Н У Х Т

Практична спрямованість – пріоритет кваліфікаційних робіт магістрантів

13 грудня 2024

Практична спрямованість – пріоритет кваліфікаційних робіт магістрантів

На кафедрі технології консервування відбулося перше засідання екзаменаційної комісії із захисту магістерських робіт здобувачів освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів».

Роботу екзаменаційної комісії очолив керівник проєктів ТОВ «Лактол Інтернешнл» Олександр Чагаровський. У складі ЕК працюють професори Олександр Бессараб і Віталій Шутюк, доцентки Тетяна Левківська і Ольга Дущак.

Комісія заслухала усі заявлені доповіді здобувачів магістерського ступеня та високо оцінила актуальність і практичну спрямованість представлених кваліфікаційних робіт, виконаних у таких складних умовах.

За результатами захисту, члени ЕК присвоїли освітьо-кваліфікаційний ступінь «магістр» Дмитру Сидоруку, Євгену Кіяху, Дар'ї Філіпішиній, Руслану Королю, Миколі Ніколенку. Вітаємо здобувачів, бажаємо наснаги й успіхів у підкоренні нових професійних і наукових висот!

Опублікований: 13-12-2024
Читайте також:
Вітаємо асистентку кафедри біотехнології і мікробіології на фінішній прямій захисту дисертаційної роботи!

Днями у форматі відеоконференції відбувся попередній розгляд кандидатської дисертації асистентки кафедри біотехнології і мікробіології, здобувачки вищої освіти третього рівня кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяни Белемець. Тема дисертаційної роботи – «Удосконалення технологій продуктів молоковмісних кисломолочних з поліфункціональни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо асистентку кафедри біотехнології і мікробіології на фінішній прямій захисту дисертаційної роботи! 18 березня 2021

З виробництвом упаковки у «Univest Marketing» знайомляться наші здобувачі освіти

Паперову і картонну упаковку компанії «Univest Marketing» використовують провідні європейські виробники від Києва до Лондона. А наші студенти, які вивчають дизайн і виготовлення упаковки, відвідали завод Компанії у місті Фастові. Враження нашої команди такі – «Буває, що сонечко сяє не тільки на небі, але і в душі». Здобувачі і викладачі почули баг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З виробництвом упаковки у «Univest Marketing» знайомляться наші здобувачі освіти 14 жовтня 2024

Студенти відзначили День європейських мов

До Дня європейських мов, який щороку відзначається 26 вересня, відбулися пізнавально-освітні заняття, які провели професорка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива та старша викладачка Людмила Юрчук. Їх метою було ознайомлення студентів із мовним і культурним розмаїттям Європи, популяризація вивчення іноземних мов, а також форм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти відзначили День європейських мов 26 вересня 2025

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів

13 жовтня 2021 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувався перший у цьому навчальному році методичний семінар щодо виконання курсових робіт для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Професія викладача вимагає постійного підвищення св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів 18 жовтня 2021