Н У Х Т

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу

29 november 2019

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу

Студенти-першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ виявили соціальну ініціативу та спільно з молодшим і старшим кураторами відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат для хлопчиків із синдромом Дауна й глибокою розумовою відсталістю.

Підготовка відбулася оперативно. На зібрані кошти студенти придбали пазли, набори для малювання, іграшки для дрібної моторики рук, солодощі, засоби гігієни, зібрали гуманітарну допомогу у школах, де навчалися, підготували невелику виставу, зробивши такий собі сучасний апгрейд дитячих казок. Магістр-управлінець персоналом Олександра Савотченко з колегою Наталією Усік із івент-агенції «CRAZY Аніматори» відгукнулися на ініціативу і влаштували для дітей шалене паперове шоу. За відгуками вихователів, наші студенти й викладачі «запалили» їх підопічних і свято запам’ятається надовго.

Варто зазначити, що люди із синдромом Дауна – надзвичайно талановиті, в чому наші студенти змогли переконатися, побувавши на занятті з художнього розпису та побачивши їх ручні роботи, за які отримано багато винагород. Треба віддати належне співробітникам будинку-інтернату, які самовіддано організовують для вихованців різноманітні заходи, що розвивають їх і соціально адаптують.

В Європі багато «сонячних» людей навчаються у звичайних школах і навіть вишах, створюють сім’ї  і активно працюють. Сподіваємося, колись так буде і в Україні…

Наразі Святошинський дитячий будинок-інтернат відкритий для співпраці із волонтерами, благодійними організаціями і просто небайдужими. Добро починається з тебе. 

Відео

Published on: 29-11-2019
Read also:
У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко

На кафедру готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітав Євген Клопотенко. Вітали викладачі та студенти кулінарну зірку – бренд-шефа і співвласника закладів ресторанного господарства «Сто років тому вперед», «Полтава», «Інші», «Інші.Бар», ініціатора визнання борщу частиною нема...

READ YOURSELF

У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко 17 september 2024

Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів

Інноваційний розвиток харчової промисловості неможливий без висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців, здатних забезпечити потреби суспільства, ринку праці та держави в питаннях ефективного вирішення комплексних організаційно-технологічних, інженерно-технічних, організаційно-управлінських завдань у виробництві харчової продукції та суміжн...

READ YOURSELF

Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів 03 june 2022

Незрівнянний практичний досвід отримують здобувачі під час стажувань у провідних компаніях

Літо – це не лише час відпочинку, а й чудова можливість для самовдосконалення в обраній професії. Наші бакалаври після завершення третього курсу навчання за освітньо-професійною програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» вже мають чимало теоретичних знань і базови...

READ YOURSELF

Незрівнянний практичний досвід отримують здобувачі під час стажувань у провідних компаніях 16 september 2024

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

11 квітня 2024 у рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» відбулася підсумкова Науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» ...

READ YOURSELF

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» 12 april 2024