Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко прочитала гостьову лекцію «Дипломатичні прийоми, їх призначення та організація проведення. Значення прийомів у дипломатичній практиці» здобувачам освітньо-професійних програм «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій».
Захід проведено в рамках профорієнтаційної роботи кафедри з метою демонстрації додаткових можливостей працевлаштування, які існують для випускників НУХТ за кордоном, як у структурі українських дипломатичних представництв, так і звичайних закладів ресторанного господарства.
На високопрофесійному рівні, із врахуванням власного практичного досвіду лекторка наочну презентувала та ознайомила здобувачів освіти із сучасною практикою організації дипломатичних заходів різного формату, зокрема на прикладі святкування Дня Незалежності України.
Сподіваємось, що здобувачі коледжу отримали додаткові підстави для продовження освіти в нашому університеті.