Н У Х Т

Сучасна навчальна література для крафтовиків

01 листопада 2024

Сучасна навчальна література для крафтовиків

Продовжується наукове співробітництво вчених нашого університету з колегами з Луцького національного технічного університету та Національного авіаційного університету. Результатом плідної співпраці став навчальний посібник «Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг», підготовлений колективом авторів, до складу якого входить професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін.

У навчальному посібнику подано матеріали щодо технологій крафтових харчових продуктів, організації виробництва безпечних харчових продуктів, розглянуті особливості органолептичного оцінювання харчової продукції та визначення її фізико-хімічних показників, а також питання інклюзивного інжинірингу, запропонована послідовність розроблення й виведення крафтового харчового продукту на ринок. Видання може бути корисним здобувачам, які навчаються за освітніми програмами спеціальності 181 «Харчові технології», та початківцям-підприємцям у галузі виробництва крафтових харчових продуктів.

Посібник містить п’ять розділів: «Крафтові харчові продукти та технології», «Управління безпечністю крафтових харчових продуктів», «Фізико-хімічний аналіз крафтової харчової продукції», «Інклюзивний інжиніринг крафтових виробництв», «Розроблення та етапи виведення крафтового харчового продукту на ринок».

У розділі «Інклюзивний інжиніринг крафтових виробництв», серед авторів якого наш викладач, розглянуті питання інклюзивного інжинірингу, що передбачає створення доступних і комфортних умов для працівників крафтових виробництв за допомогою сучасних інженерних рішень, незалежно від їх фізичних можливостей, вікових характеристик, соціального статусу та інших особливостей.

Нагадаємо, співробітництво між нашими університетами відбувається за ініціативи ректора НУХТ Олександра Шевченка та ректорки ЛНТУ Ірини Вахович відповідно до договору від 1 жовтня 2022 року.

Вітаємо колег із чудовим результатом співпраці!

Опублікований: 01-11-2024
Читайте також:
«Wine» на черговому засіданні Movie Club

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує активно застосовувати різноманітні форми для навчання іноземній мові, зокрема англійській, і всебічного розвитку здобувачів вищої освіти, серед яких незмінною популярністю користується Movie Club. 13 листопада доцентка Ольга Нежива і старша викладачка Людмила Юрчук провели чергове засідання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Wine» на черговому засіданні Movie Club 14 листопада 2024

Дізнайтеся більше про нові надходження літератури

Карантинні обмеження вплинули на усі сфери нашого життя. Не обійшли стороною вони й Науково-технічну бібліотеку нашого університету. Колектив бібліотеки продовжує і в цих непростих умовах надавати кваліфіковану допомогу і нашим здобувачам, і викладачам, і науковцям. Протягом усіх місяців карантину до фондів бібліотеки продовжували надходити навчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дізнайтеся більше про нові надходження літератури 13 липня 2020

Як бути цифрово обізнаним дізнавалися студенти та викладачі на вебінарі від «Dinternal Education»

Цифрова грамотність для сучасних українських студентів – це здатність працювати індивідуально або колективно, використовуючи ресурси і системи, що відповідають за оцінювання інформації, отриманої через медіа-ресурси, і використовувати її для вирішення проблем або здобуття знань. Детально про це викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як бути цифрово обізнаним дізнавалися студенти та викладачі на вебінарі від «Dinternal Education» 17 лютого 2021

Захоплююча ДНК-генеалогія англійською мовою

Досить продуктивною видалася субота у студентів груп БТ-1-1 та БТ-1-2, бо вони не тільки мали змогу зануритися у цікавий світ вивчення ДНК, а й вдосконалити навички з професійної англійської мови. Разом із викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування Інною Форостюк та Надією Шерстюк майбутні мікробіологи подивилися навчальний фільм  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплююча ДНК-генеалогія англійською мовою 06 квітня 2019