Н У Х Т

Наші студенти – у числі переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

28 травня 2019

Наші студенти – у числі переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

20-22 травня 2019 року делегація учасників від кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління нашого університету взяла участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Цей важливий захід відбувся від базі Одеської національної академії харчових технологій. Продемонструвати свої сили приїхали студенти-бакалаври і магістранти з провідних українських закладів вищої освіти, що готують фахівців за однойменною спеціальністю з різних куточків України.

Від нашого університету в боротьбі за перемогу взяли участь студенти четвертого та п’ятого курсів – магістранти Микола Білецький і Дмитро Крищенко та бакалаври Іван Тур і Іван Челишев. Очолював делегацію кандидат технічних наук, доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем  управління Ярослав Смітюх.

За результатами оцінювання конкурсних робіт журі олімпіади, наш магістрант Дмитро Крищенко виборов третє місце в загальному заліку, а бакалавр Іван Тур нагороджений грамотою за високий рівень знань при вирішенні практичних конкурсних завдань.

Такі оцінки засвідчують, що рівень підготовки фахівців зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління НУХТ  є одним із кращих в Україні. Варто наголосити, що ця перемога здобута серед найбільш сильних студентів провідних українських ВНЗ.  

Вітаємо наших студентів і їх керівників! Так тримати!

Опублікований: 28-05-2019
Читайте також:
Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні

На запрошення професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук та асистентки Світлани Ковальчук до освітнього онлайн-простору нашого університету завітав співвласник крафтової виноробні «Шато Курінь» Денис Халупенко. Гостьовий лекторій відбувся у рамках вивчення дисципліни «Крафтові технології» для здобувачів 3 курсу освітньо-професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні 03 грудня 2021

Визначено переможців І етапу олімпіади кафедри експертизи харчових продуктів

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання 10 березня 2025 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначено переможців І етапу олімпіади кафедри експертизи харчових продуктів 12 березня 2025

До університету завітали провідні фахівці-медики

29 вересня в нашому університеті побували директор Державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України», доктор медичних наук, професор Ілля Ємець, завідувач відділення профілактичної діабетології Інституту ендокринології та обміну речовин імені В. П. Комісаренка НАМН України, член-кореспондент НА...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До університету завітали провідні фахівці-медики 29 вересня 2021

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства стартували захисти магістрантів денної форми навчання. У перший день захищали свої роботи вісім здобувачів освітнього ступеню «Магістр», які чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання. Студенти прояви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 15 лютого 2019