Н У Х Т

Soft Skills від американської National Restaurant Association

16 листопада 2023

Soft Skills від американської National Restaurant Association

15 листопада 2023 р. команда DIRECTV National Accounts у партнерстві з National Restaurant Association з метою підтримки ресторанного бізнесу, залучення та розширення можливостей просування закладів ресторанного господарства, а також надання персоналізованих послуг преміального розважального продукту, провели вебінар «Заповніть свій заклад і збільште дохід за допомогою спортивних програм від DIRECTV для бізнесу» («Fill Your Establishment and Increase Revenue with Sports Programming from DIRECTV for BUSINESS»). Спікер – Джим Грандал (DIRECTV National Accounts).

Слухачі дізналися, як спортивні програми у прямому ефірі сприяють збільшенню відвідуваності закладів ресторанного господарства протягом року, що допомагає додатковому залученню гостей, утриманню їх на місцях відвідування та збільшенню доходу ресторану.

DIRECTV For BUSINESS – лідер у галузі спорту для ведення бізнесу, що рекламує заклад ресторанного господарства серед вболівальників протягом сезону.

До вебінару доєдналися здобувачі освітніх програм «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»; професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін; стейкхолдери освітньої програми «Технології харчування», директорка PROFI CLUB Ольга Михайлова та директор ГО «Ресторанна гільдія» Богдан Михайлов.

Участь у вебінарі також дала додаткову можливість  здобувачам освіти розвинути свої мовні навички з англійської при опануванні Soft Skills.

Наші учасники щиро вдячні National Restaurant Association за професійний захід.

Опублікований: 16-11-2023
Читайте також:
Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет

58 тисяч 875 вступників на освітній ступінь «бакалавр» («магістр» медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування) отримали рекомендації для вступу на бюджет. Розподіл місць відбувся 1 серпня 2018 року за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Відповідна інформація – хто отримав бюджетні місця – вже виванта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет 02 серпня 2018

Новорічний майстер-клас із розпису різдвяних пряників від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Наближаються новорічно-різдвяні свята. У цей час хочеться порадувати всіх, хто тебе оточує. Тому викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування зробили своєрідний подарунок своїм улюбленим студентам – новорічний майстер-клас із розпису різдвяних пряників. 14 грудня викладачі і студенти першого курсу спеціальності «Туризм» вчилися розпису...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічний майстер-клас із розпису різдвяних пряників від кафедри іноземних мов професійного спрямування 14 грудня 2018

Працюємо з натхненням

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 грудня 2023 року у змішаному форматі відбувся науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білокумісної сировини» аспірантки третього року навчання Євгенії Шубіної, захист дисертації якої планується достроково. Під час семінару на кафедру заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працюємо з натхненням 26 грудня 2023

Високими здобутками продовжують тішити магістранти кафедри маркетингу

Кафедра маркетингу постійно працює над підвищенням рівня викладання дисциплін, що приносить відповідні результати. Доказом цього свідчать численні перемоги, які виборюють здобувачі, на всеукраїнських і міжнародних конкурсах та олімпіадах. Поточний навчальний рік не був виключенням, і сьогодні ми також раді вітати переможців – випускників кафедри ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високими здобутками продовжують тішити магістранти кафедри маркетингу 15 червня 2021