Н У Х Т

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування

22 березня 2019

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування

21 березня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування у теплій обстановці серед викладачів і запрошених студентів відбулося урочисте вручення грамот переможцям студентської олімпіади з іноземних мов.

За перше місце на олімпіаді з англійської мови були відзначені Софія Дрьомова (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-5), друге – Лілія Бедусенко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ГС 1-3М) та третє – Марина Юрченко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ГС 1-9). 

Призерами олімпіади з французької мови стали Андрій Пархоменко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ТУ 2-11), Єлизавета Максюк (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТБ 1-7М), Вікторія Безсмертна (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ТР 1-1М), Антон Бех (Навчально-науковий інститут економіки і управління, група УП 1-9).

Переможцями олімпіади з німецької мови названо Наталію Прихожай (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-5), Ольгу Розмерицю (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-4), Ждана Бурдейна (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, група ТУ 3-13).

Викладачі кафедри подякували студентам за плідну роботу та сумління, а також побажали успіхів та якнайкращих здобутків у майбутньому. 

Опублікований: 22-03-2019
Читайте також:
У фокусі уваги здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій – функціонально-технологічні властивості рослинних порошків

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося відкрите лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Технологія продуктів  функціонального призначення». Заняття для здобувачів четвертого курсу освітнього рівня «бакалавр» провела асистентка кафедри Тетяна Федоренко.  Лабораторна робота була присвячена дослідженню функціонально-технологічних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій – функціонально-технологічні властивості рослинних порошків 16 листопада 2023

Дослідна робота кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участі підприємств-партнерів триває!

З 24 лютого на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки почалася дослідна робота з вивчення теплообміну за фазового переходу холодильних агентів у теплообмінниках українського виробника ТМ «AFOK». Підприємство знаходиться у м. Самбір Львівської області і виготовляє теплообмінники типу TL, TU, TLF, TLP, TS, TB, TLX із нержавіючої сталі, призн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідна робота кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участі підприємств-партнерів триває! 25 лютого 2021

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів

У захоплюючий світ, де мікроорганізми творять свої маленькі дива, вирушили учні ліцею №242 на майстер-класі, який відбувся в одній із навчальних лабораторій кафедри біотехнології і мікробіології. Старший викладач кафедри Віктор Удимович розпочав із теоретичної частини, де учасники ознайомилися з будовою мікроскопа, його принципами роботи та особли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів 02 грудня 2024

Біотехнологічні студії: здобувачі підвищують фахові компетенції

Другий рік поспіль компанія «Ензим» організовує та проводить у Львові для студентів-біотехнологів освітній проєкт «Біотехнологічні студії». Минулого року наші здобувачки бакалаврату брали участь у цьому триденному науково-практичному заході. І дуже приємно, що і цього року юні біотехнологи кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ Ростислав Коваль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: здобувачі підвищують фахові компетенції 14 листопада 2022