Н У Х Т

Патріотичні коктейлі вчилися готувати здобувачі

07 жовтня 2022

Патріотичні коктейлі вчилися готувати здобувачі

Викладачка циклової комісії готельного обслуговування Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Тетяна Гарасим провела для здобувачів освіти майстер-клас із приготування безалкогольних коктейлів з елементами оформлення «Патріотичний коктейль».

Сьогодні безалкогольні коктейлі є надзвичайно популярними напоями, їх часто називають, моктейлями. Коктейлі присутні в меню барів, ресторанів, вони користуються навіть більшим попитом, ніж коктейлі з алкоголем, оскільки суспільство все частіше приділяє увагу своєму здоров'ю та здоровому способу життя. Бармени проявляють велику винахідливість і, в результаті, різноманітність безалкогольних коктейлів просто вражає уяву.

Під час майстер-класу студенти дізналися багато цікавого з історії коктейлів та їх приготування. Кожен патріотичний напій готували за особливим рецептом на підтримку бойового духу! Завершенням майстер-класу стала дегустація.

Міксуйте та насолоджуйтесь смачною безалкогольною втіхою в склянці! Разом до перемоги! Все буде Україна! 

Опублікований: 07-10-2022
Читайте також:
Особливостями європейського сервірування столу діляться з нашими студентами німецькі фахівці

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся майстер-клас із сервірування столу для меню з 4-х страв на 2-х осіб, який люб'язно погодився провести керівник фірми відновлення фахових працівників для німецького ринку праці Даніель Ель Фадгхам.  У майстер-класі в якості допитливих  глядачів-професіоналів в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливостями європейського сервірування столу діляться з нашими студентами німецькі фахівці 09 лютого 2018

Раніше студенти – тепер роботодавці!

На кафедру біотехнології і мікробіології завітала випускниця Ніна Микитенко. У 2015 р. вона захистила диплом магістра зі спеціальності «Фармацевтична біотехнологія», а нині працює хіміком у відділі контролю якості ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». Ніна поспілкувалась із магістрантами спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньо-про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Раніше студенти – тепер роботодавці! 10 жовтня 2019

Як в університеті День студента відзначали...

Минулого четверга наш університет був сповнений веселими посмішками, гарним настроєм і щирими оплесками, адже цього дня у НУХТ відзначали одне з найяскравіших свят – Міжнародний день студента та День студента в Україні! Святкували наші здобувачі освіти, ні на мить не забуваючи, завдяки кому можуть навчатися й відзначати важливі дати, тож однією з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як в університеті День студента відзначали... 19 листопада 2024

Особистісний розвиток в умовах війни не припиняється

Як пояснити, що будь-які реакції, які у мирному житті вважалися б не прийнятними, є нормальними у час «ненормальних» подій? Як не втратити віру в себе, у людей, добро та справедливість? У чому полягає допомога, коли дитина втратила близьку людину? З цими та іншими питаннями разом із командою Освітнього центру Верховної Ради України розбирались уча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особистісний розвиток в умовах війни не припиняється 27 лютого 2023