Н У Х Т

Заочники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вступили у «бій» за здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

21 лютого 2019

Заочники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вступили у «бій» за здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

20 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся єдиний державний кваліфікаційний іспит серед студентів заочної форми навчання спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр».

У останню навчальну битву за здобуття освітнього ступеня майбутніх бакалаврів супроводжувала Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри, доцента Олександри Нєміріч, доцентів Андрія Гавриша, Олени Павлюченко, Віри Зуйко та асистента Володимира Польовика.

На початку іспиту із завершенням одного з найвагоміших життєвих етапів студентів привітав декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професор Віктор Доценко. Найщиріші побажання також висловили заступники декана Олена Тищенко та Віта Цирульнікова.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх студентів із подоланням першого значного освітнього рубежу і сподівається, що вони повернуться до університету, щоб продовжити свій шлях тернистими стежками науки до отримання наукового звання «Магістр»!

Опублікований: 21-02-2019
Читайте також:
Домашній кінотеатр зі смаком французької кухні

Протягом тижня аспіранти-технологи та студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Харчові технології» у рамках проекту English Movie-Club, ініційованого кафедрою іноземних мов професійного спрямування, мали можливість насолоджуватися переглядом фільму «Рататуй» англійською мовою. Отримавши завдання від доцента кафедри Галини Лук’янець,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Домашній кінотеатр зі смаком французької кухні 22 травня 2020

Лайфхаки з написання ефективного резюме отримали студенти

Здобувачі спеціальності «Облік і оподаткування» ознайомилися з ключовими аспектами написання резюме, а також особливостями проведення співбесіди при працевлаштуванні. Цінні поради їм надала провідний експерт із працевлаштування, випускниця кафедри обліку і аудиту Валентина Бардадим. У ході онлайн-лекції фахівчиня розповіла, який вигляд повинна мат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки з написання ефективного резюме отримали студенти 14 січня 2021

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології»

Міністерство освіти і науки оприлюднило обсяги державного замовлення на підготовку докторів філософії у 2024 році у закладах вищої освіти, що перебувають у сфері управління МОН. Нашому університету виділено 50 бюджетних місць для підготовки науково-педагогічних працівників (у минулому році –17). З них: - за галуззю 05 Соціальні та поведінкові нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології» 22 серпня 2024

Здобувачі-контрактники можуть отримувати податкову знижку на навчання

Здобувачі освіти, щ о навчаються в університеті на контрактній основі, мають право на певну компенсацію вартості освітніх послуг, тобто податкову знижку на навчання. Про це йдеться у роз’ясненні Служби освітнього омбудсмена. Право на отримання певної компенсації вартості освітніх послуг встановлено Податковим кодексом України, у разі якщо студент ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-контрактники можуть отримувати податкову знижку на навчання 09 серпня 2021