Н У Х Т

Soft Skills від американської National Restaurant Association

16 листопада 2023

Soft Skills від американської National Restaurant Association

15 листопада 2023 р. команда DIRECTV National Accounts у партнерстві з National Restaurant Association з метою підтримки ресторанного бізнесу, залучення та розширення можливостей просування закладів ресторанного господарства, а також надання персоналізованих послуг преміального розважального продукту, провели вебінар «Заповніть свій заклад і збільште дохід за допомогою спортивних програм від DIRECTV для бізнесу» («Fill Your Establishment and Increase Revenue with Sports Programming from DIRECTV for BUSINESS»). Спікер – Джим Грандал (DIRECTV National Accounts).

Слухачі дізналися, як спортивні програми у прямому ефірі сприяють збільшенню відвідуваності закладів ресторанного господарства протягом року, що допомагає додатковому залученню гостей, утриманню їх на місцях відвідування та збільшенню доходу ресторану.

DIRECTV For BUSINESS – лідер у галузі спорту для ведення бізнесу, що рекламує заклад ресторанного господарства серед вболівальників протягом сезону.

До вебінару доєдналися здобувачі освітніх програм «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»; професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін; стейкхолдери освітньої програми «Технології харчування», директорка PROFI CLUB Ольга Михайлова та директор ГО «Ресторанна гільдія» Богдан Михайлов.

Участь у вебінарі також дала додаткову можливість  здобувачам освіти розвинути свої мовні навички з англійської при опануванні Soft Skills.

Наші учасники щиро вдячні National Restaurant Association за професійний захід.

Опублікований: 16-11-2023
Читайте також:
Книжкова поличка студента

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Валерій Мирончук, Дмитро Люлька, Оксана Єщенко і Олександра Свідерська випустили навчальний посібник «Монтаж та технічний сервіс обладнання». У виданні наведена низка практичних робіт для розв'я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова поличка студента 09 січня 2018

Принцип міжнародної інтеграції у сфері вищої освіти для забезпечення якісної підготовки фахівців реалізовує кафедра готельно-ресторанної справи

Студентство і колектив кафедри готельно-ресторанної справи з нетерпінням чекали на чергову зустріч з директором з маркетингу та розвитку Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі, паном Гораном Йордановим. Гостьовий лекторій від представника іноземного партнера кафедри був запланований у рамках ІХ Всеукраїнської науково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принцип міжнародної інтеграції у сфері вищої освіти для забезпечення якісної підготовки фахівців реалізовує кафедра готельно-ресторанної справи 21 травня 2020

Помилки при реєстрації е-кабінету та як їх уникнути

Триває реєстрація електронних кабінетів вступників, під час якої можуть виникати проблеми з їх створенням через різні причини. Із найпоширенішими помилками під час створення е-кабінету та порядком дій у разі їх виникнення знайомтеся тут. Нагадуємо, в Україні заборонено використання російських поштових сервісів, тож зареєструвати електронний кабін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Помилки при реєстрації е-кабінету та як їх уникнути 16 липня 2024

Нові для нашої країни екологічні стандарти досліджує студентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Закінчилися новорічні та різдвяні свята, в пору активно братися за роботу. Магістри 2-го курсу навчання поспішають завершити написання своїх випускових робіт. Зокрема, студентка спеціальності 183 «Екологічний контроль та аудит» Марина Коваль працює над темою «Впровадження ISO 14 000 на ТОВ «ЕКО-СФЕРА». В Україні починає набирати обертів екологічна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові для нашої країни екологічні стандарти досліджує студентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці 22 січня 2019