Н У Х Т

Soft Skills від американської National Restaurant Association

16 листопада 2023

Soft Skills від американської National Restaurant Association

15 листопада 2023 р. команда DIRECTV National Accounts у партнерстві з National Restaurant Association з метою підтримки ресторанного бізнесу, залучення та розширення можливостей просування закладів ресторанного господарства, а також надання персоналізованих послуг преміального розважального продукту, провели вебінар «Заповніть свій заклад і збільште дохід за допомогою спортивних програм від DIRECTV для бізнесу» («Fill Your Establishment and Increase Revenue with Sports Programming from DIRECTV for BUSINESS»). Спікер – Джим Грандал (DIRECTV National Accounts).

Слухачі дізналися, як спортивні програми у прямому ефірі сприяють збільшенню відвідуваності закладів ресторанного господарства протягом року, що допомагає додатковому залученню гостей, утриманню їх на місцях відвідування та збільшенню доходу ресторану.

DIRECTV For BUSINESS – лідер у галузі спорту для ведення бізнесу, що рекламує заклад ресторанного господарства серед вболівальників протягом сезону.

До вебінару доєдналися здобувачі освітніх програм «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»; професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін; стейкхолдери освітньої програми «Технології харчування», директорка PROFI CLUB Ольга Михайлова та директор ГО «Ресторанна гільдія» Богдан Михайлов.

Участь у вебінарі також дала додаткову можливість  здобувачам освіти розвинути свої мовні навички з англійської при опануванні Soft Skills.

Наші учасники щиро вдячні National Restaurant Association за професійний захід.

Опублікований: 16-11-2023
Читайте також:
Чергове підвищення кваліфікації на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Не зважаючи на всі труднощі воєнного періоду, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують підвищувати свої професійні компетенції. Викладачка кафедри Юлія Ткачук пройшла підвищення кваліфікації на базі своєї Alma Mater – Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Підвищення кваліфікації тривалістю 60 акад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове підвищення кваліфікації на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 26 січня 2023

Студенти-хіміки на найбільшій beauty-події 2023 року – InterCHARM-Україна

Студенти другого та третього курсу разом із наставниками груп, доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук і доценткою кафедри харчової хімії Тетяною Петренко занурились у атмосферу краси і високих технологій на найбільшій виставці індустрії краси України – InterCHARM-Ukraine2023. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-хіміки на найбільшій beauty-події 2023 року – InterCHARM-Україна 22 вересня 2023

Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів»

Кожного року творчі та креативні першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) беруть участь у грандіозному святі «День першокурсника», який традиційно знаменується яскравим першим виступом на сцені актової зали НУХТ. На жаль, 2020 рік диктує свої правила, і карантин став на заваді «живому» виступу здобувачів. Але винахідл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів» 01 грудня 2020

Подорож до країни напоїв

Науковці вже давно обговорюють «туристичну революцію» – справжній переворот в індустрії. Адже ріст кількості туристів у світі за останні десятиліття перевищує всі прогнози. Наші здобувачі й у дистанційний період також не забувають подорожувати, хоч і віртуально. Студенти групи ГС-1-10а на занятті з іноземної мови разом із викладачкою кафедри інозе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож до країни напоїв 28 вересня 2021