27 серпня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко провів зі здобувачами освіти онлайн-засідання щодо проходження виробничої, технологічної та переддипломної практики. Здобувачі кафедри освітнього ступеню «бакалавр» четвертого курсу і освітнього ступеню «магістр» другого року навчання згідно з графіками навчального процесу мають проходити їх з 1 вересня до 12 жовтня 2021 року.
Здобувачам були надані програми майбутньої практики, розподіл керівників практики від університету, щоденники практики, направлення на м'ясопереробні підприємства та детальна інформація щодо оформлення звітів із практики та захисту результатів.
Бажаємо здобувачам кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів отримати якісну практичну підготовку та досвід під час практики на провідних підприємствах України!