Н У Х Т

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу

19 січня 2021

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та Юлія Бондаренко на запрошення викладачки Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ Ольги Дем’яненко взяли участь у батьківських зборах здобувачів випускної групи коледжу. Збори відбувалися у форматі zoom-конференції, і наші фахівчині долучилися до заходу з метою роз’яснення умов вступу до нашого університету на скорочений термін навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

Оксана Кочубей-Литвиненко та Анастасія Пухляк ознайомили здобувачів та їх батьків зі структурою університету та Навчально-наукового інституту харчових технологій, з інформацією щодо фахової підготовки здобувачів вищої освіти на кафедрах інституту, в тому числі звернули увагу на наявність на кафедрах сучасних спеціалізованих лабораторій. Учасники зборів дізналися про 100% забезпечення місцями для проживання у гуртожитку; про спеціальності інституту та освітні програми, а також отримали роз’яснення, як здобувачі можуть поглибити фахові знання у певній галузі харчової промисловості, обравши вибіркові блоки дисциплін професійного спрямування на випускових кафедрах за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія».

Крім того, увага присутніх була закцентована на особливостях вступної кампанії 2021 року, зокрема йшлося про сертифікати ЗНО, необхідні для вступу на основі диплому молодшого спеціаліста на спеціальності Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Юлія Бондаренко та Олена Білик наголосили на необхідності і перспективності навчання в університеті, презентували, як здійснюється підготовка здобувачів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Зустріч відбулася у дружній атмосфері, директорка та викладачки інституту дали ґрунтовні відповіді на запитання, що виникли у батьків і випускників коледжу.

Опублікований: 19-01-2021
Читайте також:
Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провели цільові виїзні навчально-консультаційні семінари для працівників ТОВ «Одеський коровай». Працівники підприємства дізналися про актуалізацію системи менеджменту якості продукції до вимог нової редакції ДСТУ ІSO 9001: 2015 та практичні аспекти реа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців 19 січня 2018

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів

Студентський гурток «Інтелектуал» давно відкриває юні таланти кафедри маркетингу і стимулює здобувачів поєднувати креатив із наукою. Нещодавно студенти-маркетологи разом із викладачами зібралися на вересневому вебінарі-засіданні гуртка з темою «Мистецтво написання рекламних текстів». Як доповідачі у вебінарі взяли участь шість студентів спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів 28 вересня 2021

Члени наукового гуртка «Алхімік» кафедри харчової хімії познайомилися зі створенням нових лікарських форм в Інституті ендокринології НАМН України

На початку квітня доцент кафедри харчової хімії Наталія Сімурова в рамках підготовки до щорічної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів НУХТ організувала екскурсію для членів наукового гуртка «Алхімік» Анни Зварич і Вячеслава Четепанського (студенти 2 курсу факультету біотехнології та екологічного контролю) до ДУ «Інститут ендокринолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Члени наукового гуртка «Алхімік» кафедри харчової хімії познайомилися зі створенням нових лікарських форм в Інституті ендокринології НАМН України 04 квітня 2018

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, Ніна Гречко, Анатолій Куц, Ірина Бабич видали  новий  навчальний посібник «Технологія вина. Задачі і приклади». У посібнику розглянуті проблеми удосконалення існуючих і створення нових технологічних прийомів для виробництва вина на основі поставлення і вирішення сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник 06 квітня 2018