2 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Юлія Фурманова, Наталія Стукальська, Ігор Устименко та старший викладач Володимир Захаров відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією ресторанів США. Спікером заходу виступив старший віце-президент із досліджень і знань Національної асоціації ресторанів Хадсон Ріле, що представив доповідь «Кулінарний прогноз на 2022 рік».
Фахівець представив інформацію щодо очікуваних трендів 2022 року, які впливатимуть на діяльність закладів ресторанного господарства. Зазначені тренди були представлені у категоріях: споживання страв за кухнями країн світу; найпопулярніші позиції у меню сніданку/обіду/вечері; популярні алкогольні та безалкогольні напої; тренди літнього сезону; тренди ресторанного обслуговування; тренди у галузі доставки.
Також викладачі дізналися пр ряд статистичних даних щодо діяльності закладів ресторанного господарства у 2021 році порівняно з 2020 роком і періодом до COVID-19.