Н У Х Т

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

03 грудня 2021

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Юлія Фурманова, Наталія Стукальська, Ігор Устименко та старший викладач Володимир Захаров відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією ресторанів США. Спікером заходу виступив старший віце-президент із досліджень і знань Національної асоціації ресторанів Хадсон Ріле, що  представив доповідь «Кулінарний прогноз на 2022 рік».

Фахівець представив інформацію щодо очікуваних трендів 2022 року, які впливатимуть на діяльність закладів ресторанного господарства. Зазначені тренди були представлені у категоріях: споживання страв за кухнями країн світу; найпопулярніші позиції у меню сніданку/обіду/вечері; популярні алкогольні та безалкогольні напої; тренди літнього сезону; тренди ресторанного обслуговування; тренди у галузі доставки.

Також викладачі дізналися пр ряд статистичних даних щодо діяльності закладів ресторанного господарства у 2021 році порівняно з 2020 роком і періодом до COVID-19.

Опублікований: 03-12-2021
Читайте також:
Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival, який став найяскравішою подією кавової індустрії. Цей унікальний для України захід зібрав кращих професіоналів кавового світу, а також любителів і поціновувачів кави. Наші студенти мали змогу ознайомитися з новітніми трендами, альтернативни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival 20 квітня 2018

Державні свята України – у Науково-технічній бібліотеці університету

23 серпня відзначається День Державного Прапора України. Це свято з'явилося завдяки підписанню в 2004 році відповідного президентського указу. До 2004 року День українського прапора відзначали тільки в Києві у вигляді муніципального свята. 24 серпня – День Незалежності України. Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка пройшо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державні свята України – у Науково-технічній бібліотеці університету 23 серпня 2018

Про харчові добавки та регламенти ЄС щодо їх використання дізналися магістранти освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

10 листопада 2022 року відбулася відкрита лекція професорки кафедри технології молока і молочних продуктів Оксани Кочубей-Литвиненко, до якої долучилися усі викладачі кафедри на чолі із завідувачкою, професоркою Галиною Поліщук. Підтримати колегу прийшли викладачі з кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів – професорка Юлія Камбу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчові добавки та регламенти ЄС щодо їх використання дізналися магістранти освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» 10 листопада 2022

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вже стало доброю традицією зустрічатися з абітурієнтами щодватижні по суботах. 20 лютого інформаційно-консультаційну підтримку майбутнім здобувачам вищої освіти забезпечували в.о. декана факультету Віта Цирульнікова, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко, заступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 лютого 2021