Н У Х Т

Берпі у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 вересня 2019

Берпі у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 вересня 2019 року о 12 годині 30 хвилин студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Берпі», який одночасно проводився у всіх закладах вищої освіти України.

Берпі – кроссфіт, що поєднує кілька послідовних рухів – присідання, упор лежачи й стрибок.

Організували та провели флеш-моб викладачі циклової комісії природничих дисциплін та фізичного виховання Ірина Шутяк, Віктор Цинчик, Ірина Валашова, Ігор Коцулевський.

Опублікований: 20-09-2019
Читайте також:
Тривають вступні перегони до магістратури

В університеті тривають вступні випробування до магістратури денної і заочної форм навчання. 2 липня єдиний вступний іспит з іноземної мови здали вступники до магістратури за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та бір...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають вступні перегони до магістратури 05 липня 2019

Про подяку англійською…

23 листопада у США святкували День подяки. На державному рівні це свято закріплене лише в США та Канаді, але відзначає його чимало країн, і воно має тривалу історію. В Україні є чимало людей, які теж мають такі родинні традиції. У наших пращурів було свято з таким самим виховним сенсом – привчати дітей і молодь до вдячності. А 7 серпня цього року д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про подяку англійською… 27 листопада 2023

Вступників-2019 привітав Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся День відкритих дверей, у якому взяли участь учні шкіл та їх батьки Івано-Франківська, Надвірнянського району, м. Яремча, Городенківського, Тлумацького Долинського та інших районів, а також сусідніх областей. У ресторані-майстерні коледжу відбулася виставка-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступників-2019 привітав Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ 10 квітня 2019

Здобувачі-експерти на IFFIP-2024

Здобувачі групи ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали у останній день роботи Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював 17-19 квітня 2024 р. у Міжнародному виставковому центрі. Дуже приємно, що більшість учасників форуму із розумінням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти на IFFIP-2024 22 квітня 2024