важливим для підвищення професійного рівня науковців, удосконалення методик дослідження і викладання. Визнаним центром обміну науковою інформацією завжди були бібліотеки, які в сучасних умовах надають як традиційний, так і цифровий доступ до зн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 квітня 2024

До нових викликів цифрового світу готуються студенти-управлінці

25 квітня у Міжнародному виставковому центрі відбувся iForum Інтернет-діячів – наймасштабніша офлайн-конференція східної Європи, яка проводиться на волонтерських засадах активними ІТ-компаніями вже вдесяте, і цьогоріч зібрала рекордні 13000 відвідувачів. Студенти та викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ не могли залиш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До нових викликів цифрового світу готуються студенти-управлінці 26 квітня 2018

Усвідомлений вибір професійного майбутнього!

Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування в рамках тижня Інженерно-технічних студій НУХТ провела захід із учнями Северинівського ліцею, які мали унікальну можливість ознайомитися з діяльністю Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого. Ця зустріч стала важливою частиною профорієнтаційної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усвідомлений вибір професійного майбутнього! 04 листопада 2024

Омріяний диплом – отриманий!

Адміністрація та викладачі Смілянського технологічного фахового коледжу нашого університету тепло привітали своїх цьогорічних випускників із завершенням навчання. Хоч, через карантинні обмеження, традиційні урочистості довелося скасувати, всі випускники, отримуючи свої дипломи, почули на свою адресу багато щирих напутніх слів. Зокрема, у зверненн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Омріяний диплом – отриманий! 15 липня 2020