Н У Х Т

Передостанній крок…

10 червня 2021

Передостанній крок…

На кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочалися попередні захисти кваліфікаційних робіт бакалаврами денної форми навчання.

8 червня комісія у складі професорки Галини Сімахіної, доценток Ірини Гойко і  Наталії Стеценко, а також асистентки Ірини Ясінської  провели перше засідання із заслуховування робіт.

Здобувачами були представлені доповіді, в яких вони висвітлили основні аспекти своїх робіт. Члени комісії висловили свої зауваження та настанови й побажали здобувачам успішного захисту.

Усі студенти здолали рубіж попереднього захисту кваліфікаційних робіт і приступили до підготовки до основного захисту. Тож побажаємо їм успіху! 

Опублікований: 10-06-2021
Читайте також:
Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі освіти та викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зустрілись із представниками компанії «Дельта Вільмар». Прес-секретарка компанії Ірина Семенова презентувала історію створення компанії, її виробничу політику та кращі практики, програми стажування та соціальну політику.  Вона розпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня 2023

Профорієнтаційна робота посідає важливе місце на кафедрі гуманітарних дисциплін

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін у квітні провели низку профорієнтаційних зустрічей з учнями 11 класів. 19 квітня професор Олександр Пилипенко відвідав Спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 40 міста Києва. Професорка Світлана Буравченкова 24 квітня провела онлайн-зустрічі зі студентами Волинського фахового коледжу НУХТ. Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота посідає важливе місце на кафедрі гуманітарних дисциплін 26 квітня 2024

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 листопада 2021

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

24 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряна Романова разом зі студентами групи ТБ-4-8 відвідали 22-гу міжнародну виставку продуктів харчування WorldFood Ukraine, що працює щорічно в МВЦ на Броварському проспекті. На виставці до них приєдналися доцент Маргарита Карпутіна та завідувач лабораторії Людмила Бондаренко....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 жовтня 2019