Н У Х Т

Презентація наукових здобутків англійською мовою в гуртку «HR-майстерня»

22 лютого 2023

Презентація наукових здобутків англійською мовою в гуртку «HR-майстерня»

21 лютого 2023 року на засіданні гуртка «HR-майстерня», присвяченому темі «Інтелектуалізація HR-менеджменту», науковими здобутками зі студентами освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) поділилася науковиця-міжнародниця Діана Попова.

Концепція «Інтелектуалізація HR-менеджменту», яку презентувала фахівчиня, стала частиною її дисертаційного дослідження «Інтелектуалізація корпоративних стратегій міжнародних компаній в умовах економіки 4.0», представленого на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 292 «Міжнародні економічні відносини» й успішно захищеного 7 лютого 2023 р. у спеціалізованій вченій раді Навчально-наукового інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Особливістю цієї зустрічі зі здобувачами став не тільки високий рівень обізнаності спікерки з питань інтелектуалізації HR-менеджменту, а й представлення дослідження англійською мовою. Здобувачам було цікаво дізнатися, що поява нових трендів у менеджменті персоналу пов’язана із симбіозом процесів інтелектуалізації, діджиталізації, інтернаціоналізації, глобалізації, умовами розвитку економіки 4.0. На ринку праці відбуваються неминучі зміни, зникають або з’являються нові професії, форми гібридної зайнятості.

Спікерка звернула увагу слухачів, що сьогодні під впливом процесів інтелектуалізації формуються наступні HR-тренди: бізнес-орієнтований HR; філософія агільності; використання «мобільних» робочих місць та аутсорсингу персоналу; цілодобова взаємодія з персоналом організації; використання мобільних додатків як сучасних HR-інструментів; безперервне електронне навчання; роботизація, використання штучного інтелекту, як у бізнес-процесах, так і в процедурах підбору, відбору і найму персоналу; індивідуалізація бізнес-процесів, персоналізація HR-технологій, впровадження когнітивних технологій в управлінську діяльність та ін.

Для майбутніх ейчарів усі висвітлені питання презентації були актуальними і корисними для визначення перспектив подальших наукових досліджень у сфері інтелектуалізації HR-менеджменту, а крім того, для посилення language skills.

Викладачі і здобувачі вдячні Діані Поповій за оригінальне англомовне засідання гуртка і бажають успіхів у подальшій науково-професійній кар’єрі!

Опублікований: 22-02-2023
Читайте також:
Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Навчальний рік факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу закінчується феєричним лекторієм від родини відомих і неймовірних українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Ранкова зустріч 31 травня в онлайн-форматі була яскраво емоційною та інформаційно насиченою. Понад 240 здобувачів вищої освіти у різних курточках нашої країн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 червня 2021

Формування майбутнього фармацевтичної галузі – справа випускників кафедри біотехнології і мікробіології

Використання потенціалу нещодавно розроблених біофармацевтичних промислових технологій, таких як рекомбінантні білки, культури клітин, моноклональні антитіла, вірусні вектори, хроматографічне розділення, безперервне виробництво, технології одноразового застосування й інші інновації, здатні допомогти знизити вартість фармацевтичного виробництва й зр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування майбутнього фармацевтичної галузі – справа випускників кафедри біотехнології і мікробіології 24 листопада 2021

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся гостьовий лекторій «Крафтове виробництво м'ясопродуктів: досвід, можливості та перспективи розвитку» за участю власника крафтового бізнесу «Димне м'ясо від Тараса» Тараса Парандія. Лекція відбулася в межах вивчення дисциплін «Інноваційні промислові та крафтові технології для HоRеCа» та «Інно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 21 листопада 2022

Доступ до ScienceDirect - відкритий

За сприяння Міністерства освіти і науки України в нашому університеті відкритий однорічний доступ до повних текстів електронних книг бази даних ScienceDirect, яка є одним із ключових продуктів компанії Elsevier. На платформі представлені майже 39 тисяч видань: електронні книги, книжкові серії, довідкові видання, навчальні посібники з різних галузей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доступ до ScienceDirect - відкритий 03 серпня 2021