Н У Х Т

Наші студенти – у числі переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

28 may 2019

Наші студенти – у числі переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

20-22 травня 2019 року делегація учасників від кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління нашого університету взяла участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Цей важливий захід відбувся від базі Одеської національної академії харчових технологій. Продемонструвати свої сили приїхали студенти-бакалаври і магістранти з провідних українських закладів вищої освіти, що готують фахівців за однойменною спеціальністю з різних куточків України.

Від нашого університету в боротьбі за перемогу взяли участь студенти четвертого та п’ятого курсів – магістранти Микола Білецький і Дмитро Крищенко та бакалаври Іван Тур і Іван Челишев. Очолював делегацію кандидат технічних наук, доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем  управління Ярослав Смітюх.

За результатами оцінювання конкурсних робіт журі олімпіади, наш магістрант Дмитро Крищенко виборов третє місце в загальному заліку, а бакалавр Іван Тур нагороджений грамотою за високий рівень знань при вирішенні практичних конкурсних завдань.

Такі оцінки засвідчують, що рівень підготовки фахівців зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління НУХТ  є одним із кращих в Україні. Варто наголосити, що ця перемога здобута серед найбільш сильних студентів провідних українських ВНЗ.  

Вітаємо наших студентів і їх керівників! Так тримати!

Published on: 28-05-2019
Read also:
Продовжуємо рух уперед: відбулося планове засідання вченої ради університету

28 лютого 2023 року відбулося планове засідання вченої ради університету. Це перше засідання у цьому році, тож ректор Олександр Шевченко розпочав його з вітання членів ради після довгої перерви. Також він зазначив, що рік, який минув від часу повномасштабного вторгнення агресора, хоч і був дуже складним, але наш колектив упорався з усіма викликами....

READ YOURSELF

Продовжуємо рух уперед: відбулося планове засідання вченої ради університету 28 february 2023

НУХТ – сьомий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar

За даними чергового випуску Webometrics 2023 року наш університет став 7-м серед закладів вищої освіти Києва, 25-м в Україні і 2297-м у світі у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 38622 цитування (для порівнян...

READ YOURSELF

НУХТ – сьомий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar 16 august 2023

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19. Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до зд...

READ YOURSELF

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19 09 june 2021

Рішення проблем світового масштабу – у наукових дослідженнях магістрантів-біотехнологів

На базі Львівського національного університету ім. Івана Франка в Інституті біології клітини НАН України відбулася ХV міжнародна наукова конференція студентів і аспірантів «Молодь і поступ біології», присвячена 135-й річниці від дня народження Я. Парнаса. У конференції взяли участь 294 науковці, серед яких магістрантка кафедри біотехнології і мікр...

READ YOURSELF

Рішення проблем світового масштабу – у наукових дослідженнях магістрантів-біотехнологів 16 may 2019