Н У Х Т

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

03 грудня 2021

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Юлія Фурманова, Наталія Стукальська, Ігор Устименко та старший викладач Володимир Захаров відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією ресторанів США. Спікером заходу виступив старший віце-президент із досліджень і знань Національної асоціації ресторанів Хадсон Ріле, що  представив доповідь «Кулінарний прогноз на 2022 рік».

Фахівець представив інформацію щодо очікуваних трендів 2022 року, які впливатимуть на діяльність закладів ресторанного господарства. Зазначені тренди були представлені у категоріях: споживання страв за кухнями країн світу; найпопулярніші позиції у меню сніданку/обіду/вечері; популярні алкогольні та безалкогольні напої; тренди літнього сезону; тренди ресторанного обслуговування; тренди у галузі доставки.

Також викладачі дізналися пр ряд статистичних даних щодо діяльності закладів ресторанного господарства у 2021 році порівняно з 2020 роком і періодом до COVID-19.

Опублікований: 03-12-2021
Читайте також:
Наші викладачі працюватимуть над підвищенням енергоефективності систем кліматизації АТ «АНТОНОВ»

7 жовтня 2024 р. на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого завітали колеги з АТ «АНТОНОВ». Предметом візиту начальника відділу енергозбереження та енергоефективності Віталія Головченка та його колеги Андрія Костіна було обговорення співпраці між кафедрою та АТ «АНТОНО...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі працюватимуть над підвищенням енергоефективності систем кліматизації АТ «АНТОНОВ» 11 жовтня 2024

Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провели цільові виїзні навчально-консультаційні семінари для працівників ТОВ «Одеський коровай». Працівники підприємства дізналися про актуалізацію системи менеджменту якості продукції до вимог нової редакції ДСТУ ІSO 9001: 2015 та практичні аспекти реа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців 19 січня 2018

Було класно!

На гостинах на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем побували студенти Київського фахового авіаційного коледжу. Зустрічали гостей біля головного корпусу НУХТ, далі знайомили з університетом і факультетом, презентували спеціальності та освітні програми випускових кафедр, а під час частування чаєм і кавою зі смаколиками невимушено поспілкув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Було класно! 04 жовтня 2024

Від перших дослідів – до завершеної дисертації

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся науковий семінар здобувача ступеня доктора філософії четвертого року навчання Микити Іванова, на якому він представив результати своїх досліджень за темою дисертаційної роботи. Участь у заході взяли наукові та науково-педагогічні співробітники кафедри. Ще зі студентських років здобувач під керівниц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від перших дослідів – до завершеної дисертації 27 травня 2025