Н У Х Т

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США

06 december 2019

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації провела завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок.

Засідання було присвячене цікавій темі – «Millionaires». Розпочалося все з презентації, представленої студентом Навчально-наукового інституту економіки і управління Володимиром Мотузом, про віхи життєвого шляху та успіху відомого мільйонера Bill Gates. Презентація стала поштовхом для дискусії учасників засідання про життя успішних людей із високими статками в Україні та за кордоном.

На наступному етапі гість зі студентами обговорювали переваги та недоліки життєвого ритму мільйонерів. Під час жвавого дискутування уточнювалася лексика по заданій тематиці, був складений психологічний портрет мільйонера та досліджувалися ключі до успіху багатих й відомих людей.

На завершальному етапі засідання відбувся міні брейн-ринг «How to become a millionaire», за умовами якого студенти визначали правдиві («True») та неправдиві («False») твердження за тематикою зустрічі.

Засідання відбулося у теплій, дружній і захоплюючій атмосфері.

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації чекає всіх бажаючих взяти участь у наступних засіданнях Speaking club у новому 2020 році.

Published on: 06-12-2019
Read also:
Поступ біотехнологічної науки

21 листопада у межах ХІІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» працювала секція «Промислова біотехнологія, процеси та апарати харчової, мікробіологічної і фармацевтичної промисловості», роботу якої очолив професор, завідувач кафедри біотехнології і м...

READ YOURSELF

Поступ біотехнологічної науки 27 november 2024

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних  і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 3 квітня відбувся практичний майстер-клас «Харчові волокна. Практичний досвід використання в м'ясній промисловості». Захід був організований у колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» – ексклюзив...

READ YOURSELF

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 april 2024

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

3-7 квітня 2023 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. У підсумковій конференції взяли участь 24 здобувачі із 11 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологій, О...

READ YOURSELF

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. 10 april 2023

Телеграм-бот для науковців

Із метою оперативного інформування науковців, інноваторів і стартаперів щодо новин і можливостей МОН запускає Телеграм-бот Info Science Bot, який інформуватиме про: актуальні можливості для науковців; актуальні можливості для інноваторів; актуальні новини та дипломатичні кроки органів влади й наукової спільноти щодо протистояння російській агресії,...

READ YOURSELF

Телеграм-бот для науковців 21 march 2022