Н У Х Т

Патріотичні коктейлі вчилися готувати здобувачі

07 жовтня 2022

Патріотичні коктейлі вчилися готувати здобувачі

Викладачка циклової комісії готельного обслуговування Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Тетяна Гарасим провела для здобувачів освіти майстер-клас із приготування безалкогольних коктейлів з елементами оформлення «Патріотичний коктейль».

Сьогодні безалкогольні коктейлі є надзвичайно популярними напоями, їх часто називають, моктейлями. Коктейлі присутні в меню барів, ресторанів, вони користуються навіть більшим попитом, ніж коктейлі з алкоголем, оскільки суспільство все частіше приділяє увагу своєму здоров'ю та здоровому способу життя. Бармени проявляють велику винахідливість і, в результаті, різноманітність безалкогольних коктейлів просто вражає уяву.

Під час майстер-класу студенти дізналися багато цікавого з історії коктейлів та їх приготування. Кожен патріотичний напій готували за особливим рецептом на підтримку бойового духу! Завершенням майстер-класу стала дегустація.

Міксуйте та насолоджуйтесь смачною безалкогольною втіхою в склянці! Разом до перемоги! Все буде Україна! 

Опублікований: 07-10-2022
Читайте також:
Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада)

Колектив університету безупинно продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Черговим кроком до розширення кола зарубіжних партнерів стало підписання меморандуму про співпрацю зі St. Lawrence College. Ініціаторами стали завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний і доцентка кафедри Оксана Топчій. St. Lawrence College (SLC)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада) 17 січня 2024

Практичні скіли від стейкхолдера кафедри технології цукру і підготовки води

7 жовтня 2025 року за ініціативи професорки кафедри технології цукру і підготовки води Наталії Гусятинської у межах дисципліни «Інновації в технологіях цукрів, полісахаридів та підготовки води: промислове та крафтове виробництво» відбувся тренінг на тему «Застосування мембранних технологій для очищення води в промислових та крафтових виробництвах» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні скіли від стейкхолдера кафедри технології цукру і підготовки води 09 жовтня 2025

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як учасники Міжнародного молодіжного проекту «Skill up III» прослухали серію вебінарів про маркетингову аналітику, найпопулярніші питання під час співбесіди і як на них відповідати, як отримати job offer у міжнародній компанії, принципи Digital-планування і як обрати роботодавця, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 листопада 2021

ЗМІ про науково-практичний семінар кафедри фізики

У грудневому номері «Пасічного Журналу» розміщена стаття про науково-практичний семінар кафедри фізики НУХТ «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування», присвячений 135-річчю заснування нашого університету. Нагадаємо, що цей науковий захід із міжнародною участю відбувся 26 листопада 2019 р. вперше в історії кафедри. До йо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ЗМІ про науково-практичний семінар кафедри фізики 20 грудня 2019