Н У Х Т

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу

19 січня 2021

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та Юлія Бондаренко на запрошення викладачки Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ Ольги Дем’яненко взяли участь у батьківських зборах здобувачів випускної групи коледжу. Збори відбувалися у форматі zoom-конференції, і наші фахівчині долучилися до заходу з метою роз’яснення умов вступу до нашого університету на скорочений термін навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

Оксана Кочубей-Литвиненко та Анастасія Пухляк ознайомили здобувачів та їх батьків зі структурою університету та Навчально-наукового інституту харчових технологій, з інформацією щодо фахової підготовки здобувачів вищої освіти на кафедрах інституту, в тому числі звернули увагу на наявність на кафедрах сучасних спеціалізованих лабораторій. Учасники зборів дізналися про 100% забезпечення місцями для проживання у гуртожитку; про спеціальності інституту та освітні програми, а також отримали роз’яснення, як здобувачі можуть поглибити фахові знання у певній галузі харчової промисловості, обравши вибіркові блоки дисциплін професійного спрямування на випускових кафедрах за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія».

Крім того, увага присутніх була закцентована на особливостях вступної кампанії 2021 року, зокрема йшлося про сертифікати ЗНО, необхідні для вступу на основі диплому молодшого спеціаліста на спеціальності Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Юлія Бондаренко та Олена Білик наголосили на необхідності і перспективності навчання в університеті, презентували, як здійснюється підготовка здобувачів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Зустріч відбулася у дружній атмосфері, директорка та викладачки інституту дали ґрунтовні відповіді на запитання, що виникли у батьків і випускників коледжу.

Опублікований: 19-01-2021
Читайте також:
Перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми «Косметологія»

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів розпочала роботу сертифікатна програма «Косметологія». 19 жовтня відбулося перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми. Слухачі програми опановували методи очищення шкіри різних типів шляхом застосування косметичних пінок, скрабів, скаток і дезинфікуючих однохвилинних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми «Косметологія» 22 жовтня 2018

Про перспективність галузі харчових технологій дізналися київські школярі від доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Юрій Булій  відвідав загальноосвітню середню школу  м. Києва № 243, де поспілкувався з учнями 10 і 11 класів. Викладач познайомив школярів із історією університету та кафедри, розповів про високі позиції, що займає наш вишу у рейтингах закладів вищої освіти України, про спеціальності та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перспективність галузі харчових технологій дізналися київські школярі від доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 березня 2020

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка

Триває вступна кампанія-2022. Наразі заяви і документи подають вступники для здобуття ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр», освітнього ступеня «Молодший бакалавр». Нагадуємо, що низка спеціальносте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка 09 серпня 2022

Випускники електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень Полтавського коледжу НУХТ отримали дипломи

26 червня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся випускний вечір для студентів електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипломи. До Книги пошани були з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень Полтавського коледжу НУХТ отримали дипломи 27 червня 2019