Н У Х Т

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США

06 грудня 2019

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації провела завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок.

Засідання було присвячене цікавій темі – «Millionaires». Розпочалося все з презентації, представленої студентом Навчально-наукового інституту економіки і управління Володимиром Мотузом, про віхи життєвого шляху та успіху відомого мільйонера Bill Gates. Презентація стала поштовхом для дискусії учасників засідання про життя успішних людей із високими статками в Україні та за кордоном.

На наступному етапі гість зі студентами обговорювали переваги та недоліки життєвого ритму мільйонерів. Під час жвавого дискутування уточнювалася лексика по заданій тематиці, був складений психологічний портрет мільйонера та досліджувалися ключі до успіху багатих й відомих людей.

На завершальному етапі засідання відбувся міні брейн-ринг «How to become a millionaire», за умовами якого студенти визначали правдиві («True») та неправдиві («False») твердження за тематикою зустрічі.

Засідання відбулося у теплій, дружній і захоплюючій атмосфері.

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації чекає всіх бажаючих взяти участь у наступних засіданнях Speaking club у новому 2020 році.

Опублікований: 06-12-2019
Читайте також:
Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival, який став найяскравішою подією кавової індустрії. Цей унікальний для України захід зібрав кращих професіоналів кавового світу, а також любителів і поціновувачів кави. Наші студенти мали змогу ознайомитися з новітніми трендами, альтернативни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival 20 квітня 2018

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології»

У Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології». Цього року в олімпіаді взяли участь 58 студентів із 22 вищих навчальних закладів України. Конкурсне завдання складалося з двох частин: письмового завдання та виконання тестів. У роботі кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 16 квітня 2019

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У рамках співпраці між ТОВ «Сільпо-Фуд» та Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ, 20 лютого 2019 року відбувся захист магістерських робіт у Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо». Кращі студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які навчалися за освітньою програмою «Технології зберігання, консервув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 22 лютого 2019

Наукові будні наших аспірантів

Наші аспіранти активно ведуть свої наукові пошуки й користуються усіма можливостями, що дає їм академічна мобільність. Зокрема, здобувач вищої освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні за спеціальністю «Харчові технології» Валентин Чорний (науковий керівник – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Тарас Мисюра) розпочав 2022 рі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові будні наших аспірантів 11 січня 2022