Н У Х Т

Про реалізацію мрій з факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

20 червня 2022

Про реалізацію мрій з факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

18 червня 2022 року адміністрація факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка та колективи випускових кафедр гостинно зустрічали майбутніх абітурієнтів зі всієї України на Дні відкритих дверей.

Профорієнтаційну онлайн-зустріч модерувала відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко.

Всебічно презентували спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка: 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчування») – заступниця завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, 241 «Готельно-ресторанна справа» – в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, 242 «Туризм» – в.о. завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник.

Гостям Дня відкритих дверей від профорієнтаційної команди факультету стало відомо про – навчання у сучасних, інноваційно обладнаних аудиторіях, під час виїзних занять у закладах гостинності, на лекторіях і майстер-класах від лідерів бізнесу, готельєрів, рестораторів, шеф-кухарів, під час практики у кращих готелях, ресторанах і туристичних агенціях, можливість успішно поєднувати це з роботою за фахом, сфери діяльності випускників та їхні історії успіху, лідируючі позиції нашого університету у вітчизняних рейтингах закладів освіти.

Найкраща презентація факультету від улюблених і талановитих студентів, на відеозв’язку цього дня – здобувачка бакалаврського рівня освіти англомовної групи, відмінниця навчання, староста, активістка Юлія Журба. Про яскраве, масштабне і різноманітне студентське життя в офлані та онлайні розповідь доповнила заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко.

Під час цього профорієнтаційного івенту особливу увагу приділили адаптації сфери гостинності до умов сьогодення. Гостям розповіли, як наші здобувачі, випускники, викладачі долучаються до наближення перемоги у війні: про волонтерські заходи і психологічну підтримку, про безпосередню допомогу у харчуванні і розміщенні біженців, Тро, ЗСУ, про тих стейкхолдерів, які створили і працюють у волонтерських громадських організаціях. Сфера гостинності завжди на передовій, завжди допомагає тим, хто того потребує.

Компетентно і ґрунтовно про вступну кампанію-2022 і цьогорічні правила прийому розповіла в.о. деканки і головчиня відбіркової комісії факультету Віта Цирульнікова, яка і відповіла на незліченні, абсолютно різні питання майбутніх вступників.

Колектив факультету висловлює подяку відповідальному секретарю приймальної комісії Вадиму Серпученку за участь у заході і допомогу з ґрунтовними відповідями.

Мотиваційна профорієнтаційна зустріч відбулася, але комунікація з майбутніми вступниками продовжується. Вони можуть слідкувати за життям факультету у соціальних мережах, отримати інформаційно-консультативну підтримку від відповідальних за профорієнтаційну роботу і амбасадорів від студентства у чатах вступників.

Колектив факультету вдячний своїм гостям за візит, має надію, що був корисним у професійному самовизначенні, й сподівається побачити їх у числі вступників нашого університету під час вступної кампанії-2022.

Бажаємо кожному абітурієнту мати можливість здобувати вищу освіту у нашій вільній і процвітаючій країні. Слава Україні! 

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 листопада 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Олена Павлюченко, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров та асистентка Марина Гулевата взяли участь у серії вебінарів кафедри харчових наук Копенгагенського університету «Стійке пиво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2021

Завершальні «акорди» навчання

Виробниче навчання – форма зв’язку теорії із практикою, що служить для закріплення знань, і у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ для студентів 4-го курсу спеціальності «Організація виробництва» відбулася остання звітна конференція з виробничого навчання. На виробничій практиці студенти знайомилися з корпоративною культурою, цінностя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершальні «акорди» навчання 14 січня 2021

Практичні заняття у сучасних реаліях

Карантин… Дистанційне навчання. Викладачі наполегливо шукають цікаві форми завдань, у тому числі і практичних, зі своїх дисциплін, щоб видати їх студентам. Щоб і корисне було, і реально виконувалося у дистанційному режимі. Ось як описує роботу в рамках одного з практичних занять із дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні заняття у сучасних реаліях 10 квітня 2020

Вчимося у кращих!

Наші здобувачі спеціальності «Екологія» мають можливість поглибити і закріпити здобуті теоретичні знання та практичні навички під час проходження науково-дослідної практики. Цьогоріч однією з баз практики є Інститут клітинної біології та генетичної інженерії Національної академії наук України. Науково-дослідна практика наших екологів проходить під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчимося у кращих! 11 червня 2025