Н У Х Т

Про реалізацію мрій з факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

20 червня 2022

Про реалізацію мрій з факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

18 червня 2022 року адміністрація факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка та колективи випускових кафедр гостинно зустрічали майбутніх абітурієнтів зі всієї України на Дні відкритих дверей.

Профорієнтаційну онлайн-зустріч модерувала відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко.

Всебічно презентували спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка: 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчування») – заступниця завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, 241 «Готельно-ресторанна справа» – в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, 242 «Туризм» – в.о. завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник.

Гостям Дня відкритих дверей від профорієнтаційної команди факультету стало відомо про – навчання у сучасних, інноваційно обладнаних аудиторіях, під час виїзних занять у закладах гостинності, на лекторіях і майстер-класах від лідерів бізнесу, готельєрів, рестораторів, шеф-кухарів, під час практики у кращих готелях, ресторанах і туристичних агенціях, можливість успішно поєднувати це з роботою за фахом, сфери діяльності випускників та їхні історії успіху, лідируючі позиції нашого університету у вітчизняних рейтингах закладів освіти.

Найкраща презентація факультету від улюблених і талановитих студентів, на відеозв’язку цього дня – здобувачка бакалаврського рівня освіти англомовної групи, відмінниця навчання, староста, активістка Юлія Журба. Про яскраве, масштабне і різноманітне студентське життя в офлані та онлайні розповідь доповнила заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко.

Під час цього профорієнтаційного івенту особливу увагу приділили адаптації сфери гостинності до умов сьогодення. Гостям розповіли, як наші здобувачі, випускники, викладачі долучаються до наближення перемоги у війні: про волонтерські заходи і психологічну підтримку, про безпосередню допомогу у харчуванні і розміщенні біженців, Тро, ЗСУ, про тих стейкхолдерів, які створили і працюють у волонтерських громадських організаціях. Сфера гостинності завжди на передовій, завжди допомагає тим, хто того потребує.

Компетентно і ґрунтовно про вступну кампанію-2022 і цьогорічні правила прийому розповіла в.о. деканки і головчиня відбіркової комісії факультету Віта Цирульнікова, яка і відповіла на незліченні, абсолютно різні питання майбутніх вступників.

Колектив факультету висловлює подяку відповідальному секретарю приймальної комісії Вадиму Серпученку за участь у заході і допомогу з ґрунтовними відповідями.

Мотиваційна профорієнтаційна зустріч відбулася, але комунікація з майбутніми вступниками продовжується. Вони можуть слідкувати за життям факультету у соціальних мережах, отримати інформаційно-консультативну підтримку від відповідальних за профорієнтаційну роботу і амбасадорів від студентства у чатах вступників.

Колектив факультету вдячний своїм гостям за візит, має надію, що був корисним у професійному самовизначенні, й сподівається побачити їх у числі вступників нашого університету під час вступної кампанії-2022.

Бажаємо кожному абітурієнту мати можливість здобувати вищу освіту у нашій вільній і процвітаючій країні. Слава Україні! 

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
Дизайнерські тренди в ритейл-сервісі від підприємців і маркетологів

Не секрет, що обговорення маркетингових мейнстрімів є неодмінною складовою навчання, а жваві дебати іноді породжують нові ідеї для бізнесу. Нещодавно на засіданні студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» майбутні підприємці та маркетологи обговорили сучасні дизайнерські тренди в ритейл-сервісі та практику застосування мультисенсорного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайнерські тренди в ритейл-сервісі від підприємців і маркетологів 06 квітня 2021

Команда Вінницького коледжу НУХТ – переможець змагань з волейболу за програмою Спортивних ігор України

На базі спортивного комплексу  Вінницького коледжу НУХТ відбулися змагання з волейболу серед юнацьких команд закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації за програмою Спортивних ігор України, у яких брали участь команди з 12-ти областей України: Вінницької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Рівненської, Сумської, Харків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда Вінницького коледжу НУХТ – переможець змагань з волейболу за програмою Спортивних ігор України 12 листопада 2018

Наші біотехнологи на міжуніверситетській лекції від науковиці Кембриджського університету (Великобританія)

Останнім часом в нашому університеті міжуніверситетські гостьові лекції стають мейнстримом. Днями, незважаючи на тривоги та екстрені відключення світла викладачі кафедри біотехнології і мікробіології і здобувачі спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» приєдналися до міжуніверситетської гостьової лекції НУХТ – Львівський національний уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші біотехнологи на міжуніверситетській лекції від науковиці Кембриджського університету (Великобританія) 19 грудня 2022

Вітаємо першу учасницю «Women in Tech 2018»

За результатами багатоетапного конкурсного відбору студентка кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Катерина Рівна під керівництвом доцента кафедри Людмили Кривопляс-Володіної виграла грант на участь у самміті «Women in Tech 2018», який відбувся у м. Варшава. Науково-практичні заходи самміту об’єднали понад 2600 жінок із країн Європи та Азії, с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо першу учасницю «Women in Tech 2018» 04 грудня 2018