Н У Х Т

Відкрите практичне заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

13 жовтня 2021

Відкрите практичне заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторія Лебідь провела відкрите практичне заняття «Job advertisement. Skills and qualities» з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів вищої освіти групи ТУ-1-12а факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Заняття було побудоване на основі комунікативного, аудіо-лінгвістичного та інтерактивного методів із елементами наочності.

За допомогою можливостей Zoom кожний студент зміг долучитися до інтерактивних вправ, зокрема «Warming up», певної розминки на початку заняття та, використовуючи кольорові олівці, за допомогою яких опрацьовувалося завдання, на закріплення граматичної теми.

Саме навички та якості працівників різних сфер є фундаментом у формуванні майбутньої професії наших здобувачів. З ними першокурсники ознайомилися через реклами на англомовних сайтах, дехто навіть створював власну рекламу з метою пошуку працівника на відповідну посаду. Згодом дійшли до висновку, що формування нових скілів проходить традиційні етапи розвитку: від знання до певного вміння, а потім – до рівня навички.

Присутні на практичному занятті викладачі кафедри зазначили вдало структуроване заняття, активне залучення викладачкою усіх студентів до відповідей і висловлення власних думок для опрацювання так званих «soft skills», які допомагають адаптуватися до змін у цьому мінливому світі.

Опублікований: 13-10-2021
Читайте також:
Студенти навчально-наукового комплексу університету отримали ще одну базу проходження практики і працевлаштування

Адміністрація, викладачі та студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ відвідали ТОВ «Сумська м’ясна компанія», яка є дистрибутором ПРАТ «Миронівський хлібопродукт» на території Сумської області з 2003 року. У ході візиту делегація побувала в нещодавно відкритому цеху з виробництва м’ясоковбасних виробів і м’ясних делікатесів, ознайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти навчально-наукового комплексу університету отримали ще одну базу проходження практики і працевлаштування 01 серпня 2018

Інтегровані стратегії протидії терористичним актам у міському середовищі напрацьовують наші науковці

21 червня 2023 року доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч і професор цієї ж кафедри Олег Кузьмін взяли участь у науковому форумі «Протидія терористичним актам у міському середовищі», що у змішаному форматі відбувся в Українському державном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтегровані стратегії протидії терористичним актам у міському середовищі напрацьовують наші науковці 22 червня 2023

Триває прийом заявок на Всеукраїнський фестиваль інновацій

МОН почало прийом заявок на участь у Всеукраїнському фестивалі інновацій – подати їх можна буде до 18:00 31 березня 2018 року. Сам же захід відбудеться 15-17 травня 2018 року. Для участі потрібно подати інформацію за визначеною формою та коротку презентацію про проект (не більше 10 слайдів у форматі .ppt розміром до 10 Мб) в електронному вигляді н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває прийом заявок на Всеукраїнський фестиваль інновацій 18 січня 2018

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий COVID-протокол для закладів освіти

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий перелік протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку із поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19). Відповідна постанова підписана головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшком. Згідно з документом, відповідальність за організацію та виконання протиепідемічних зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий COVID-протокол для закладів освіти 26 серпня 2020