Н У Х Т

Секрети ефективності кейтерингового бізнесу дізналися наші викладачі

24 лютого 2022

Секрети ефективності кейтерингового бізнесу дізналися наші викладачі

22 лютого 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на запрошення кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського та її завідувачки, професорки Марії Паски взяли участь у гостьовій лекції Людмили Шастало «Організація виїзного кейтерингу разом із «Дефіляда-кейтеринг», присвяченій організації роботи виїзного обслуговування та ефективності кейтерингового бізнесу в Україні.

Лекторка охоче поділилася з присутніми секретами ефективності кейтерингового бізнесу. Адже останнім часом з’явилася стійка тенденція переміщення послуг із організації споживання продукції та обслуговування споживачів із залів ресторанного господарства до: робочих місць, місць відпочинку, місць святкування ювілеїв та інших офіційних і неофіційних, святкових подій або домівок. Ця послуга має назву у міжнародній індустрії гостинності «catering».

Кейтеринг стає все більш популярною послугою. Усе частіше компанії і окремі люди звертаються в організації для проведення урочистої події на високому рівні. Серед найбільш популярних такі види кейтерингу: кава-брейк, ланч, коктейльне обслуговування тощо.

Учасники заходу отримали максимум практичної інформації про виїзний кейтеринг. У ході активної дискусії фахівчиня надала відповіді на всі запитання.

Людмила Шастало – засновниця «Дефіляда кейтеринг» та ресторану української сучасної кухні «Дефіляда», членкиня Комітету ресторанного бізнесу при Жіночій Діловій палаті України.

Наші викладачі щиро вдячні за запрошення та організацію професійного заходу!

Опублікований: 24-02-2022
Читайте також:
Випускниця НУХТ – комерційний директор «Kalush Orchestra»

Днями завершився 66-й пісенний конкурс «Євробачення-2022», тріумфальну перемогу у якому здобув український гурт «Kalush Orchestra». Щирий і душевний трек «Стефанія», у якому присутній український етнокод, полонив світ. До цієї грандіозної перемоги долучилася випускниця нашого університету Олександра Білобров, яка є комерційним директором гурту. Са...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця НУХТ – комерційний директор «Kalush Orchestra» 20 травня 2022

Створення мотиваційного навчального середовища опановували викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

23 листопада викладачікафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Людмила Шапран і Ольга Никитенко відвідали науково-методичний семінар для вчителів англійської мови в рамках заходу Oxford Days in Kyiv. Семінар був організований видавництвом Oxford University Press у м. Києві та присвячений темам створення мотиваційного навчального с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення мотиваційного навчального середовища опановували викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 26 листопада 2018

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися перші захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів денної форми навчання. На розгляд комісії, до складу якої увійшли доцентки кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, під головуванням професорки Галини Сімахіної, були представлені: проєкт виробництва безглютенових кексів із гречаного борошна, збагачених п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів 15 червня 2021

На зустрічі Представництва ЄС та освітян області побувала викладач Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Відбулася зустріч Представництва ЄС та освітян області, в якій брала участь викладач  Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Олександра Храбатин. На заході презентували низку освітніх програм та можливостей, що впроваджуються Євросоюзом в Україні. Менеджер інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» Станіслав Корольк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустрічі Представництва ЄС та освітян області побувала викладач Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 13 вересня 2019