Н У Х Т

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування

22 march 2019

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування

21 березня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування у теплій обстановці серед викладачів і запрошених студентів відбулося урочисте вручення грамот переможцям студентської олімпіади з іноземних мов.

За перше місце на олімпіаді з англійської мови були відзначені Софія Дрьомова (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-5), друге – Лілія Бедусенко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ГС 1-3М) та третє – Марина Юрченко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ГС 1-9). 

Призерами олімпіади з французької мови стали Андрій Пархоменко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ТУ 2-11), Єлизавета Максюк (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТБ 1-7М), Вікторія Безсмертна (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ТР 1-1М), Антон Бех (Навчально-науковий інститут економіки і управління, група УП 1-9).

Переможцями олімпіади з німецької мови названо Наталію Прихожай (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-5), Ольгу Розмерицю (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-4), Ждана Бурдейна (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ТУ 3-13).

Викладачі кафедри подякували студентам за плідну роботу та сумління, а також побажали успіхів та якнайкращих здобутків у майбутньому. 

Published on: 22-03-2019
Read also:
Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»!

8-9 квітня 2025 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України. Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комі...

READ YOURSELF

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»! 11 april 2025

Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва

Авторитетне міжнародне видавництво наукової літератури CRC Press Taylor&Francis group (Великобританія) видало книгу «Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet» (Біозбагачення харчових продуктів для оздоровчого раціону), співавторами якої є провідні вчені, представники потужних наукових шкіл нашого університету. Книга присвяч...

READ YOURSELF

Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва 15 september 2022

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

Сучасний споживач вимагає якісної безпечної харчової продукції, яка крім гарних смакових властивостей має привабливий зовнішній вигляд. Забезпечення цих властивостей харчових продуктів у більшості випадків гарантує упаковка. Враховуючи потребу виробників у фахівцях, які вміють спроектувати упаковку, створити цікавий привабливий дизайн, організуват...

READ YOURSELF

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання 21 june 2019

Особливості еногастрономії від засновника виноробні «Колоніст»

У рамках вивчення дисциплін «Етнічні кухні» і «Барна справа та організація роботи сомельє» здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прослухали онлайн-лекторій від засновника виноробні «Колоніст» Івана Плачкова. Гостьовий лектор розповів про історію виникнення заводу, тонкощі виноробства, особливості еногастрономії. Родина Івана Вас...

READ YOURSELF

Особливості еногастрономії від засновника виноробні «Колоніст» 23 march 2021