Н У Х Т

Гідно захистили свої дипломні проекти фахівці-технологи хлібопекарських виробництв у Львівській філії НУХТ

14 лютого 2018

Гідно захистили свої дипломні проекти фахівці-технологи хлібопекарських виробництв у Львівській філії НУХТ

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання, які навчалися за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології».

Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолила професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Віра Дробот. До складу комісії увійшли: доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Лариса Михонік, викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Валентина Рак, директор Львівської філії НУХТ Ольга Тесля.

Захисти дипломних проектів розпочалися з вітальних слів завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Володимира Ковбаси. Після чого студенти представили свої дипломні проекти, над якими вони сумлінно працювали останні місяці, задіявши усі свої знання та вміння, отримані за період навчання.

Під час захисту студенти проявили хороші знання технології хлібопекарських і кондитерських виробів та гідно відповіли на всі запитання екзаменаційної комісії.

Опублікований: 14-02-2018
Читайте також:
Курс «Life Cycle Thinking» від Vilnius Gediminas Technological University: здобувачі-біотехнологи рекомендують

Здобувачки третього курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» пройшли курс «Life Cycle Thinking» від Vilnius Gediminas Technological University. Студентки дізналися про життєвий цикл, який включає в себе екологічне, соціальне та економічне оцінювання і розуміння впливу продукту або пос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс «Life Cycle Thinking» від Vilnius Gediminas Technological University: здобувачі-біотехнологи рекомендують 24 червня 2024

Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 роки та пункту 2.14 «Збільшення кількості годин навчальних занять для здобувачів вищої школи, які проводяться англійською мовою» Перспективного плану розвитку кафедри технології оздоровчих продуктів, 22 листопада поточного року з дисципліни «Інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів 24 листопада 2021

Потужна профорієнтаційна команда представила НУХТ школярам м. Бровари

За ініціативи директора Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького та організаційної підтримки ректорату 19 квітня у чергову профорієнтаційну поїздку вирушила команда фахівців нашого університету, до складу якої увійшли представники всіх навчально-наукових інститутів і факультетів НУХТ та підготовчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна профорієнтаційна команда представила НУХТ школярам м. Бровари 20 квітня 2018

«Посіви, пересіви мікроорганізмів: знаємо, можемо, вміємо!» – гасло третьокурсників-біотехнологів

Саме під таким гаслом для новоспечених студентів-третьокурсників кафедри біотехнології і мікробіології минули перші лабораторні заняття з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія». Студенти зізналися, що після двох місяців літніх канікул так незвично було повернутися у лабораторію, налаштовувати мікроскоп, взяти до рук чашки Петрі. Та, не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Посіви, пересіви мікроорганізмів: знаємо, можемо, вміємо!» – гасло третьокурсників-біотехнологів 23 вересня 2019