20 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся єдиний державний кваліфікаційний іспит серед студентів заочної форми навчання спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр».
У останню навчальну битву за здобуття освітнього ступеня майбутніх бакалаврів супроводжувала Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри, доцента Олександри Нєміріч, доцентів Андрія Гавриша, Олени Павлюченко, Віри Зуйко та асистента Володимира Польовика.
На початку іспиту із завершенням одного з найвагоміших життєвих етапів студентів привітав декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професор Віктор Доценко. Найщиріші побажання також висловили заступники декана Олена Тищенко та Віта Цирульнікова.
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх студентів із подоланням першого значного освітнього рубежу і сподівається, що вони повернуться до університету, щоб продовжити свій шлях тернистими стежками науки до отримання наукового звання «Магістр»!