Н У Х Т

Передостанній крок…

10 червня 2021

Передостанній крок…

На кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочалися попередні захисти кваліфікаційних робіт бакалаврами денної форми навчання.

8 червня комісія у складі професорки Галини Сімахіної, доценток Ірини Гойко і  Наталії Стеценко, а також асистентки Ірини Ясінської  провели перше засідання із заслуховування робіт.

Здобувачами були представлені доповіді, в яких вони висвітлили основні аспекти своїх робіт. Члени комісії висловили свої зауваження та настанови й побажали здобувачам успішного захисту.

Усі студенти здолали рубіж попереднього захисту кваліфікаційних робіт і приступили до підготовки до основного захисту. Тож побажаємо їм успіху! 

Опублікований: 10-06-2021
Читайте також:
Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення  здобувачів вищої освіти до науково-дослідної роботи з другого-третього року навчання в університеті та представлення наукового доробку на студентських наукових конференціях в Україні і поза її межами. Постійно здобувачі кафедри беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 26 квітня 2021

Завершується науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща)

9 вересня 2020 р. відбулася остання онлайн-лекція у межах науково-педагогічного стажування «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладачів із технічних наук», що проводив Куявський університет у Влоцлавеку (Республіка Польща) за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва і учасниками якого були викладачі НУХТ –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща) 10 вересня 2020

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

2 лютого 2022 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.015 аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Кіра Овсієнко презентувала свої дослідження за темою «Розроблення технології сироватко-вершкового сиру з харчовими волокнами». Наукова керівниця – кандидатка технічних наук, професорка кафедри технології молока...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів 04 лютого 2022

Весна принесе на своїх крилах сподівання на нові зустрічі

Добре, коли  учні  сільських шкіл мають  можливість отримувати достатню  кількість інформації щодо розмаїття професій, їх затребуваності на ринку праці. Проте це не завжди так. Регіональні коледжі та університети більш старанно та системно відвідують сільські школи з профорієнтацією, аніж столичні. Тому нашому університету важливо працювати в цьому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весна принесе на своїх крилах сподівання на нові зустрічі 27 лютого 2020