Н У Х Т

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США

06 december 2019

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації провела завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок.

Засідання було присвячене цікавій темі – «Millionaires». Розпочалося все з презентації, представленої студентом Навчально-наукового інституту економіки і управління Володимиром Мотузом, про віхи життєвого шляху та успіху відомого мільйонера Bill Gates. Презентація стала поштовхом для дискусії учасників засідання про життя успішних людей із високими статками в Україні та за кордоном.

На наступному етапі гість зі студентами обговорювали переваги та недоліки життєвого ритму мільйонерів. Під час жвавого дискутування уточнювалася лексика по заданій тематиці, був складений психологічний портрет мільйонера та досліджувалися ключі до успіху багатих й відомих людей.

На завершальному етапі засідання відбувся міні брейн-ринг «How to become a millionaire», за умовами якого студенти визначали правдиві («True») та неправдиві («False») твердження за тематикою зустрічі.

Засідання відбулося у теплій, дружній і захоплюючій атмосфері.

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації чекає всіх бажаючих взяти участь у наступних засіданнях Speaking club у новому 2020 році.

Published on: 06-12-2019
Read also:
Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук

Триває розширення співпраці нашого університету з інститутами НАН України та галузевими академіями наук щодо виконання спільних наукових досліджень згідно зі стратегічним планом розвитку НУХТ на 2021-2025 роки. У вересні 2023 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту садівництва НААН Ігора Гриника підготовлено та підписа...

READ YOURSELF

Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук 21 september 2023

Доктори філософії зможуть захищатися у разових радах

МОН планує впровадити як експеримент наукову атестацію докторів філософії через захист їх дисертацій у разових вчених радах. Про це повідомила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич 14 січня 2019 року під час виступу на тему «Вища освіта України в контексті розвитку творення європейського простору вищої освіти». Йшлося, зокрема, про те, як ...

READ YOURSELF

Доктори філософії зможуть захищатися у разових радах 16 january 2019

Поєднувати навчання та самоосвіту – можливо і корисно!

Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» – палкі прихильники неформальної освіти. Четвертокурсниця Анна Косяк також вирішила розширювати свої знання завдяки самоосвіті. Під час зустрічей з гаранткою освітньої програми, к.б.н. Світланою Старовойтовою бакалаври ознайомилися з можливо...

READ YOURSELF

Поєднувати навчання та самоосвіту – можливо і корисно! 15 april 2024