Н У Х Т

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування

22 march 2019

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування

21 березня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування у теплій обстановці серед викладачів і запрошених студентів відбулося урочисте вручення грамот переможцям студентської олімпіади з іноземних мов.

За перше місце на олімпіаді з англійської мови були відзначені Софія Дрьомова (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-5), друге – Лілія Бедусенко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ГС 1-3М) та третє – Марина Юрченко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ГС 1-9). 

Призерами олімпіади з французької мови стали Андрій Пархоменко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ТУ 2-11), Єлизавета Максюк (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТБ 1-7М), Вікторія Безсмертна (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ТР 1-1М), Антон Бех (Навчально-науковий інститут економіки і управління, група УП 1-9).

Переможцями олімпіади з німецької мови названо Наталію Прихожай (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-5), Ольгу Розмерицю (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-4), Ждана Бурдейна (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ТУ 3-13).

Викладачі кафедри подякували студентам за плідну роботу та сумління, а також побажали успіхів та якнайкращих здобутків у майбутньому. 

Published on: 22-03-2019
Read also:
Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця...

READ YOURSELF

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 03 december 2019

Розкриття мікробіологічної магії процесу виноробства

Виноробство – не лише чудове мистецтво створення вин, але й складний біотехнологічний процес, який поєднує у собі традиції та сучасні досягнення науки. Як основна сировина, виноград, перш ніж стати ароматним і смачним напоєм проходить ряд технологічних перетворень, що надають винним напоям різноманітних смакових профілів і вікових категорій. Абсол...

READ YOURSELF

Розкриття мікробіологічної магії процесу виноробства 17 november 2023

Наш першокурсник – чемпіон України зі спортивного орієнтування!

З 31 березня по 2 квітня у Мукачеві відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Понад 700 спортсменів зі всієї країни та гостей з міста Бая Маре (Румунія) змагалися за звання кращих орієнтувальників. Серед них і здобувач освіти групи БТ-1-1 нашого університету Максим Клименко, що виступав у складі команди КДЮСШ «Пуща-Водиця». Організат...

READ YOURSELF

Наш першокурсник – чемпіон України зі спортивного орієнтування! 05 april 2023