Н У Х Т

Наші винахідники – найкращі!

21 july 2022

Наші винахідники – найкращі!

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» оприлюднило показники діяльності у сфері промислової власності за 2021 рік. У бюлетені наведені дані щодо підприємств і організацій, які отримали найбільшу кількість патентів на винаходи і корисні моделі у минулому році, а також у 2017-2021 роках.

Приємно, що наш університет традиційно щороку входить до ТОП закладів вищої освіти з найактивнішою винахідницькою діяльністю, а за підсумками 2017-2021 рр. посідає друге місце з показником 1058 охоронних документів, із яких 773 – патенти на корисні моделі і 285 – на винаходи. Зауважимо, що це найбільша кількість винаходів серед усіх ЗВО, представлених у бюлетені. Всього до рейтингу включені 50 закладів вищої освіти з найактивнішою винахідницькою діяльністю. 

Published on: 21-07-2022
Read also:
Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ

19 лютого 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.002 аспірантка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Таїса Гончаренко успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням білково-вуглеводних композицій» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Наукова ке...

READ YOURSELF

Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ 25 february 2021

Університет приймав ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

14-16 травня на базі нашого університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм». Уже третій рік поспіль НУХТ має честь приймати гостей із усіх куточків України, серед них цьогоріч були 55 «бакалаврів» і 22 «магістри» з 34 університетів, що готують фахівців для туристичної сфери. До складу журі олімпіади ув...

READ YOURSELF

Університет приймав ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» 17 may 2019

Досвід організації дуальної освіти в Німеччині презентували у НУХТ німецькі фахівці

7 червня до університету завітали експерти німецької організації роботодавців «NORDMETAL» Гюнтер Трепте і Генрі Ціммерманн та заступник директора Департаменту розвитку трудового потенціалу та корпоративної соціальної відповідальності Федерації роботодавців України Анатолій Гармаш. Гості зустрілися з ректором Анатолієм Українцем, проректором з наук...

READ YOURSELF

Досвід організації дуальної освіти в Німеччині презентували у НУХТ німецькі фахівці 07 june 2019

ПАТ «Київхліб» прийняло на ознайомлювально-виробничу практику студентів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів триває ознайомлювально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти переглянули навчальні відео, що демонструють процес виробництва хлібобулочних виробів і побували на одному з провідних підприємств ПАТ «Київхліб»...

READ YOURSELF

ПАТ «Київхліб» прийняло на ознайомлювально-виробничу практику студентів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 january 2019