Н У Х Т

Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти

25 січня 2019

Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу та туризму нашого університету протягом січня відбувається серія кулінарних майстер-класів від бренд-менеджер мережі «23 ресторани», учасниці кулінарного шоу «Пекельна кухня» Олени Жаботинської.

Заплановано проведення 10-ти тематичних майстер-класів. Учасники майстер-класу – викладачі, майстри виробничого навчання, студенти та слухачі курсової підготовки групи К-54 коледжу.

Опублікований: 25-01-2019
Читайте також:
Ще одну навчальну сходинку подолали бакалаври-заочники освітньої програми «Економіка підприємства»

Сучасна освіта – це осередок зростання майбутнього нації і ті, хто на противагу всім подіям продовжує свій шлях розвитку, підтримуючи принципи країни з освіченими  і ерудованими громадянами, викликають гордість, бо разом із ЗСУ тримають свій фронт. Серед них і здобувачі заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 051 «Економ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одну навчальну сходинку подолали бакалаври-заочники освітньої програми «Економіка підприємства» 23 лютого 2023

З трендами у галузі здорового харчування ознайомилися викладачі та здобувачі-технологи

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко разом зі студентами групи ТІ-2-3 відвідали виставку «ECO-Expo 2024», на якій були репрезентовані органічні, екологічно чисті товари та послуги для здорового способу життя. Студентам-другокурсникам було цікаво ознайомитися з продуктами, представленими на виставці: дієтичними добавк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З трендами у галузі здорового харчування ознайомилися викладачі та здобувачі-технологи 01 жовтня 2024

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта

Днями викладачі та здобувачі освіти кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», організованому кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта 24 березня 2025

Формування психологічної стійкості та принципи trauma-informed service в умовах війни опановують наші викладачі

Наш університет – це осередок не тільки високоякісних практично орієнтованих освітніх послуг, актуальних наукових досліджень і активної, плідної та різносторонньої співпраці з бізнесом, а й надання ефективної підтримки, створення безпечного середовища, уникнення психологічної травматизації кожного члена колективу. 15 вересня 2025 року в межах спів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування психологічної стійкості та принципи trauma-informed service в умовах війни опановують наші викладачі 17 вересня 2025